НОЕМВРИЙСКА тема 18

• 21 924
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ТоТиТо, Честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава, послушна, да папка! На мама бързо възстановяваме и скоро да се прибират вкъщи!

# 61
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ТоТиТо!!! newsm51
Да е жива и здрава принцеската!!!

# 62
  • Торонто/София
запис и от мен
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ - МНОГО МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ!
Ние все още сме затънали до ушите във ремонта та между това и Вики не остава време да пиша
много  Hug Hug Hug Hug на всички
Бебослава - Честит Рожден ден и от мен!   bouquet

# 63
ЧЕСТИТА РОЖБА НА ТОТИТО!!! Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване на мама, за да я гушне!!!     bouquet
За потенето някой пита - и аз съм така отскоро, вечер по някое време като се събудя до тоалетната съм доста мокра (не отопляваме стаята все още).
Лека на всички, явно днес на празника повечето бебчета ще се спотайват  Mr. Green

# 64
Относно заглавието на настоящата тема , Берушка сподели че смята да ражда в тази тема и ще и е по-приятно заглавието да е такова , каквото е настоящото  Wink Мисля да я уважим в желанието и  Peace

Дарче, Кате Hug благодаря за разбирането  Heart Eyes , само като гледам с какви темпове пишем, най-много да свърши темата докато родя  Mr. Green

Честита дъщеричка на семейство Тотита, да ви е жива и здрава и много да ви радва.

# 65
Честита принцеса Ния на мама и тати ТоТиТо! Много щастие, радост и безгрижно детство на малката! Бързо възстановяване на мама и скоро да се приберат в къщи при щастливия тати!  smile3525 smile3525 smile3525

# 66
Честита Ния на мама и тати Тотито   bouquet !! Много да ви радва малката сладурка, а мама бързо да се възстановява  Hug

Момичета, падна ми тапата  Crazy я кажете, има ли някоя от вас с паднала тапа и неродила още, че нямам никакви болки, а съм страшно развълнувана  Mr. Green

# 67
А честито. Mr. Green На моя приятелка така й падна и след 17 часа роди.
Успех!!!!

# 68
Oooo малкото мравче е тръгнало да излиза. По принцип казват, че с паднала тапа може да изкараш и 2 седмици, май е индивидуално. Най-добре звънни на доктора и му кажи, той ще прецени как да процедирате  Peace

# 69
Мравчееееееееееееее, стискай кълки, много е рано още да раждаш и ти  Hug
На мен нали уж нещо подобно ми се стори в четвъртък, но можело да бъде и част само и досега не съм родила, а и нямам изгледи според док скоро да е  Laughing
Честито на семейство Тотита за новото попълнение! Да се оправяте бързо и да се събирате всички заедно!

# 70
Мравчице, аз на следващата сутрин имах вече контракции, регулярни...  Flutter
Ако утре малкото мравче се ражда- едно леко и безболезнено раждане ти желая, че сигурно няма да съм тук да те изпратя  Hug

Тотито честита рожба и на двамата!   bouquet

# 71
  • Пловдив
Честита дъщеричка на Тотито!!!

имам въпрос към родилите мами(нормално раждане),като отминават болките от шевовете  имате ли сърбеж?от два дена много ме сърби,а всичко вече спадна,почти нямам придърпване,имам още непаднали конци,но не ги усещам почти вече,пръсках първите дни с оксикорт,компреси с риванол,а сега от 2-3 дни само с смрадлика си правя обливки,и се чудя да не съм прекалила с някой от медикаментите

а и друг въпрос -докторите казват в началото да не се ползват сапуни при измиване,само с вода,но докога така?

# 72
Честита малак принцеса Ния на мама и тати да ви е жива и здрава и само да ви радва  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 73
Аз искам да попитам родилите мамчета - ходихте ли на преглед при АГто си - този, който е до 7 дни след раждането? Полага се по здравна каса. И следващият е между 30 и 40 ден  Rolling Eyes Та ако сте ходили на 1вия... какво се прави там? Какво гледат, правят?

# 74
  • В две мънички очи...
На мен нещо ми примокри ама малко, сега вече час по късно няма нищо. Явно е било фалшива тревога.

Общи условия

Активация на акаунт