това с "най-доброто покритие"е тотално нереален въпрос.вече съм направила сигурно 100-тина торти,ама на този въпрос не мога да отговора.ето на вчера ревах цял ден за онази кордела(малко съм ви сърдита,че никой не ми чу воплите,ама айде ,от мен да мине,да видите ,че и аз съм човек)
най-сетне направих някаква измислена смесица от рецептата на нелка и на димитрина....и стана много жилава маса,защото е с много желатин и по-малко глюкоза и без глицерин,..ами много тънко се разточва,за такива обемни фигури е иделен,ама за покриването на тортата-работи се по-трудно,понеже е жилаво-аз го разточвам,то се връща-голяма борба падна.....ама пък не се нацепи по горния ръб,но пък не е така вкусно като руската мастика.....ето ви есе на тема предимства и недостатъци на домашно приготвения фондан...
скоро ще ви покажа и снимка на вчерашната ми торта....чао