SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 26 345
  • 740
  •   2
Отговори
# 240
Ето и едно гифче, да си върви комплект с първата снимка

Страхотно е Heart Eyes Ще го крада Grinning

Богиньо, преварихте ме и тук! Тъкмо мислех да поискам височайше позволение от хвърковатата Злата за разрешение, но вие първа си пожелахте, така че слагайте го и пишете често-често, така че да мога да се наслаждавам на тази прекрасност! Heart Eyes

# 241
  • # супернатурална #

Много ти тиха свирката, едва я чух от финалните залпове на bichito и Apocalyptic city. Е сега, слагам банските и тичкам, че след последните кадри и аз се нуждая от душ, ама студен Laughing
mu_ry , втората част на подписа ти започва все повече да ме разсейва.
P.S. Може Laughing

No, I am only daughter of Crowley. Let me be your bitch  Flutter

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 23:07 от Г. Краули

# 242
Да се поясня ако някой все още го интересува как точно трябва да изглежда Сам за да ми хареса. Вярно, че снимката, която пускам е на Джаред, но те толкова си приличат  Laughing
Ето с таква физика ми харесва в пъти повече от сегашния му гладиаторски вид

Прилагам и клипче - http://www.youtube.com/watch?v=gf_hB-nU7p0

No, I am only daughter of Crowley. Let me be your bitch  Flutter
Laughing Laughing

Галче, като отвори дума за татко ти, ето го и него

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 23:18 от Злата с метлата

# 243
  • Разпиляна във въображението
Боже, какво обстрелване. В сърцето ми се отвори рана, която само още Дийнови прелести може да я заздрави. Още, още, още.

# 244
Ау, благодаря за клипчето, Злате, много приятен за окото материал  Grinning  Сега аз ли ще изляза най-голямата плочкаджийка, а   ooooh!  Повярвайте, не е така  Grinning  Честно, сегашния Сам или другото му аз Дженсън, отнесен към 3/4 сезон, не са чак толкова различни. Е, когато е покатерен на висилката, така наречения мъжки кол, релефът изпъква повече, но пък чак супер голяма разлика не виждам.

# 245
  • # супернатурална #
Злате, ама той Джаред и сега не е много гладиаторски. Беше се...загладиаторчил към края на 5-ти сезон, ама позаслабна, даже се бях притеснила да не би да се тормози нещо Tired
Ей го, на! По единия релеф е останал

М, тате к'во да го гледам, прати го на мащехата Laughing
Ха, Лили, очетата и разсъжденията ни около едно и също са се въртяли Laughing

# 246
Ето на - метни му един бял потник и си е почти същият Сам ммммммммммм   и може би ще оцелеем  Mr. Green

# 247
Бе и аз тая теория се опитах да прокарам на Злата - че сега си е екстра Джаред и е като от четвърти сезон, той се беше наблъскал покрай Конан варварина, там беше брутално огромен, лицето му беше направо като месечинка. Laughing Обаче сега доста отслабна и е перфектен, благодаря, взимам го Laughing Heart Eyes

# 248
  • # супернатурална #
Ако не го щеш в "огромния" му период, аз да се жертвам, изготвила съм програма с упражнения, като стане сУхо дЪрво ша го пратим при Сончето Laughing

# 249
И аз се чудя как от мараканки стават градинарки. Не се оплаквам, бих искала да са на тълпи, на тълпи, обаче все пак... Просто не си го обяснявам.
Мириел, тайната е във вербовката. От момента, в който Фейчето си ме хареса за съкучка, вече нямах шанс Rolling Eyes Така ме подхлъзна, че както Сами беше възмъжал, а Дийн - разхленчил, не беше трудно да ми промие мозъка и да ме примами в градинката. То бяха едни тъжни напевни джаредови гласове в Коледната колиба, то бяха едни среднощни дуели с горещи снимки, направо не си е работа Laughing После ми стъпи на врата и не ми даде друга възможност, освен да събуя бутонките и да нахлузя гумените ботуши. И тъй умря всичко мараканско в мен Laughing

# 250
Ако не го щеш в "огромния" му период, аз да се жертвам, изготвила съм програма с упражнения, като стане сУхо дЪрво ша го пратим при Сончето Laughing
А, нема нужда, ще се справя с него и в огромния му период bowuu

Стиче, сърцето ми се скъса за теб като ти прочетох историята Cry Mr. Green

# 251
И аз се чудя как от мараканки стават градинарки. Не се оплаквам, бих искала да са на тълпи, на тълпи, обаче все пак... Просто не си го обяснявам.
Мириел, тайната е във вербовката. От момента, в който Фейчето си ме хареса за съкучка, вече нямах шанс Rolling Eyes Така ме подхлъзна, че както Сами беше възмъжал, а Дийн - разхленчил, не беше трудно да ми промие мозъка и да ме примами в градинката. То бяха едни тъжни напевни джаредови гласове в Коледната колиба, то бяха едни среднощни дуели с горещи снимки, направо не си е работа Laughing После ми стъпи на врата и не ми даде друга възможност, освен да събуя бутонките и да нахлузя гумените ботуши. И тъй умря всичко мараканско в мен Laughing

Аха, тайната е във Фейчето. Тя наистина е добра душа, ама само това не стига. Само като се сетя уж как си бранеше градинката. После някакви членски карти имаше по едно време Whistling

# 252
Продължавам с видео обстрела ....

(вчера гледах този епизод, заради ей тази сцена ...)
.......... и любимата ми

Искате ли оЩе??????

# 253
Иска ли питане. Може да взема да си харесам и аз нещо да си сменя някой от аварите, макар че, май само първия мога да сменя, но... Ще видим. Няма ли още някое съкровищен като на Злата?

# 254
  • # супернатурална #

А, нема нужда, ще се справя с него и в огромния му период bowuu

Фейче, виж сега. Аз не мога да те оставя да го поемеш целия...товар сама. Знам, че си нежна натура, а цялата тази маса Heart Eyes няма да е от полза за високодуховните занимания, които си предвидила. Аз, от своя страна, мога много да нося. На бой не са ме пробвали, ама на...Златова емотиконка и на майтап-стой та гледай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт