Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 693
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Е, със споменаването на секса вече сериозно загрубя работата... Ще се отдавам на розови сънища нощес... а сега ще ходя да поровя за нещо сладичко, че май само това ми е останало.

# 661
  • Велико Търново
Хлапетата ги приспах, та реших и аз да се прежаля за чашка винце. И мезенце си нарязах .

Та, наздраве, Дружина! cheers

# 662
Понеже всичка друго е МИРАЖ , ще се отдам и аз на сладкото  Laughing

# 663
  • Велико Търново
Ааа, аз секс не ща! Ей до къде го докарах от секс - да си броя глътките, да рапортувам всеки ден на тоалетната чиния ...  Stop

# 664
  • В две тъмни очички
Е тука вече стана як разврат!
Ноеми Аз с пиенето на винце се задоволявам всяка вечер! Микс вино и лимонадка. Идва ми мноооогооо добре! Така че НАЗДРАВЕ и от мен  Hug
А за миризмата на маста помаха и ванилията
Забравих и да добавя за избора на екип - аз лично не бих платила за екип, мисля че съм обяснявала в темата защо. Ей сега ще го изровя,къде съм го писала и ще ви пусна линкче с обяснението
Ето го http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539050.msg16889318#msg16889318

# 665
Ехааа да имаше едно винце и тука и аз щях да се присъединя, че и сладкото изядох  Laughingмай ще се задоволя само с мечти и въображение по това : http://www.cruise.bg/cruise/home.nsf/0/E2B007A1FB1FBE41C22577770 … ument&Bg&  Flutter Crazy

# 666
  • София
Предлагам като родим живот и здраве да изцедим кърма за 24 часа като попораснат и да се съберем да се напием за хубавата работа  Joy Drunk Wine Glass Drunk

smile3532  smile3532  smile3532
Абсолютно ЗА,ама като знам как пия, трябва да събера кърма за 1 седмица напред,че да се изчистя от напиването ххахах  Joy
Joy hahaha и аз в групата!

Joy

И на мен ми се пуши  Mr. Green Пушила съм 15 години и сега като не пуша се чувствам много добре, но понякога искам да запаля  Embarassed , но няма как да стане  Naughty

newsm24 Пияници  hahaha

bubeto голяма стратегия имаш, харесваш ми  thumbsup

# 667
Ехааа да имаше едно винце и тука и аз щях да се присъединя, че и сладкото изядох  Laughingмай ще се задоволя само с мечти и въображение по това : http://www.cruise.bg/cruise/home.nsf/0/E2B007A1FB1FBE41C22577770 … ument&Bg&  Flutter Crazy

Уффф, уцели ми слабото място с тоя линк. Това лято отменихме едно яхтено пътуване като разбрах, че съм бременна. Е в такива моменти ми се ще да раждам вече и живота да продължава... Е, то като се замисля не остана много Simple Smile

# 668
Аз редувам вечери на бира с такива с вино...  Mr. Green
Май от поне месец, пропусната вечер нямам...  Embarassed Rolling Eyes

# 669
И аз искам дискотека, див купон и див секс после. Но. ще почака.

За избора за екип, не знам какво да ви кажа. При вас в София, като чета какво е направо ми настръхва косата. Какви са тези цени ,какво е това нещо. И за прегледи плащате луди пари и за изследвания. Честно, ама не го разбирам. Да почна с това че по здравна каса ни се полагат и изследванията и ехографите. И после в тези болници не мога да ги оправя.Държавните не би трябвало да се заплаща. Ама явно трябва да избирате екип и пак трябва да плащате. Поправете ме ,ако не съм разбрала.
В Стара Загора има 2 частни болници ,но цените на са такива като при вас. 500 лв е нормалното раждане. Лично аз мисля да раждам в една от тях. И се надявам да е нормално Няма да се уговарям с никой, там нали ще има дежурен. И ще си платя 500лв, но няма да нося нищо в болницата и всичко е прилично като хигиенни условия.

А вече ,ако не се обърне бебето/ силно вярвам,че ще/ незнам какво да правя. Секциото е 900 лв пак в частаната болница . Сигурно ще ги дам ,ако се наложи.

Не ми се ходи в държавната,че е голяма мизерия и отношението е ужасно.

# 670
И на мен ми се ражда вече, хем да спра да се притеснявам хем и да се позабавлявам.

# 671

Уффф, уцели ми слабото място с тоя линк. Това лято отменихме едно яхтено пътуване като разбрах, че съм бременна. Е в такива моменти ми се ще да раждам вече и живота да продължава... Е, то като се замисля не остана много Simple Smile

И мен и мен ако не бях бременна предната седмица щях да съм в Египед за 7 дни а на Коледа щяхме да ходим 3мата в Бразилия за 20 дни ама нищо пак ще отидем живот и здраве.
Айде лека сладуранки повеселихме се тази вечер. Пожелавам ви само готини сънища и сладка почивка на вас и на тумбачетата   bouquet Hug

# 672
Сладки сънища и от мен на нощните птици Simple Smile

# 673
Лека и спокойна нощ

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 23:54 от chopi

# 674
Лека нощ и от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт