НОЕМВРИЙСКА тема 18

• 21 927
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Момичета, падна ми тапата  Crazy я кажете, има ли някоя от вас с паднала тапа и неродила още, че нямам никакви болки, а съм страшно развълнувана  Mr. Green
И моята.. преди 2 седмици  Mr. Green Спокойно, всичко си е индивидуално  Hug

# 77
благодаря за отговорите   bouquet

Лелее Мише, разби ме направо с тия 2 седмици  Crazy Аз събрах багажа за норматив, ама кьорава контракция нямам... звъннах на док. Той много спокойно ми каза да си чакам  hahaha
И аз чакам  Tired дали ще мога да заспя от вълнение тая нощ  newsm78

# 78
  • В две мънички очи...
Спокойно, рано му е още на твоето бебче Simple Smile

# 79
Еххх всички ме изпревариха Simple Smile
Малка Мравке, хубаво са ти казали, може да родиш скоро, а може и след две седмици, точно като при мен, само дето на мен тапата не ми е паднала Simple Smile
Все пак при теб е по-вероятно, и ако вземеш наистина тръгнеш да раждаш, ти пожелавам леко и безпроблемно раждане  Hug
Момичета да ви се похваля, току що ми пристигна подарък от трите ми зълви-пелени за многократна употреба, ако знаете колко са сладки  и мекички...... Сега вече съм готова да консултирам по въпроса Simple Smile Мисля Марси беше купувала някакви, но ще й пиша на лични, да не ви занимавам всички.

# 80
  • В две мънички очи...
По добре го разисквайте в темата че ако наистина са по-доброто решение да си вземем и ние Simple Smile

# 81
Изабел  Hug
Мерси Терминаторче  Hug  да не забравяме, че няма ред тука, тъй че, бъди готова по всяко време  Mr. Green

Никъде не съм тръгнала за сега, няма признаци  Mr. Green но се развълнувах още за скорошната ни среща с топчи  Heart Eyes
Показах кофата на Веси на милото и той много я хареса, сега ще търся клипчета да позяпаме  Laughing

# 82
  • София

Тотита, честито! Бързо възстановяване на мама и скоро с бебка  в къщи!

# 83
Честито на мама ТоТиТо и на щастливия тати, да ви е жива и здрава принцеската Ния, много да слушка, да папка и да ви радва, а на мамата по-бързо възстановяване и по-бързо да си гушне беборанката!!

Мравче, къде тъгрнал ваш топчо, да изпреварва толкова други топчици и топчовци?!   Mr. Green  Да му кажеш да си постои още малко на топло!!  Wink

И аз последните дни сякаш съм по-чувствителна на температури, а през нощта съм като Мимчето, като ставам за в тоалетната, съм почти винаги вир вода, а не топлим все още в спалнята  Crazy

# 84
Тотито , честито бебче още веднъж   bouquet
Малка мравке , леко и безпроблемно раждане , ако тръгне скоро  Wink
MMka , за прегледа на 7-ия ден след раждането - гледат как зараства раната , ако е секцио , или шевовете , ако е вагинално и има такива . На мен направо ми махнаха някои (или всички  Thinking ) за да не ми придърпват . Прави се ехографски преглед , проверява се състоянието на матката и органите . Консултират те относно кърменето или ако имаш някакви проблеми с гърдите . Аз до 40-ия ден ходих поне 3 пъти . Но пък изследвания не са ми пускали , а знам , че май се прави ПКК и урина .
niko11 , моят доктор пък ми беше казал точно обратното - да се ползва  миещо средство при всяко ходене до тоалетна за да не се инфектират шевовете . За сърбежа не мога да кажа  Peace
На мен пък ми е ужасно нервно последните няколко дни  Tired . Гледам да се настройвам положително , но са ме обхванали едни паранои ... ooooh!

# 85
Добро утро мамчета настоящи и бъдещи !
Честити дечица на мамите коите тия дни са родили !
Хайде на по кафенце или чайче
За изпотяването yuls и аз от скоро съм така а по принцип съм зиморничава все се увивам с нещо ,а вчера през деня бях заспала направо се събудих чисто мокра с 1 олекотена завивка  Shocked

# 86
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:02 от Мозче

# 87
Добро утро  Hug Hug и аз да се наредя сред кафепиещите ... тъкмо накърмих дребния и сядам бързо на кафето  Mr. Green 

Приятен ден и много бебчета днес  Hug

# 88
Добро утро, мацки!

ToTiTo, Честито миличка за дъщеричката ти Ния!
И на таткото, който специално се включи да ни съобщи!
Да ви е живо и здраво детето!
На теб-бързо възстановяване!
bouquet

Относно заглавието на настоящата тема , Берушка сподели че смята да ражда в тази тема и ще и е по-приятно заглавието да е такова , каквото е настоящото  Wink Мисля да я уважим в желанието и  Peace

Дарче, добре, че си ти - проспала съм явно поста на Берушка. Ама разбира се, че трябва да си уважаваме желанията! И на двете  Hug.

malka_mravka, стискам ти палци бебчо още малко да си постои.

Х-ммм, кафепиете си, пък що не предлагате и на нас?  newsm62

Идвам и аз с едно мляко с нес-кафенце:

# 89
Добро утро и от мен! Аз вече го изпих кафенцето..
Честито на Тотито и татето! Жива и здрава да е Ния! Мама бързо да се възстановява и бързо да си се гушкат в къщи!

За потенето и аз да споделя че се потя доста, така че явно е нормално.

Мравчице, спокойно...когато тогава, то детето си знае!

Дидка, чакаме като имаш време да разкажеш как е минало?

Общи условия

Активация на акаунт