Което си има и лоши страни де, все питах моите познати на общежитие кога имат време лично за себе си, като постоянно някой влиза и излиза, кога се епилират, кога дремват следобед, примерно
Което си има и лоши страни де, все питах моите познати на общежитие кога имат време лично за себе си, като постоянно някой влиза и излиза, кога се епилират, кога дремват следобед, примерно

Останаx безмълвна. Цели 5 дни се криеx старателно и се обличаx в банята.
Чувстваx се ужасно конфузно и неудобно.
Относи ми се на една любима блуза, дадох я на пране и след месец я обличам и същия - Абе ти що обличаш на еди коя си дрехите?
Поиска ми сутиена хора, сутиена...представяте ли си? И за 4 месеца не си купи нито гъба, нито шампоан, нито душ гел - само може да предполагаме чии е ползвала
После имаше мааалка грешка с резервациите и се изнесохме всички на квартира за 1 месец, квартирата ни беше 3 на 3 метра. Е там беше ад! Имаше точно 3 легла и нищо друго, дрехите по куфарите, едното легло всъщност беше вадещо се като шкафче от основното легло
Е там някъде се изпокарахме и преместих един барман при мен и я разкарах при пиколото нея 
Понеже заех за какво иде реч, в моята стая имаше доста място, освободи се още и се наредиха легла като в казарма, само и само да може по-малко хора да са в кофти стаите. Много съм добра знам
В следствие, на което ако поискаш да се изкъпеш газиш в боклук, салфетки напоени с вода, кал, защото влизаха с прашни обувки в мократа баня. Реакцията - "Кво се впрягаш и защо да чистим като ти може да накараш камериерката да чисти!?". Една вечер чистих банята за пореден път, излъсках я, прибирам се на сутринта с мисълта за душ и легло, влизам в банята и пак същата мизерия, в стаята пушено - хванах един ароматизатор, напръсках ги както си спяха, казах им до вечерта да са си обрали крушите, взех ключ за друга стая и спах там докато се разкарат
А и мърли в хигиената си бяха!Препоръчани теми