Хол и спалня в една стая

• 60 883
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
А гости като поканите и се пуши?

у дома е забранено да се пуши. Няма гости, няма роднини...

Иначе изглежда много уютно, предвид нещата и мястото с което разполага авторката.
Пък дай боже, един ден да се разшири и да си има отделна спалня.
Не мисля, че в момента тази холо-спалня ще може да се раздели с каквото и да е по-сериозна преграда. Стаята е не повече от 15-18м2.  Rolling Eyes

# 16
3,50 на 6 е прилично помещение за разделяне. Спалнята е само за сън. В другата част един ъгъл с маса и секция ще се поберат. С малко повече въображение и съчетание на цветове и форми.
Но това е мое мнение за нещата. Просто не виждам смисъл да спиш на канапе, за да имаш столова.

# 17
Поздравления, много е приятно! Simple Smile Лично аз не съм голям фен на общите помещения, предпочитам нещо мъничко, но отделно, за да може човек да си легне спокойно или да върши нещо без да пречи на другите, но щом ви е удобно така, а все пак е и по-просторно във вашия вариант...А кухнята къде е?

# 18
Здравейте момичета, искам да ви покажа новият ми хол и спалня, които направихме заедно в една стая, поради липса на стаи.  
http://mpoli5.snimka.bg/daily/hol-i-spalnya-v-edno.547766

Браво, чудесно е! Hug

Преградката е уникална, поздрави на мъжа ти! Бих искала от близо да видя крепежния механизъм. newsm78

Поздравявам те за смелостта да направиш хол без мека мебел! Това е смело и умно. Аз гостите си почти никога не каня на меката мебел, а съм дала за нея бая хиладярки.  Crazy И разбира се че е по-удобно да гледаш тв от леглото отколкото от диван.

Обаче масата и столовете са за смяна- не за преправяне. Те просто са съвсем различен стил и не се вписват.

Около леглото липсват нощни лампи.

И над леглото липсва нещо интересно, там си плаче за някаква картина или няколко такива.

Това са моите дребни забележки.

Никога не бих разделила това помещение на кутийки, аз се задушавам в малки помещения и получавам пристъп на клаустрофобия. Sick

# 19
Поздравления, много е приятно! Simple Smile Лично аз не съм голям фен на общите помещения, предпочитам нещо мъничко, но отделно, за да може човек да си легне спокойно или да върши нещо без да пречи на другите, но щом ви е удобно така, а все пак е и по-просторно във вашия вариант...А кухнята къде е?
Кухнята ми е отделно но тя е малка. Там става да седнат само четири човека. За повече е тясно, а ние обичаме да имаме гости и обикновено сме една компания от 8 човека без децата.

# 20
  • София
3,50 на 6 е прилично помещение за разделяне. Спалнята е само за сън. В другата част един ъгъл с маса и секция ще се поберат. С малко повече въображение и съчетание на цветове и форми.
Но това е мое мнение за нещата. Просто не виждам смисъл да спиш на канапе, за да имаш столова.

Така е, лошото е обаче че спалнята ще трябва да е в светлата част, а дневната в тъмната част  Confused.....а в тъмна дневна би било ужасно човек да седи денем...уф и аз незнам вече... Rolling Eyes

# 21
Здравейте момичета, искам да ви покажа новият ми хол и спалня, които направихме заедно в една стая, поради липса на стаи.  
http://mpoli5.snimka.bg/daily/hol-i-spalnya-v-edno.547766

Браво, чудесно е! Hug

Преградката е уникална, поздрави на мъжа ти! Бих искала от близо да видя крепежния механизъм. newsm78

Поздравявам те за смелостта да направиш хол без мека мебел! Това е смело и умно. Аз гостите си почти никога не каня на меката мебел, а съм дала за нея бая хиладярки.  Crazy И разбира се че е по-удобно да гледаш тв от леглото отколкото от диван.

Обаче масата и столовете са за смяна- не за преправяне. Те просто са съвсем различен стил и не се вписват.

Около леглото липсват нощни лампи.

И над леглото липсва нещо интересно, там си плаче за някаква картина или няколко такива.

Това са моите дребни забележки.

Никога не бих разделила това помещение на кутийки, аз се задушавам в малки помещения и получавам пристъп на клаустрофобия. Sick
И на много ми се иска да си сменя изцяло масата и столовете но в момента нямам възможност и затова ще се задоволя поне да бъдат лакирани в тъмен цвят, защото и столовете са ми 8 на брой, 4-те стоят в хола, а другите четири са в кухнята и когато се съберем повечко хора в хола поне да са ми еднакви столовете. И затова в момента не мога да си позволя нова маса и 8 стола, а много ми се иска и аз това го отчитам като доста голям минус, но така ще е за момента. Нощни лампи просто няма къде да сложа, няма място, но мислим да сложим някакви две или три лунички на  на преградната решетка горе и да ни служат като нощни лампи. А за картини над леглото нещо не ми се иска, тапета е шарен и картините няма да изпъкват,не мисля, че ще стоят добре.

# 22
На мен пък ми харесват масата и столовете. Да, може би им трябва само едни лак, но чак пък да се сменят, това са си хубави мебели.

# 23
Супер мацко HugБраво!Честито да ви е Grinning
Ако беше мое...само вместо това преградното...щях да сложа един фИешЪн параван да поскрива малко леглото...Мисля така може би,защото ми е малка спалнята за да сложа такъв Mr. Green
Иначе и столоавте еи масата могат да изкарат още Wink

# 24
Много ми харесва холчето-спалня. Стилно е направено.

# 25
  • Варна
Паравана е добра идея. Мои познати сложиха разтегателен ъглов диван и вечер си го разтягат. Така е доста по-прибрано и по приветливо. Голямо легло  в хола, хич не ми се връзва.

# 26
Радвам се, че ви харесва момичета.
И за параван мислехме, но и той не е достатъчно дълъг за да скрие спалнята, а щеше да стои някакси как да кажа изцопано по средата, а и целта ни не беше да скриваме спалнята, искахме да е просторно. А относно дивана, 7 години имах диван, за мен не е удачно решение за спане, все пак човек прекарва 1/3 от живота си в сън, на мен лично не ми е удобно да спя на диван. Мечтаех си за голяма спалня с хубав матрак.

# 27
  • Варна
Радвам се, че ви харесва момичета.
И за параван мислехме, но и той не е достатъчно дълъг за да скрие спалнята, а щеше да стои някакси как да кажа изцопано по средата, а и целта ни не беше да скриваме спалнята, искахме да е просторно. А относно дивана, 7 години имах диван, за мен не е удачно решение за спане, все пак човек прекарва 1/3 от живота си в сън, на мен лично не ми е удобно да спя на диван. Мечтаех си за голяма спалня с хубав матрак.

Щом ти е удобно.. Peace

# 28

Така е, лошото е обаче че спалнята ще трябва да е в светлата част, а дневната в тъмната част  Confused.....а в тъмна дневна би било ужасно човек да седи денем...уф и аз незнам вече... Rolling Eyes

Ами като сложиш прозрачен вид портал няма да е толкова зле. Пък можеш да го направиш и с хвърчащи крила, тоест да си отваряш през деня помещенията. А вечер да си лягаш на затворено.
Може да направиш и нещо като при авторката - просто декоративни елементи, плътни или по-прозрачни, дори вид секция, които да отделят кътове. Но така губиш самостоятелна стая.

# 29
И от кого трябва да се затваряш вечер Вилико?

Общи условия

Активация на акаунт