Отговори
# 195
запис! запис! още утре ще се обадя в тази школа Алина и ще пиша! /на сайта не пише за целодневно обучение...... /

# 196
  • Къде ли не
Не съм ЗаСлон, но да кажа за Алина. Няма целодневна забавачка, но за децата които подлежат на предучилищна подготовка заниманията са до 13.30, а за по - малките до 12.30. Школата има лиценз от Министерството и сертификата за завършена предучилищна подготовка при тях се признава от държавните училища. Наистина има едни страхотни легълца, които се използват от децата за кратко  особено когато имат музика и трябва да слушат някакво музикално произведение. Моето дете ходи там от миналия април. Много съм доволна от развитието, което наблюдавам. Освен английския, който учат, имат и български, математика, музика и т.н. Учителката е чудесен човек и учител. Благодарение на нея атмосферата винаги е ведра и спокойна, а децата са усмихнати и весели. Другата учебна година ще започна да водя и момиченцето ни, което за сега е малко за там. Мисля, че подходящата възраст е след 3,5 години, но пак си зависи и от детето.

# 197
Някой чувал ли е за такива в планината  Simple Smile- Бояна, Павлово..... прочетох много теми и търсих в нета, но не намирам и съм изумена, че няма клубове в тн "престижни предградия"  Simple Smileзатова дори пуснах нова темичка... дано се намерят препоръки от родители, живеещи там отдавна /ние сме едва от месец и  не познавам квартала/

# 198
  • София
Елина, като искаш планина, ето - горската градина - родителския  кооператив в Княжево Simple Smile
Но не знам дали е представен по-добре във фейсбук, защото нямам,  аз намерих това http://g.gradina.net/

За английската забавачка на Алина потвърждавам напълно написаното от enimna , затова и не писах нищо. Тя не е оставила какво да добавя Simple Smile

# 199
Здравейте. Исках да споделя мнението си, че записвайки децата си в забавачки и дори лицензирани частни детски градини наистина има голяма вероятност те да не получават необходмия минимум от знания и развити умения, който така или иначе в 1 клас в училище  ще ги изискват. И наистина е важно с децата да се занимава педагог, а не някакви лели, каки и т.н. гледачки.
Не съм за запознаване с писане, четене и т.н. в предучилищната група, но ако детето е обучавано по   програмите за детски градини (пък нека да е и в забавачки, занимални и т.н.) то ще бъде по-подготвено за училище.
Говоря от позицията си на човек запознат с работата в детски заведения, частни и държавни.

# 200
  • Къде ли не
Моите уважения, но подобни постове ме разсмиват! Благодаря все пак, че ни предупредихте за грозящата ни опасност!

# 201
детските забавачки, от които съм се интересувала или чувала се водят от педагози детски учители, работят по програмите на МОН и са си чудесни, просто обикновено са на 1/2 ден до обяд - и в други теми е писано за читалищата например.. даже доволни родители казват, че се учи много повече от ДГ

# 202
Напълно съм съгласна с Елина, детето ми е в Дзабавачка в Читалище. Предпочетох да остане там пред 2 ДГ, в които дори го приеха точно заради обучението, което е много сериозно. учителите са педагози, а не каки и лелки и учат по програмата на ДГ. Може би се визират Детските клубове, в които работят "какички", а не квалифицирани педагози.... за тях бих се съгласила.

# 203
  • София
Фрина, аз съм супер спокойна за детето ми, в частна школа е с дипломира педагог със специалност предучилищна педагогика и още куп дипломи, а за стажа да не говорим.

И мисля, че повечето(дори всички) са така.

# 204
Ок. Исках да кажа, че наистина съм попадала на детски градини, в които   от групите се водят от непедагози(в частните това не е задължително) и детски парти клубове, които в някаква част от деня събират деца за т.нар.занималня и си имат"кака"Simple Smile. Та, както и да е, ама е важно на кого поверяваме децата си.

# 205
искам да попитам дали някой знае лятна занималня в гр.русе налага ми се да заинавам за чужбина и през лятото майка ми работи а тя се грижи за сина ми и му търся занималня

# 206
  • София/Русе
Преди време търсих, всъщност лятото и не помня имената, но занималня (която много ми похвалиха) има срещу изчислителния център, децата имали английски и занимания, обяд на пицарията отсреща и разходки по кея, друга има до Пантеона като си с лице към него се пада отдясно втората малка уличка, частна детска градина е това, но май имаше и полудневно, това също http://www.psleonardo.com/index.php?option=com_content&view= … d=34:demo-content и още една, която беше до Арда, ако се сетя повече ще ти напиша. Не знам за колко голямо дете питаш обаче.

# 207
Преди време търсих, всъщност лятото и не помня имената, но занималня (която много ми похвалиха) има срещу изчислителния център, децата имали английски и занимания, обяд на пицарията отсреща и разходки по кея, друга има до Пантеона като си с лице към него се пада отдясно втората малка уличка, частна детска градина е това, но май имаше и полудневно, това също http://www.psleonardo.com/index.php?option=com_content&view= … d=34:demo-content и още една, която беше до Арда, ако се сетя повече ще ти напиша. Не знам за колко голямо дете питаш обаче.

изключително мн ви благодаря сина ми е на 7 години .

# 208
Днеска се обаждах на това Лятно учили6те Леонардо Да Винчи,
казаха ми 4е приема е от април и таксата е на ден по 14 лв,но непопитах дали в това влиза храна или не.нз никога не съм го пускала досега

# 209
Току що разговарях с детска занималня Бърборино удивена съм изключителни хора ,мн съм доволна ще се възползвам от тяхните услуги.

Общи условия

Активация на акаунт