Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
 Момичета благодаря ви за коментарите по моята торта! Приемам критиките за размера на шрифта, и не че искам да се оправдавам, но на ръка по-тънък фитил не мога да изкарам. Май ще трябва да шприцовам надписа..
Леля Ог благодаря за инфото-много хитро!
Валерия много идейна, шаренка, закачлива и типично в твой стил торта-кексче
Руми как закрепи тоя чичко прав-с шишчета ли. Браво страхотно моделиране на човек и животно-добра ученичка си!
Антоан твоите 3D торти са огрооомни
Татяна и аз съм се наточила на тая Екзерхази, но ме притеснава тоя блат само от белтъци и бадеми, доколкото си спомням. То няма как да станат меки, сигурно бързо се пекат и после омекват от крема
И не на последно място и аз искам да се включа в благодарностите отправени към Рая
Да си ни здравичка и все така добричка! Страхотен човек с огроомна душа си ти, изпълнена с любов и добрина!newsm51

# 316
  • Sofia
Ог, хубаво си мислех аз да се снимам до тортата.  Laughing
Пликчето е голямо, вътре е подаръка, тортата е висока 23см и в най-широката си част е 17см, в момента съм изпаднала в тих ужас защото кутията която имам за стандартна торта идва ниска и изобщо не знам как ще я пренеса и се моля ако вали поне да е следобед, че да не занеса кексче с езерце.
Дай линка за снежинките да видя аз много обичам пипкави и бавни работи.  Laughing

# 317
Валерия, не мога да го намеря линка, но аз често попадам на такива и като пак се случи, ще постна. За тортата има два вариант, в зависитост от това какъв ти е капака. Но в общи линии, или подлагаш по малко пластелин между горната и долната част на кутията, за да не опира (ако ти е пластмасова кутията) или си правиш от картон един по-висок капак или пък наставяш една лента от картона и го залепваш.  А може и да си направиш сама нова кутия от лист картон. Аз така си направих за сватбената.

# 318
Здравейте!
Миналата седмица прочетох тук за торта с майонеза и днес исках да я направя, но не намирам рецептата. Може ли да ми помогните?

# 319
Renew,
много хубава тортичка. Справила си се страхотно.

Леля Ог,
тортата ти е прекрасна. Цветовете са уникални просто, оранжевото ме грабна веднага. А портокалите са като истински. Тия рускини работят с глина и по-твърда от фондана и затова им стоя така "изпънати" продуктите.

Вал,
творението ти е Just Perfect! Нямам думи за тоя cupcake - много идейно и стилно! Тия 23 см как успя да задържиш изправени. Трябва да споделиш адреса на цветарския магазин. Wink

Ванче,
тенкю за инфото от Илчовски. Трябва да отидем някой път заедно. Моля те забери ме следващия път, ще си купя доста неща Simple Smile

Пускам една тортичка, която правих тия дни. Идеята беше отгоре да бъде с парцалена кукла, а отстрани да има едни стилизирани пилета, тип patchwork. В последствие обаче като направих девойчето и покрих с бежов фондан, нещо не ми се вързаха цветово елементите. Развалих и боядисах в лилаво. Сетих се, за тортите на Бубето и краднах някоя идея от нея  Hug

# 320
Здравейте момичета!

Имам един малко глупав въпрос и предварително моля за извинение.

ПИко-то в едни кафеви кофи ли е?

Питам, за щото си поръчах и ми доставиха такава, а за първи път купувам от него.До сега съм ползвала на Ирида.

Благодаря предварително!   bouquet

Искрено се възхитих на тортата на  леля Ог и тази мъфин торта на Валерия.Браво!

Още много други красотички видях тук, всички творите прекрасни неща!

# 321
  • Sofia
Ог, то много лесно звучи, направи си капаче.  Laughing
Аз в това отношение съм доста вързана в ръцете, поне кутията облепих хубаво и и махнах стърчащите които се водят капак и ще си я нося така отворена, надявам се да не се спъна по пътя, че имам 30мин ходене пеш.
Дани, тази ми е любимата парцалена кукла, такова настроение и емоция създава, че от как си я пуснала вчера не мога да спра да и се любувам, има едно единствено определение за нея сладурче!
А знаменцата са много идейни, всъщност ако трябва да бъда честна аз друго от тортата не гледам, защото ми е трудно да откъсна поглед от фигурката, та и чиста да беше пак щеше да ми хареса.
Искам и аз да ходя с вас на шляй пазар, давам си заявката публично.  Grinning
lightblue, хич не ти е глупав въпроса аз за първи път като поръчах ми докараха бяла кофа пак 7кг и като ми казаха цената се усъмних, че беше поне с 30лв по-евтино та добре че беше Женик да ми каже да я върна.
Та на захарната паста кофата е кафява.  Simple Smile

# 322
Благодаря много, Валерия!  Hug

Значи е това  Simple Smile

Сега най-накрая и аз ще се престраша да пусна две мои торти.Едната е за РД на сина ми, които обожава Мики Манчо  Simple Smile, а другата е за домашна употреба и не е нещо кой знае какво  Blush

Не са перфектни, но все пак са ми 5-ти и 6-ти опит.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 13:31 от lightblue

# 323
Аз в това отношение съм доста вързана в ръцете, поне кутията облепих хубаво и и махнах стърчащите които се водят капак и ще си я нося така отворена,
Не стига че си спъната, ами си и патка!!! Защо не каза онзи ден преди срещата, да ти донесе някой по-висока кутия. И защо махна капаците на твоята! Защо не ги огъна отгоре като покривче /като иглу/? Редовно ми стърчи украсата и винаги така прегъвам капаците. Щипвам ги с телбод и не мърдат???? Айде сега, ако имаш време, вади тортата от кутията и я слагай в нова.... пууууууууууу...... чак мен ме хвана яд.....
Дарилке - тортата ти е станала невероятна, да знаеш. Незнам какви патенца е трябвало да има, но ако беше се сетила да ми дръннеш един телефон, ти поне си близо до мен можех да те обзаведа / на заем/ с няколо вида патки. Но да ти кажа и с китките е много сладка. много ми харесва тая сламена джувка.
lightblue - Ехеееееееее, страхотни торти извади!!! Викаш, начинаеща, а??? това значи че имаш  голям потенциал. Браво, бе!!! Микото е невероятно сладко.... Поздравявам те!
Аз имам една торта, обаче трябва да я Фотошоп-на, че трябва да се цензурира малко на едно място.   Tired Обаче това ще стане, като приключа със сватбената, някъде по нощите.....  baby_neutral

# 324
Ванче, благодаря за милите думи и похвалите!  Hug От твоята уста това е направо музика за ушите ми, като имам предвид какви произведения на изкуството сътворяваш ти  Simple Smile Подейства ми много окуражаващо  Simple Smile
Дарилка, старшно красива и свежарска торта  Simple Smile Много харесвам пачуърк неща, а това пренесено на торта ти е невероятно!

# 325
Лайтблу наистина страхотни първи опити, давай смело напред и добре дошла сред лудите тортоправачки- окраставя а?
Дарилка и аз като Валерия не мога да откъсна очи от куклата, а като видях откъде си си вдъхновила- Лелеее Браво на тази Мария, страшен талант, и аз бих се занимавала с това!

# 326
Нелка , Цолова направо ме накарахте да се изчервя ... Тенксгивинг е в четвъртък ( това в кръга на шегата  Laughing ) . Благодаря !!!

И понеже досега вестоносеца кой е спечелил конкурса на Ксерк винаги е била Шеметката , този път се покри  Mr. Green. Затова , вестоносеца ще бъда аз  Grinning - нейната торта беше определена от  Алън Дън за победител . Шемет честита награда , напълно заслужена !!!   bouquet

Дарилка кукличката е страхотна , толкова миловидна и сладурска . Пак ще отнесеш малко критика обаче  Confused Цветенцата , че са апликация се разбира , но са малко по-дебели , синьото ... ако беше минато с топчето да му се предаде някаква извивка ( както е при червеното) , определено щеше да изглежда по-добре .
 Обаче за кукличката ...шапка ти свалям - наистина е страхотна  Heart Eyes
лайтблу много хубав Мики
цвете 6лв за Уилтънска боя си е много пара ...по изгодно ще ти бъде да си поръчаш английски от Англия . Нищо на Уилтън не си заслужава да се купи от Европа , цените са почти двойни и са в евро  Confused

Вал теб колко още да те хваля , а  Laughing . Тортата е страхотна , мадамата ...точно на Бети си ми прилича ...ей дано не решиш някой ден да ми правиш подобен портрет  Joy ( ама аз съм с контактни шЪ знаЙш  Mr. Green )

# 327
Здравейте, момичета Grinning Прекланям се пред  вас и пред това което сте сътворили smile3525 Страхотни сте  newsm10
Скоро ми предстои да се пробвам с първата си торта, та имам няколко въпроса: newsm78
Много от вас работят с шоколадовия крем на Буболинката (Бубето). Прерових тортената библиотека и не го намерих Embarassed Аз ли нещо недовиждам Rolling Eyes Ще помоля за рецептата Heart Eyes
И още един лаишки въпрос за новобранец Thinking Тортата маже ли се отстрани и отгоре с крема, който е пълнежа, преди масленото покритие newsm78 Притеснявам се да не се свлече фондана Tired

# 328
  • София
Момичета , страхотни торти правите. От време на време ви изчитам темите, но сега влизам директно с молба : трябва ми торта за другия петък за РД на дъщеричката ми. Миналата година я правихме с майка ми  с покритие от маршмелоуз бонбонки и отгоре наслагахме едни готови захарни животинки купени. Иска ми се нещо по-така, от вашите красоти  Embarassed Ако някоя от вас може да се заеме да ми пише лс  Praynig

# 329
Момичета , страхотни торти правите. От време на време ви изчитам темите, но сега влизам директно с молба : трябва ми торта за другия петък за РД на дъщеричката ми. Миналата година я правихме с майка ми  с покритие от маршмелоуз бонбонки и отгоре наслагахме едни готови захарни животинки купени. Иска ми се нещо по-така, от вашите красоти  Embarassed Ако някоя от вас може да се заеме да ми пише лс  Praynig

И аз като triffy ще следя с интерес съветите ви,че  съм решила да направя торничка  Hugза сина ми за рождения ден.

Общи условия

Активация на акаунт