Съквартирантски неволи и приключения!

• 65 340
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дали ако наемателката е имала къде да си суши дрехите, е щяла да си връзва връв в банята или да си простира мокрите дрехи по столовете в стаята?

# 106
Разбира се, че имаше. Цяла тераса беше на тяхно разположение. Къпят се когато имат нужда-ограничения не е имало.
Това със столовете е въпрос на манталитет, и на съзнание. Не е от битово неудобство.

# 107
Много интересна темичка, жалко че съм позабравил повечето неща. Хайде да се разпиша и аз  ooooh! да не си помислите, че момчетата са по голяма стока от момичетата  Laughing
Действието се развива през далечната 2002г в гр.Габрово общежитие "Паратийна школа" , които е учил там ще се сети Wink
Аз в първи курс, пристигам деня преди първия учебен ден сам, с един сак и се настанявам в стаята.
Топла вода не течеше никога по тръбите  #Crazy, но си купих кофа и един бързовар, всяка вечер си правех супер баня  Mr. Green
За съквартиранта ми мога книга да напиша  Laughing, той също беше 1ви курс, имах чувството, че са го хванали от някоя гора това момче  ooooh! Laughing.
Не се къпеше със седмици  Sick, според него било вредно за косата  Laughing
-Питах го открито "Добре де защо не се къпеш на долу"
-отговорът беше " Че защо да се разправям като няма да си мия косата"  Joy
А пък една коса можете да си представите  Sick
Идваше ми да се гръмна или него да гръмна  #2gunfire
Лягаше си в 20:00 всяка вечер  Crazy  при това с дрехите  Crazy Ставаше сутрин и така отиваше на лекции  Laughing
Никога не седнахме заедно с тоя човек да ядем заедно, на едно бюро (нямахме маса тогава  Laughing)
Аз си вечерям, пия си ракия викам му "наздраве" нашият си спи и хич не му пука  Laughing
Имало е случай, когато някой колега ми е идвал на гости да пием по ракия вечер, без да се напиваме или нещо такова, каним го и него при нас, а той "ракията е вредна не обичам да я пия"  Laughing  обръща се на другата страна завива се и си заспива  ooooh! ,а ние продължаваме да се тровим с ракия  Joy
Момичетата в нашата стая бяха забранени  ooooh!, имало е случай някоя моя градска да ме посети, той или излизаше или се завиваше през глава.
А когато се къпеше, не съм бил с него та не знам със сигурност, но излизаше от банята с мокри боксерки  Mr. Green което винаги ме е карало да си мисля че се къпеше с  тях  Sick  нещо като пране  Joy
Изтърпях го една година, защо  и сега се чудя като се сетя  newsm78
Във втори курс бях с друго момче с което ни беше супер  и в една компания бяхме, всяка вечер пиянски истории много беше весело  Party
Но най хубавото беше към края на 2-ри курс когато заживях с  гаджето ми  Heart Eyes
Та до ден днешен с живеем с нея, и се увеличихме се  с още един член  passifier  Hug

# 108
  • София
Разбира се, че имаше. Цяла тераса беше на тяхно разположение. Къпят се когато имат нужда-ограничения не е имало.
Това със столовете е въпрос на манталитет, и на съзнание. Не е от битово неудобство.
А връвчицата в банята какво ти пречеше точно? Съсипваше се лака на подовата настилка?  Grinning

# 109
Хаха Тишо, като каза за кофата и бързовара и се сетих и аз за едно наше приспособление. В общежититео, в което живеех, винаги имаше топла вода, обаче последната година, все нещо копаеха и все някакви режими слагаха и ние се принудихме да си измислим по-нормален начин за къпане от това да се поливаш с кофата. Та значи, намерихме някакво корито, сложихме му кранче, като на малка чешмичка, застопорихме го точно под душа, т.е. на високо и в него пълнехме водата от душа, която после топлехме с един бързовар и като стане топла, пускаш кранчето и си тече върху теб като нормален душ. Много беше яко, направо си беше лукс, даже.
Пък колко студентски тройки сме правили няма да ви разказвам  Mr. Green
За който не знае, що е то студентска тройка, пояснявам - двама се е*ат, третия се прави, че спи  Mr. Green

# 110
  • Пловдив
А, що, аз си къртя яко, един секс на фона на планета пайнер-а въобще не можеше да ме събуди.

Действието се развива през далечната 2002г в гр.Габрово общежитие "Паратийна школа" , които е учил там ще се сети Wink
Аз в първи курс, пристигам деня преди първия учебен ден сам, с един сак и се настанявам в стаята.
Ей, гъзар, как се уреди в Партийна!!!! При преподавателите Simple Smile 2002 си бил първи курс? Зайо, зайо.....

# 111
Не се къпеше със седмици  Sick, според него било вредно за косата  Laughing

В анкетата в КМ трябваше да сложат опция "Мия си косата само по празници"  ooooh!

# 112
А връвчицата в банята какво ти пречеше точно? Съсипваше се лака на подовата настилка?  Grinning

Не връвчица, а връв. Насред банята. Естествено че пречеше. Хайде без да се заяждате Laughing
Няма идеални наематели, както и идеални наемодатели.
Всеки си има своите кусури. Трябва да намираме идеалната среда. Иначе лошо. Laughing

# 113
  • Страната на чудесата
Аз само 10 години съм живяла по квартири, и имам интересни спомени както и повечето от вас Laughing
Съквартирантка №1: Красавица, с дълга и къдрава черна коса, самата тя смугла, с черни живи очи и страшно превзети маниери, от старата аристокрация на Шумен(това цитат Crazy).Богата, лъсната-абе,гадже откъдето и да го погледнеш.Обаче имаше проблем с водата.Не, тя не беше мърла-тя имаше направо хидрофобия. Преди един изпит стана да си избръсне краката( newsm78) с...крем палмолив.За да не се къпе, или мокри, намазва обилно крака и бръсне.Това по времето на Виденов, криза, няма нищо никъде, стоките скъпи.Обаче, баровка.
Когато влезеше да се изкъпе(веднъж месечно-ами, как се разресва тя тази коса-къдрава и дълга до кръста) наставаше малък празник.След нея се виеха черни косми навсякъде Sick
Разбира се, ползваше и дългите си нокти като прибори.Отглеждаше си ги много старателно.Лице и грим не се миеха/почистваха, само сутрин се дооправяше и слагаше нов пласт макияж.
Веднъж реши да си води гадже.Ще го омайва с готвене(беше такава домакиня каквато и чистница)Цял ден лъска, подрежда стаята(на принципа-мръсните дрехи под леглото), вечерта се барнала по едно боди с дантелен ръкав и ефирна пола, пърхат мигли-романтика отвсякъде.Дойде господина и тя плесна пържоли да пържи в стаята си Mr. Green, заизвиваха се облаци дим, и до там романтиката.Момчето не повтори.
След време същата се загаджи.Сама в стая, доведе и младежът.Идва той един ден сърдит-носи някакви мръсни гащи-какво правели в тяхната стая на пода newsm78Госпойцата си ги събула и зарязала ей така на средата на стаята, обаче като се възмутил, казала, че не са нейни rotfImao

# 114
Хаха Тишо, като каза за кофата и бързовара и се сетих и аз за едно наше приспособление. В общежититео, в което живеех, винаги имаше топла вода, обаче последната година, все нещо копаеха и все някакви режими слагаха и ние се принудихме да си измислим по-нормален начин за къпане от това да се поливаш с кофата. Та значи, намерихме някакво корито, сложихме му кранче, като на малка чешмичка, застопорихме го точно под душа, т.е. на високо и в него пълнехме водата от душа, която после топлехме с един бързовар и като стане топла, пускаш кранчето и си тече върху теб като нормален душ. Много беше яко, направо си беше лукс, даже.
Пък колко студентски тройки сме правили няма да ви разказвам  Mr. Green
За който не знае, що е то студентска тройка, пояснявам - двама се е*ат, третия се прави, че спи  Mr. Green

Във втори курс след като заживяхме  заедно с жена ми, баща ми ни направи един 60л бидон с нагревател от бойлер, които закрепихме за тръбите в банята, а душът влизаше в него  и се пълнеше като пуснеш водата към душа Wink
от външната му страна бях прекарал едно маркуче за система, което идваше от дъното и в него плуваше едно топче от стериопор, и това показваше до къде има вода на принципа на скачените съдове Wink
Отделно в долният край имаше чешмичка под която се къпехме  Joy
На касата на банята имаше прекаран контакт от мен  Laughing,  
Пълниш с вода включваш и когато заври е готов  Laughing после разреждаш с душа до като стане добре за къпане и си ти  Mr. Green
А, що, аз си къртя яко, един секс на фона на планета пайнер-а въобще не можеше да ме събуди.

Ей, гъзар, как се уреди в Партийна!!!! При преподавателите Simple Smile 2002 си бил първи курс? Зайо, зайо.....

Ами едно момиче от дом съвета ми беше селска  Blush

# 115
Еее то вашето е било ъпгрейдната версия  Mr. Green

Ох, аз имах една колежка, която не си миеше лицето, само леко почистваше грима от предишния ден и наново слагаше друг.
Като чета, чета и се присещам все за нещо, много е забавно. Crazy

# 116
Аз имах съквартирантка, която иначе е хубаво момиче, умно, ама влезеше ли да се къпе, почти не си мокреше лицето.
Влиза със спирала и черен молив и излиза с два пръста разтечена спирала под очите. След това си почистваше лицето с тампон и тоалетно мляко.

# 117
  • Страната на чудесата
Охх, сега като се замислих, все такива весели неща ми изплуват... Joy
Поредната съквартирантка-Х, девствена, припада си от страст по  мъже в униформа, високоморална, запасваше си дънките до под мишниците...А там се мъдреха голе-е-е-ми петна от пот SickМного се възмущаваше от безразборното общуване на младите жени с мъже Crossing Arms Висшата лига облекло (по повод някакъв) беше тениска и дънки.Ежедневното-тениска и анцуг.

# 118
  • Пловдив

Друга пък си мислеше, че й се полага и стаята на хазяйката, та идваше да стои на топло при майка ми-за да не си включва печка.

Зависи дали всеки ден е идвала или инцидентно - но това е до човещина, според мен.
Не си задължена да я пуснеш в стаята с топлото, но ако отвреме навреме я каниш да си сгрее...
Мен би ми станало жал.

# 119
Аз без топла вода бих се гръмнала  Mr. Green Добре, че в общежитието винаги имаше топла вода, и нямаше водомер. Та си се къпех и сутрин и вечер и направо можех да си заспя под душа... нали съм водолей, дай ми вода и не ме търси повече  Joy Но след края на студентския живот стана гадно, понеже трябваше да си  плащам за топлата вода и се научих да се къпя по- бързичко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт