Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 667
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Пате,  bouquet
Честито на всички именици!  bouquet
На днешният празник,една моя приятелка и колежка по тумбак(ноемврийка)Стана мама на момиченце!Да са живи и здрави! Heart Eyes
.........................
От Редута всичко си го поръчах о-големичко,а те като заидваха едни палаткиии ooooh!Сега стеснявам на поразия Laughing

# 61
  • sofia
Аз ако не бях ходила на Банско още щях да съм 53кг, ама пуста лакомия...

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-de-maternite.aspx?pr … color=1&qsf=1

това е 34н

# 62
Айде и аз да не изтърва темата Simple Smile
 Боже, какво беше това да си 55-60 кг?  newsm78 Отдавна не ми се е случвало  Mr. Green
Бира с таратор, чакам отзиви за колана. Макар че вече се чудя има ли смисъл за толкова кратко време да си взимам. А и четвърто дете в близките десетина години не е планувано  Crazy Но нищо де, ще ми е интересно да знам, дали има полза и дали е удобен  Peace

# 63
Бира, стерилизатора на Чико е малък (май е най-малкия вариант) и би трябвало да се събира.

Ето този вариант:

Защото май има и още един модел за МВ, който е по-голям.

Благодаря ти, Нощни очи!  Hug
Само първо трябва да продам Бертони-то. Simple Smile

# 64
  • София
Аз ако не бях ходила на Банско още щях да съм 53кг, ама пуста лакомия...

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-de-maternite.aspx?pr … color=1&qsf=1

това е 34н
Много ли е тесен в краката,че от тази снимка трудно може да се прецени 34 номер как ще изглежда,тук прилича на клин,а отгоре как е,ластик ли е това?

# 65
  • В две тъмни очички
Боже, какво беше това да си 55-60 кг?  newsm78 Отдавна не ми се е случвало  Mr. Green
moresmile и аз така викам moresmile .....
Аз стартирах с 57, сега съм + 11  #Crazy Сложила съм си пуста граница +15,ама с тея темпове на растеж може и да ги надмина

# 66
майка зайка, не се притеснявай, всичко е и до ехограф, и до лекар, и до ген. Може бебчо да е по-дребен

За гръбначните изкривявания- плуване. Няма по-хубав спорт от това

Момичета, какъв е тоя вятър Shocked Тръгнах да излизам от нас да върша работа, и за малко едно литнало кошче да ме пребие. Прибрах се, но сега от уплаха ме стегна корема. Дано да не повредя бебчо

# 67
Момичета, знаете ли нещо за Saxophone?
Май доста време я няма...
Липсва ми и сладката физиономийка на Яна...
Знае ли някой как са, какво правят?

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 11:27 от Az i ti

# 68
Запис и от мен! Пате,   bouquet

Ей, заглавието ни лепва идеално - днес бях на консултация и се оказа, че пак сме се завъртели напречно, т.е. язък за радостта предния път. Уж има още време, ама нещо много увесих нос, надявам се след един хубав душ и един добър сън довечера утре да се събудя нов човек, че трябва позитивна нагласа, а днес хич я няма при мен. Cry

Софиянки, много сте хубави, пу-пу!  Heart Eyes

За лохиите след секцио - при мен бяха около месец.

Адис, присъединявам се към Alluria за Драганов от Военна поликлиника, при него ходят страшно много майки с новородени за консултация за луксация на тазобедрената става, но работи и в други области. Иначе съм чувала добри отзиви за Кацаров от Пирогов, но нямам лични впечатления: http://drkatsarov.name/?m=2

хахаха, 55 кг., това е някакъв виц...  Joy Joy Joy
Вчера разправях на един приятел, че вече съм +8 кг, а той: "А предният път колко качи?" Аз: "Ами... 16  Embarassed" И той: "Е, значи си тамън на средата..."

# 69
Почерпете се и за наше здраве! Мома Ангелина ми е именничка днес!

Софиянки са супер мацки!  Hug И аз искам на Софийска среща пъъък!

Мисля си, че може и до ген и организъм да е качването (поне частично де  Mr. Green то без ядене не става), но първият път качих 22 кг със хиперполезноздравословни храни и после като ме подпука утроен апетит по време на кърменето нямаше сваляне! Сега тръгнах от 55кг, + 13кг в 30 гс  Rolling Eyes тежи ми, гадно ми е, за капак ниско кръвно и по цял ден ми се върти пред очите... трябва да спра да ям сладко/тестяно и да почна с по 3 литра вода/ден, че къде ще му излезе края!?!

# 70
  • ул. "Мечтание"
Агент, честита ти именничка!   bouquet

# 71
  • София
Вижте какво намерих,ако искате да ги сложите на първа страница.
http://vbox7.com/play:28eecdd0
http://vbox7.com/play:7fb387c1&al=1&vid=
Грижи За Моето Бебе - Първо По Рода Си Бг Онлайн Видео За Новородилите Майки (част 1 и част2)

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 16:44 от hrissyts

# 72
Момичета, два дни ви чета вече !!!

Малко късно по разикваните теми:
Страове: За нормалното - Преди се страхувах от болката. В един брой на списание ГЕО имаше тема за гените, бебета и т.н Там имаше една снимка на едно бебе все още в корема. В този момент осъзнах, че това бебе сигурно също не му е много приятно като тръгне да се ражда. Може и него да го боли. А и със сигурност не иска и мама да я боли. Благодарение на тази снимка ми минаха всички страхове за болката.
По-скоро имам малко притеснения от момента след раждането, когато ще се чудя какво да правя с бебо и няма да знам къде се намирам.  Laughing

За шофирането - карам от време на време, но предпочитам да не карам. Като трябва да се свия напред и ме боли корема.

снуки мен бебо също ме рита много ниско долу. Чак ми е болезнено. Не знам къде рита, но имам чувството, че някой път ще подаде ръка и ще ми махне  Laughing Laughing

И последно да ви питам. Някой имал ли е досега проблеми с кръвното. Аз по принцип съм с ниско кръвно, но в четвъртък вечерта вдигнах 160/90  и бегом до болницата. Там вече ми беше 130/80. Дадоха ми болнични 2 седмици и сега ще почивам вкъщи. Забраниха ми сладко, кисело , солено, кафе, кола .... Поне сега като не ям сладко може и да намаля наддаването на килограмите Laughing Laughing

Айде стига писане от мен. Отивам да разглеждам снимки Simple Smile

# 73
Честито на именниците   bouquet

Днес бях на ЖК, всичко е ок, с главата надолу е, 1100 г, ще се роди горе-долу с кг и см на каките си. Нищо, че вървя най-малко с 10 кг по-лека от тогавашните ми бременности  Grinning На 22-ри започват да ми слушат тоновете. Продължавам да си вървя с една седмица преди термина.

Някой питаше за ешерия коли, аз съм имала много пъти. Не са ми наред бъбреците. Имах и предишните бременности, сега - не. Пила съм Зинат и двата пъти, лежах и в болница за задържане, тъй като имах и кървене, което се оказа всъщност от пикочните канали заради песачинки, които съм изхвърляла. Няма нищо страшно ако се вземат мерки, ешерията е много упорита. Стискам палци да я ликвидирате бързо!
Люба, съвсем вероятно е да правиш цистит или да изхвърляш песачинки. Трябва да се види урината задължително!

Радвам ви се на срещата! Следващият път, надявам се, да дойда и аз

# 74
Ох ще следя тая тема с песъчинките и цистита с интерес, от след обяд пишкам розово и много ми се пишка непрекъснати, първо леко имах розово-кафяво зацапване и паниката веднага се обади на Док, той каза какво да пия и ако има нещо да му звъня. Ама после се усетих че май съм настинила и ако Бебешондел чете искам да питам, тя май пиеше нещо за възпаление -нещо като червена боровинка ... може и да се бъркам  newsm78 или ако може някой да помогне   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт