SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • # супернатурална #
Това прилича на градинарска атака Laughing . Усмъртително-безпощадна.

Joy Joy Joy
Така поставено..... Joy Златеее, автогол!

Какво му ядете ушите сега на детето  Naughty

Ми вкусни са, 'що? Галче, ти гониш!

В така поставената ситуация к'во друго да му ядем Rolling Eyes

# 286
Импалке, сега дебна за черно-бял гиф с малкия, а за аватар искам Стич ама не мога нещо да го сложа, все не се показва:(
Може и на черно бяла снимка да се навия, или просто да си направя някоя цветна черно-бяла Thinking

# 287
В така поставената ситуация к'во друго да му ядем Rolling Eyes
[/quote]

Joy              както усещам,    не си много зачудена

Злате, сладкият ти подпис случайно е със зелени очи, нали?

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:05 от lili0909

# 288
  • В средата на времето
Ако не ти е приятно кажи и го махам веднага.

Глупости Grinning Колкото повече - толкова повече Дейна ще му се радва Wink Grinning Не се притеснявай. Щом ти харесва - слагаш го и готово   bouquet

# 289
  • # супернатурална #

както усещам,    не си много зачудена

С ръка на сърцето заявявам, че на това дЕте няма да му посегна.  Naughty Освен към ушите, и то да ги изтегля, че така мъжеНствено си е нацупил джуките. Подозирам и гланц Shocked Laughing

# 290
  • В средата на времето
Злата, интересен избор на аватар и подпис Grinning Wink Наресвам котешкия ти имидж Grinning  bouquet

# 291
http://www.youtube.com/watch?v=SE9mR470fFI

: 'I thought I saw a pussy-cat! I did! I did saw a pussy-cat!'

# 292
  • # супернатурална #
 hahaha не зацепих от самото начало на клипа, ама после Joy Joy Joy
Импалко, ама Злата днес нещо не е във форма, от одеве подаваш, а тя не поема Laughing

# 293
Оффф така ми се спами, че няма накъде. Има ли някой, на който му се прави същото JoyШегувам се, няма да ви отвличам от работа...

А така изглежда снимката като я обърнеш  Joy

# 294
hahaha не зацепих от самото начало на клипа, ама после Joy Joy Joy
Импалко, ама Злата днес нещо не е във форма, от одеве подаваш, а тя не поема Laughing

Защото си пази реномето Mr. Green . А на мен не ми пречи хем да подавам хем да поемам Wink .

Apocalyptic city,

Tуй, чадо, не е спамене, а средство за духовно извисяване bishop.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:57 от Impala

# 295
То в тази тема жена с реноме да е останала не знам Laughing

# 296
Злата, интересен избор на аватар и подпис Grinning Wink Наресвам котешкия ти имидж Grinning  bouquet
Котараците са ми голяма любов, затова и толкова харесвам терипратчетовия Смърт.  Grinning

Импалка, Силвестър е пич, а Туити е най-омразния ми анимационен герой  #2gunfire. Искам поне в една серия да му видят сметката на гадното пиле! Само да кажа, че Дийн не се плаши от моето кхъм коте  Blush.  Mr. Green

Злата нещо се беше хванала на работа (да не повярваш Mr. Green), та затова не отреагира на време. Дръжте си мръсните ръце далече от детЕто, ясно! Имате си Теракотчо да ви радва!  Crossing Arms

Лили, да зелени са му очите .  Grinning

# 297
То в тази тема жена с реноме да е останала не знам Laughing

E, аз, де Mr. Green !

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 16:43 от Impala

# 298
  • # супернатурална #
Имате си Теракотчо да ви радва!  Crossing Arms

Я виж ти! На някой му е кисело високото, младо, сочно, дъхаво, напращяло, мускулесто...забравих си мисълта...ъ-ъ ...грозде  Laughing

Импалко, с кое поемаш, с кое подаваш и с кое реноме крепиш Joy

Apocalyptic city , хич не ме отвличаш от работа. Ей сега, например, бърша праха по клавиатутата. Преди малко на снимките обърсах и монитора Blush

# 299
Имате си Теракотчо да ви радва!  Crossing Arms

Ауууу, като те знам какво мъркане му удряше по скайпа по теракотчо, направо си е висше лицемерие твоето изявление Naughty Joy

Общи условия

Активация на акаунт