Отговори
# 210
  • София
В рамките на 24 часа можеш да си допълваш/променяш поста.
Темата е информативна.

# 211
Моля, препоръчайте ми занималня за ученици(3 клас), но да приемат и малки деца!Ходих в една такава на паметника "Левски", но бяха нелюбезни и някак много хаотично и неорганизирано ми се стори всичко. Иначе търся в Редута , Подуяне и околността.
Благодаря!

# 212
Позволете да споделя впечатленията си от мястото, което открих след дълго търсене.То ми е било под носа, ама кой да знае. Жълто лале е занималнята, на която се спрях, имат ученическа и такава за  по-малки деца.Много мили и любезни бяха, обясняха ми всичко, което ме интересуваше, направиха ми и отстъпка от цената:). Останах възхитена и  от мястото-къща с двор, който  изглеждаше като зимна приказка. Най-важното, че на децата им хареса и едва си ги събрах от там:)

# 213
Искам да благодаря за информацията и споделеното тук за Алина! Всичко е точно и още по-добро. Аз лично съм изключително доволна от резултатите на преподавателката мис Роси с моето дете. Една от причините да потърся занималня беше, че синът ми не искаше да хване молив или химкалка. Не желаеше да научи ред наизуст. Усети ли, че е нещо образователно възпрепятстваше всички наши усилия. А притеснения, че му е трудно не съм имала (при такива родители)  Simple Smile за по-малко от месец започна да оцветява, знае песнии стихчета на български и английски. Аз не държа на чуждия език в толкова ранна възраст, но изглежда на децата е интересно.

Много съм впечатлена от отношенята между децата, на които ги учи мис Роси - споделят и си помагат.

Заниманията им са всестранни - рисуване, апоикации с листа, англйски, български, музика, всичко за развиване на въображенето.

Благодаря за публкациите тук, чрез които открих Алина! Чакам и другите ми деца да станат по-големи, за да ги запиша!

# 214
  • София
user002 , радвам се за вас - че сте намерили своя емоционален и интелектуален пристан!

Актуалните ми отзиви за Алина: оказа се, че килимът не бил само за релаксация и игри, ами всяка сутрин правят гимнастика. Ей, втора година сме там и това не го знаех, а за детето ми е съвсем естествено и затова не го е споделяло досега.

Понеже се интересувам от валдорфска педагогика и разказвам за открития урок във валдорфското училище - как на първокласниците учителката изписва буквите върху.... гърба. Но за мис Роси това било съвсем естествено, тя така им изписвала английските букви Simple Smile))))

Липсва ми обаче обособения час по музика с пиано, да не би да се е развалило? (ел. пиано е Simple Smile )

Има и нещо което никога не ми е понасяло -  оцветяването в чужди контури (аз искам това никога да не се случва) и всеки ден зубкат  по учебните помагала на МОН.
Не разбирам защо сертифицираните детски заведения трябва да ограничат избора си в ОПРЕДЕЛЕНИ учебни помагала, които не винаги са най-доброто, защо не се спуснат само критерии и тестова диагностика , а всеки сам да намери пътя.... Нима преди да се сертифицират, в Алина нещо са ощетявали децата? Напротив, спукваха ги от занимания с цел - живота.
 Да не се отплесвам повече....
Успокоявам  се с това, че детето каквото и да прави (там) е винаги щастливо. Никога не се е оплаквало от каквото и да е. И често не иска да си тръгва на обяд.

Скрит текст:
Невероятно, но факт - има в групата братче и сестриче, които помпозно заминаха на зимна ваканция за доста дни, но се върнаха само след 3 работни дни, защото децата искали да се връщат, за да ходят на забавачка. Майка им го разказа Simple Smile)))(

Относно името на темата: много ме развеселява всеки път, че детските занимални са на ПОЛЕТО Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 10:24 от ЗаСлон

Общи условия

Активация на акаунт