Дългото чакане след трансфера-5

• 90 553
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
моля за мнение по-светнатите от мен:
страшно съм изнервена и не мога да си  намеря място- правих инсе и док. ми изписа инжекции прегнил 1500, последната беше преди три дни. док. още като ми ги изписа ми даде и за изследване на бета чхг днес -на 12 ден. тогава ми стана странно че след прегнил ми каза да пусна тест/знам че прегнила влияе/.
днес пуснах кръвен тест за бета чхг и резултата е меко казано никакъв- 11! освен това тази сутрин леко ми прокърви но леко и тъмно кафеникаво  и имам болки като за мензис. хем се надявам да стане чудо хем сама се крещя на ум колко съм смотана и се опитвам да се хващам като удавник за сламка...ама съм чела че понякога има и леко кървене.
 в понеделник ще отида при доктора, дотогава не знам как ще издържа- е, то ако си започне нормално кървене .. ще е ясно.

# 766
  • София
бета чхг днес -на 12 ден. ... и резултата е меко казано никакъв- 11!

newsm78 ...струва ме се, че 11 /ако правилно съм разбрала/ не е малко, ама зависи от колко е тръгнало, пък и важното е да се увеличава...Така че, не бързай да се шашкаш...

# 767
Здравейте Hug!Включвам се и аз в наистина дългия път от трансфера до теста.Днес беше моя ЕТ ,върнаха ми 2 ембриона на 3-ти ден от пункцията(аспирираха 8 яйцеклетки,но останалите се оказаха некачествени).Кръвният ми тест е насрочен за 14.03.,а до тогава лежане,силна храна и позитивни мисли smile3503.izabel666,ако имаш възможност повтори теста в неделя,за да видиш дали расте ЧХГ-то.

# 768
bebezan fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.Ти вече знаеш какво да правиш следващите дни,но и стриктно трябва да го изпълнявш(особенно часта с положителните мисли Wink)И дано на 14 да видиш прекрасния положителен тест.

# 769
izabel666 ЧХГ на 12 ден след инсе си е неясно и смятам, че след инсе е не много коректно да се дава да се проверява, но няма да оспорвам решенията на доктора. ЧХГто започва да расте след закрепяне на яйцеклетката, което става 5-12 ден. Представи си, че си имала закрепяне на 11 ден.
За прегнила наистина 3 дена са си недостатъчен срок.
Според мене пробвай след няколко дена пак надежда има. А за кървенето  - лягай и звънни на док.

bebezan търпение и споойствие от сега до теста и много вяра в успеха.  Hug Желая ти да видиш  EFP

# 770
izabel666 , bebezan  Hug стискам палците  Peace
Хайде, някоя бъдеща мама  да пусне новата темичка, че сме отишли чааак на 52 страничка  Hug

# 771
Момичета позволих си да пусна нова тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566853.0

Общи условия

Активация на акаунт