Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 180 959
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Пуф, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти преди всичко здраве, а след него и всичко което сама си си пожелала да стане реалност!!
И сега за протокола: Пуф, тиквеното поло е много красиво - цвета е много свеж! Моля те научи ме да плета толкова бързо като теб  baby_neutral

Суха мащерке, шала ти е много хубав, мерси и за видеото, та да разбера тунизкия стич.

Инок и Сиси Вас - вашите неща са черешката на тортата!!   bouquet

# 556
Здравейте някоя от вас има ли схеми на бебешко плетиво,ще съм ви много благодарна.

# 557
Здравейте, плета в момента благотворително едни терлички, но се затруднявам с разчитането на снимката, понеже не е толкова подробна! Пускам ви линк към нея, ако някой има по-подробна тази снимка, моля пишете ми, ще съм Ви много благодарна!!!  Simple Smile  http://dedis83.snimka.bg/daily/razni.550265.21489450

# 558
Честит Рожден Ден Пуфана  Hug   bouquet
Това са последните ми творения http://katinka123.snimka.bg/daily/.479050.21487415
Сега се чудя за това http://katinka123.snimka.bg/daily/.479050.21487405 , ще го започна от ръкава ..добре ...а после ?? как става наддаването за ръкава и самата извивка . Надявам се някоя от вас да ми обясни , благодаря

# 559
Радолана и Надето25, погледнете тук в нашата библиотека - http://mimikir.comze.com/index.php?p=27

Има я във всяка една тема.

Манжелка, мила, делят те 20 години от бързото плеткане. Поне на мен ми отиде толкова време ... Heart Eyes Ох, тая Варна, ще се приселя при тебе значи.  Flutter

# 560
Гледала съм го този сайт много пъти,но ми трябва някой да ми опише плетката

# 561
Наде, има списания на чист български език - "Детско плетиво". Струват по 2 лв.

# 562
Така се казва списанието ли ДЕТСКО ПЛЕТИВО

# 563
Мила Пуфче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен   bouquet
Желая ти здраве,късмет и любов!Бъди винаги така всеотдайна във всичко  Peace
Ти не си ли зодия Стрелец,като мен?По-голяма си с 5дни,аз съм рожденничка на 24-ти ноември,е за годинките не знам кое по-голям Embarassed

Сиси,аз също ще дойда на срещата в салона ти,стига само да е в неделя,че тогава почива милото и ще може да гледа малката.Немислимо е да я взема с мен,изключително палава е и нито ще мога да се насладя на срещата,нито да си почина  Mr. GreenПък да не говорим за глезотийки,че и може да се  наложи да ти копувам и нови сешоари,огледала и т.н.  Mr. GreenКато решите ден и час ми пишете на лични и ще се отзова  Peace

Инок,и твоето палтенце е приказно!Браво  bouquet  Харесвам абсолютно всичко,което плетеш  Peace

IPG,съгласна съм да се срещнем в магазина на ул."Роза" Днес минах,че ходих до пазарчето и видях,че са получили Меджик-а!Имаше може би 5-6разцветки,но то с моето диване не можах да ги огледам всичките.Че като се криви падна от триколката и си тръгнах  Laughing Но утре мисля да си купя и ще съм там между 12 и 13часа.Абе направо ще отида в 12.30часа,че после ходя за храната,ако си свободна мини!

Не знам колко е цената за 100гр в сайтовете,но в магазинчето е 5лв и имаше като на Пуфи в сивичко,в кафяво,шаренко,но най-ми хареса едно в лилавичко и май него ще си взема  newsm78
Но какво ли да си изплета?Моля за идеи и предложения  Praynig

# 564
Покана! Ще ходим на гости на Майстор Мариета Недкова.
Вземете си куките за плетене, ще плетем рибки и квадратчета. В събота и неделя от 12 часа в Мраморното фоайе, НДК на изложението Произведено в България.

Ловете се рибки, малки и големи, идем.  Heart Eyes

Хриси, благодаря. Скорпион съм, мръсен, вече на 41 лета.

# 565
Вземете си куките за плетене, ще плетем рибки и квадратчета. В събота и неделя от 12 часа в Мраморното фоайе, НДК на изложението Произведено в България.

я виж програмата, плз
да не съм объркала нещо Wink Joy

носете си рибоците и квадратчетата, за да ги наснимаме

eat. sleep. knit...

# 566
big pufana Честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки и още с 1 милион..или са малко май и още с 100 милиона изплетени неща да ни зарадваш! Simple Smile

# 567
Наде, има списания на чист български език - "Детско плетиво". Струват по 2 лв.

Имам доста стари броеве, отпреди 3-4 години може би. Като остане време, ще наснимам моделите в тях, някой ако си хареса нещо, да му пратя схемата.

# 568

зими, зими   bouquet

keitilina червеният комплект е много хубав.
 Embarassed

# 569
Пуфче,Честит Рожден ден!Бъди жива и здрава и все така отзивчива .Весел празник!
Благодаря ти за бързия реакция.

Общи условия

Активация на акаунт