КОЛЕДНИ ПОСТИ

• 5 366
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
ina15, тук съм и аз, аз винаги си постя, но дори и риба не си позволявам, за себе си съм решила, че трябва по-строго, а знам, че се разрешава Simple Smile
Сега, понеже искам и да отслабвам...пак Mr. Green...ще карам само на плодове докато мога, а после-зелевата супа(нашата любима супа) и така, а ти как си Hug

# 31
  • Sofia
Момичета, някой сеща ли се за бисквити, вафли или нещо подобно, което не нарушава постите? Днес в Била изчетох половината опаковки и освен най-най-обикновените Житен дар, друго не открих. Обикновенните вафли се оказаха с мляко. Всички други бисквити съдържат "сладка суроватка", каквото и да значи това...  newsm78

# 32
 savina_33,в другата постна темичка в готварския,момичетата са написали всички постни сладки и шоколади.надникни там. Hug

# 33

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:13 от mariyanavi

# 34
jedira,браво!на мен волята за плодове само,не ми достига.много ми се разяжда от тях.за зелевата,ще те подкрепя.а житният ще го правиш ли? Hug

# 35
# 36

Привет, Постещи!Това са моите предложения от старите ни постни теми!Да ви е сладко!))))))))))  food002 smile3503Желая ви хубава вечер!  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:54 от mariyanavi

# 37
  • под дъгата
  bouquet
mariyanavi Ха,мен си цитирала,ама нещо не се е получил цитата Hug

# 38
  • Sofia
Някой да се сеща как може да се направи постна панировка?

# 39
Здравейте и от мен!
От днес официално и аз съм на пости. Simple Smile Досега съм постила три пъти. Надявам се и този път да успея да издържа на всички изкушения. Пожелавам на всички леки пости без изкушения!  Simple Smile

# 40
  • под дъгата
Някой да се сеща как може да се направи постна панировка?
Савина,не знам какво панираш и дали ще ти свърши работа,но аз панирам зелен фасул,карфиол и броколи с постна панировка.Всичко е на око -брашно(може и царевично,понякога ги смесвам с бялото),пикантина и чесън на гранули(или прах).Правя го на гъста каша и панирам.Дано съм била полезна Hug

# 41
 bouquet
mariyanavi Ха,мен си цитирала,ама нещо не се е получил цитата Hug
Как, бе Мацка,да не излиза!?Като щракнеш върху него -и хоп рецептичката ти се появява!)))))  bouquet
Тая техника много ме турмози, хич ме няма с нея))))) atwork smile3511

# 42
  Ех-ей, Постещи "колеги", как я карате? GrinningКак вървят постите!
Вчера се ядеше риба и добре си похапнах на обяд! Joy Joy JoyЩях да правя детоксикацията ,но  правих едни милинки с грахамово брашно(естествено постни- грахамово брашно 2ч. чаши,1ч. чаша бяло брашно ,мая,зехтин около1 к.чаша, 1-2 чаши газирана вода и като втасат правя заливка от 2-3с. лъжици галета 1 к. лъжичка сол и газирана вода -да стане каша като за палачинки-поливам ги с нея и пека).Обаче маята нещо не беше в час и цял ден им чаках кефа да втасат.Е, станаха малко збити.Та днес докато говорих по телефона около 16ч.(до тогава бях на прясно изцедени сокове от цитруси от вчера след обяд) и ха да пробвам милинките-ха едничка ,ха двечки и ги преполових - отиде детоксикацията ми на кино!  Yum  Yum  Yum rotfImbo
  Желая ви щастлива вечер и леки пости!  bouquet  bouquet  bouquet

# 43
ние сега се сетихме (не сме постили преди и не бяхме наясно от кога започва) и май сме пропуснали няколко дни. не знам сега вече има ли смиъл?

# 44
ние сега се сетихме (не сме постили преди и не бяхме наясно от кога започва) и май сме пропуснали няколко дни. не знам сега вече има ли смисъл?
  Винаги има смисъл!Даже и само един ден да се пости пак има смисъл!Но, по-важен е духовният пост!Какъв е смисълът да се лишава човек от "телесна" храна,ако с думи и дела "убива"?!
  jabata_dil ,с радост те приветствам в нашите постещи редици!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт