Отговори
# 150
  • София
Да, аз планирам да посетя Славейче след около 3 седмици, че сега няма на кого да оставя хлапето... Ще се обадя допълнително, за да се уговорим за час за една кратка среща, ако е ОК? Simple Smile
А предварително може ли да попитам по колко време децата са навън сутрин и следобед?

Иначе има още една нова градина (която е без статут на градина, а само на занималня, заради една вита стълба), която е на Парчевич, пак в къща с дворче (символично едно такова). Toddlers Academy се казва.
Абракадабра също са нови (на Веслец) и имат целодневно гледане, но пък нямат двор, май? При тях не съм ходила и не знам, но в галерията на сайта не е показан...

# 151
Зад баня Мадара има градина, целодневна, къща с двор, нямат лиценз явно, защото няма нито табела, нито сайт, нито нищо. Детето на една колежка ходи там, доволна е уж. Ако искаш - ще ти дам адреса.

# 152
  • София
Вилико, много апокрифно звучи това?Simple Smile Дай име на градината поне, че да я Гугъл-на Simple Smile

# 153
Вилико, много апокрифно звучи това?Simple Smile Дай име на градината поне, че да я Гугъл-на Simple Smile
Еми няма си име  Joy
Значи уж било АБВ или АБС център, ама като съм го търсила - излиза само във Варна. А тук си я има от години. Но никакви признаци, дори като минаваш отвън покрай нея. Висока дървена ограда, тихо е... Wink
Но пък жената, доста заможна - да ва там детето си, от нея знам, че е доволна и че таксата е към 700лв май...

# 154
Да, аз планирам да посетя Славейче след около 3 седмици, че сега няма на кого да оставя хлапето... Ще се обадя допълнително, за да се уговорим за час за една кратка среща, ако е ОК? Simple Smile
А предварително може ли да попитам по колко време децата са навън сутрин и следобед?

Здравейте!Заповядайте,когато е удобно за вас,само предварително се обадете за да си уговорим среща,телефона го има в сайта.А ако планирате детенцето да тръгва скоро можете да доведете и него!
А колкото до излизането навън-сега децата излизат за малко към 11-11.30ч (когато времето позволява),но в топлите месеци ще бъдат навън и преди обед,и следобед от закуската докато ги вземат родителите.Двора ни е наистина хубав!

# 155
Здравейте,Stelfy!
Заповядайте,когато е удобно за вас,само предварително се обадете за да си уговорим среща,телефона го има в сайта.А ако планирате детенцето да тръгва скоро можете да доведете и него!
А колкото до излизането навън-сега децата излизат за малко към 11-11.30ч (когато времето позволява),но в топлите месеци ще бъдат навън и преди обед,и следобед от закуската докато ги вземат родителите.Двора ни е наистина хубав!
[/quote]

# 156
Видях, че ДГ Славейче има наистина изключително промоционални цени! За искрено мое съжаление сте много, много далеч от нас и ни е невъзможно да се включим. Желая Ви много успех и много доволни дечица!

# 157
Благодаря,ana_sofia,много мило!Работим с голямо желание и аз,и целия екип и мисля,че ни се получава-дотук всички деца тръгнаха наистина много лесно!

# 158
  • софия
Тази тема не беше ли за полудневни занимални.За ЧДГ има отделна тема.Иначе успех в начинанието .

# 159
  • София
Тази тема не беше ли за полудневни занимални.За ЧДГ има отделна тема.Иначе успех в начинанието .

Да, права си, аз съм виновна, че си пуснах въпроса в неподходяща тема - не бях видяла другата. Извинявам се много!

# 160
Прекрасна тема, връщам се да чета!

# 161
И аз запис да се ориентирам в обстановката. Иска ми се да е в центъра и на мене, но мъжът ми настоява за някаква градина в Драгалевци, доста спорове имаме в последно време за тая градина, но накрая май там ще сме Tired

# 162
здравете Stop
записвам се да следя,че и на нас ни трябва разнообразие Peace

# 163
Предложете варианти за Младост 1. Имам съвсем бегла представа само за Оксиния.  Grinning

# 164
  • София
  Вчера посетих "Абракадабра" на ул. "Веслец". Никак не ми допадна. Беше рано, към 10 сутринта, а вътре страшно задушно, мирише на изкуствен мокет, непроветрявано незнайно от кога. Гледачката много изненадана, погледна едно хлапенце и казва: ааа, то си е намерило от някъде солети... Не забелязах децата да ги занимават с нещо - търчаха нагоре-надолу и сами се забавляваха.
 Не е добре- мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт