Помощ за Биби 5г. /DMS BILYANA/

• 15 691
  • 204
  •   1
Отговори
# 45
Кураж и много сили да преборите коварната болест Hug Praynig Praynig Praynig, а ние ще помагаме с каквото можем Hug

# 46
Милен76 свързахте ли се с някоя от телевизиите? Знам колко е важно да не се губи време, а чрез тях се достига до най-много хора и ще съберем парите по-бързо.

# 47
И аз пуснах няколко смс-чета.Ще пусна и парички.Дано да се оправи малкото слънчице

# 48
Здравей Милен76 не знам как да опиша как се почувствах като прочетох разказа ти  Sad Sad Cry Моето семейство ще помогне както можем, но искам да ти споделя и една информация, която може да ви бъде полезна! Моята втора рожба също се роди с проблем! В България отказаха да направят ккаквото и да е и ние потърсихме помощ в една клиника в Турция! Ще ти дам координати, болницата се занимава по принцип със онкологини заболявания, имат перфектно обурудване и страхотни спецялисти! Гарантирам че там нивото е като на клиниките в Германия и Франция, само че на по ниски цени! Ще ти пиша на лични телефона си и ако искаш, свържи се с мен да ти обясня по подробно!

# 49
Много сили и кураж ! Изпратим смс, сега ще кача и инфото в страницата ми във фейсбук. Hug

# 50
Пратих смс, и ще се моля за това детенце скоро и то като Анджи да оздравее!!!!

# 51
  • Перник
Ужасно се ядосах на лекарите като прочетох разказа ти, Милен76! Моля се за Биби! Дано скоро оздравее.  Praynig В момента за съжаление не мога да помогна с много, но смс изпратих.

# 52
Дано сумата се събере бързо.
Банери има ли?

# 53
И аз пратих по сметката и смс. Моля се от сърце за детенцето  Praynig

# 54
И аз пуснах смс за Биби! Дано Бог да е с вас!

# 55
Сърдечни благодарности на всички.
Ето и актуалните салда по набирателните сметки:

9 092 лв. по левовата сметка
   407 евро по евровата сметка
   123 евро в paypal

Сигурен съм че скоро ще съберем средствата.
Благодарение на всички вас !!!

# 56
Милен,свързахте ли се с някоя телевизия?
Как е Билянка сега?

# 57
Виждам, че има пари от пейпал, но нещо не мога да намеря инфото, може ли да го споделите отново. Мерси.

Намерих каквото ми трябваше, но няма да е лошо да го сложите на първа страница. Peace

Кураж за цялото семейство! Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 21:30 от benson10

# 58
Ще си позволя да напиша нещо, което свекърва ми е разказала за Биби при тяхна случайна среща:

" Бяхме само ние и знаейки, че се постригвам в специални дни, фризьорката поиска да подстриже малко от няколкото косъмчета по главичката на Биби. Тя попита защо да се подстриже точно днес и аз отговорих*. Остана замислена дълго, като ме наблюдаваше през това време. После си взе кичур от моята подстригана коса, сложи си го на главата и каза: "Подстрижи ми това!" ... Страхотно чувство за хумор, ако не беше толкова зловеща действителността. А майката показва завидна смелост, оптимизъм и много, много Вяра!"

* Тя смята, че подстригването в определени дни носи положителна енергия.

Виждам, че малко по малко сумата се събира. Искрено се надявам всичко да завърши добре и това прекрасно момиченце да оздравее напълно  Praynig

# 59
  • Русе
И от мен пожелания за успешно лечение на Биби,дано бързо се съберат паричките.
Пуснах малка сума през  PayPal.

Общи условия

Активация на акаунт