Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 675
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен в новата темичка!Патенце,  bouquet

# 76
Поздравявам ви за срещата. Много хубава гледка е толкова много тумбаци на едно място - направо се разчувствах.
Аз от няколко дена се събуждам ужасно гладна, а честно казано нямам голям апетит.
Хубава, лека и ползотворна седмичка на всички.  Hug

# 77
  • ул. "Мечтание"
...нещо като червена боровинка ... може и да се бъркам

Червена боровинка е, да.

# 78
МииМаа,аз питах за колите.Благодаря ти за отговора.Първия път когато ги имах (в 4 месец) и аз пих Зинат,сега не трябва ли доки да ми смени антибиотика,след като тогава не ми е помогнало?
Тогава заедно с АБ ми изписа и неоринал(червена боровинка).

# 79
Здравейте и от мен

Честит празник на всички именници!  bouquet Желая много здраве, леко раждане и много много щастие с януарските бебчета!

И понеже и аз самата празнувам днес, една късна следобедна закуска от мен. Simple Smile

Agent, харесва ми подхода ти към страха от игли - ще взема да пробвам и аз да се възползвам. Другата седмица тръгвам на лов за сексапилни анестезиолози. Simple Smile

# 80
# 81
Ох ще следя тая тема с песъчинките и цистита с интерес, от след обяд пишкам розово и много ми се пишка непрекъснати, първо леко имах розово-кафяво зацапване и паниката веднага се обади на Док, той каза какво да пия и ако има нещо да му звъня. Ама после се усетих че май съм настинила и ако Бебешондел чете искам да питам, тя май пиеше нещо за възпаление -нещо като червена боровинка ... може и да се бъркам  newsm78 или ако може някой да помогне   Praynig

Точно червена боровинка не съм пила, но имах бактерии и белтък в урината- беше станала червена - буквално, оправих се с неуренал + дестилирана вода по 3 л на ден  Hug

# 82
  • София
Олеле, колко страници за един ден  Hug Първо ще пиша, после ще чета.

За лекциите на 9 месеца, провеждат се в ЦУМ, тук е програмката, има телефон за предварително записване. http://www.9m-bg.com/index.php?p=rubrik&sub=1&id=5

Аз утре ще се запиша, че днес нямах време от тая работа.

Иначе бебчето го изписахме, голяма сладуранка е, ма много малки тез бебчета бе  Embarassed

Честит имен ден на всички, които празнуват! Все с добро да ви споменават имената!

Отивам да гледам Пъклен дом, после ще чета. Лека на всички   bouquet

# 83

Иначе бебчето го изписахме, голяма сладуранка е, ма много малки тез бебчета бе  Embarassed

Малки са да, като мишлета. Явор се роди уж голямо бебе 3900 а ми се губеше в ръцете горкото  hahaha Joy

# 84
Естествено родилите майки могат ли да кажат как стои въпроса с хемороидите, които се получават при напъването? След колко време се прибират? понеже си имам получен при напъване, поради запек и питам.
А как стои и въпроса с ходенето по голяма нужда след раждането? След колко време, с лекарство ли, в болницата ли? А, ако е секцио се прави клизма, нали?

# 85
  • В две тъмни очички
Ох ще следя тая тема с песъчинките и цистита с интерес, от след обяд пишкам розово и много ми се пишка непрекъснати, първо леко имах розово-кафяво зацапване и паниката веднага се обади на Док, той каза какво да пия и ако има нещо да му звъня. Ама после се усетих че май съм настинила и ако Бебешондел чете искам да питам, тя май пиеше нещо за възпаление -нещо като червена боровинка ... може и да се бъркам  newsm78 или ако може някой да помогне   Praynig
Душицо,аз изкарах един цистит през 3-яя месец. Цяла седмица бях на червена боровинка + 5 литра вода на ден и да ти кажа не помогна, та накрая минах на антибиотик - аугментин и на Неоринал СР . Тогава лекарката ми се накара ,че не съм отишла още първия ден, защото е можело и без антибиотик. Да не забравя от боровинката ще имаш проблеми и с перисталтиката! Абе общо взето иди утре да си пуснеш една стерилна урина и ако е цистит ще си каже веднага. Неоринал СР можеш да пиеш постоянно по време на бременността - 1 сутрин и 1 вечер

# 86
  • Сливен
Здравейте тумбаци, запис от мен Simple Smile За протокола -  чакам момиче Simple Smile
Честито на всички именнички!

# 87
  • София
Естествено родилите майки могат ли да кажат как стои въпроса с хемороидите, които се получават при напъването? След колко време се прибират? понеже си имам получен при напъване, поради запек и питам.
А как стои и въпроса с ходенето по голяма нужда след раждането? След колко време, с лекарство ли, в болницата ли? А, ако е секцио се прави клизма, нали?

Ми при мен не се прибраха напълно.Просто внимавам с храната да не ги възбудя.А голямата нужда след раждането беше наистина мноогоооо голямаа...Сега съм решила да се запася с доволно количество Дуфалак и да почвам още в първите часове след раждане.
От клизмата не мож избяга-и при секцио и при нормално си я правят-стандартна процедура е.Честно казано мислех, че е по-гадна, а се оказа, че не е болка за умиране.

# 88
Мишен при мен от няколко дни се опитва да се качва кръвното на 125/80 за мен е доста аз по принцип съм със 90/60 обаче и пулса ми е 110, но аз мисля, че от гинепрала защото го пия без бетаблокер.
За ешерихията коли най-много помага червената боровинка, боровинката чисти всякакви бактерии и пясък и възпаления от бъбреците. Другото е цитросепт и котешкия нокът- които сега не може да се ползва. Аз за една година имах някоко бактерии и изпих 10 антибиотика, като след всеки антибиотик бактерията беше друга, накрая спях всичко и се оправих с цитросепт и котешки нокът.
МииМаа,аз питах за колите.Благодаря ти за отговора.Първия път когато ги имах (в 4 месец) и аз пих Зинат,сега не трябва ли доки да ми смени антибиотика,след като тогава не ми е помогнало?
Тогава заедно с АБ ми изписа и неоринал(червена боровинка).

Неуренала е бяла бреза а не боровинка, уренала е боровинката, но не знам дали е разрешен.  А неуренала е супер за възпаления в бъбреците и пясъци, пия го 2 месеца вече, като го спра и започва болката в бъбрека след 3 дни, но не е за ешерихия!

# 89
  • В две тъмни очички
Неуренала е бяла бреза а не боровинка, уренала е боровинката, но не знам дали е разрешен.  А неуренала е супер за възпаления в бъбреците и пясъци, пия го 2 месеца вече, като го спра и започва болката в бъбрека след 3 дни, но не е за ешерихия!
Аз го препоръчвам за цистит,а не за ешерихия  Peace  и то от личен опит. Боровинката е разрешена, забранено е мечото грозде. Обаче трябва да се вземе и предвид това,че само 1 -та боровинка е разрешена - черна или червена, ама не се сещам коя  newsm78 забравила съм. Ако някой има нужда,да отиде до билковата аптека на "Поп Богомил" - там ще ви обяснят всичко и ще ви кажат как да пиете боровинките. Момичетата си разбират от работата. Ако някой иска мога и телефонен номер да дам ,ама трябва да го потърся.

Общи условия

Активация на акаунт