Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Ох с тоя хемоглобин  Thinking,много ни шашкат.Моя е някъде около 110,но лекарката нищо не казва за приемане на таблетки.Утре съм на изследвания за урина и след 2-3 дена ще ходя пак за болничен,но надвишавам въпросните 180 дена и ще трябва да си взема малко отпуска.Дано ми стигне платената,че иначе дори и 1 дена да имам неплатена и ще ми смъкне майчинството. ooooh!

# 661
  • Русе/Germany
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Хайде да почерпя с повод Имаме си количка Simple Smile малееееееее много съм щастлива. Ще пусна няколко снимки в албумчето да се похваля Simple Smile Сега нямам време да снимам и затова ще пусна снимки от предишната собственичка Simple Smile Отивам на кафенце аз Simple Smile

# 662
Живеем в къща на края на Ст. Загора и искам да кажа и то без майтап, че тъкмо ни пуснаха водата измих си ръцете, дойдох да ви чета и ни спряха тока отново  Joy АВН ни правят профилактика и сменят стълбовете, но вече 4 седмица. И да се похваля преди 5 минути дойдоха и в момента оглеждат стълбовете до къщата ни, а единият е дори дървен  hahaha Бая зор ще им е. Така ми се препи бира  Embarassed
Само аз ли не съм гледала Гала, май ще отида да погледна и аз за какво става въпрос днес, че съм я проспала пък е било интерестно.

Много са ви сладки пупите в албима и какви сте елегантни всичките   bouquet Евридика ти си ни подготвила предварително за да не се чудим, коя си по телевизията, като те дават  newsm68
Честита да ви е Снежи с много здраве да я ползвате  Hug

Надеждата   bouquet извинявам се, но от вчера аха да ти отговоря и забравям и аз като Тотони с тоя бременлийски мозък  Embarassed За моделчето за рокля аз не мога да помогна абсолютно начинаеща плетачка съм, но погледни в нашия форум в хоби, плетаческата тема-много мили мамчета и напълно готови да помогнат, поне с мен беше така  Hug
ето тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540251.0

# 663
А днес при Гала казаха ,че под 110 се счита за анемия ,имало опасност за плода ,преждевр. раждане...Не ми се вярва чак толкова да е сериозно  Thinking
Ами значи аз съм си анемична по принцип, само дето хич никога не ми е пречело  Mr. Green. Тук се счита за проблем, ако ти падне хемоглобинът с 15-20 единици и повече по време на бременността. На мен през първата ми беше паднал с около 15 единици до към 85 и наистина се чувствах зле, но с малко допълнително желязо го закрепих на 95 и съм нямала проблеми. Не само че не родих преждевременно, а дори подминах термина  Laughing - родих нормално напълно здраво бебе. НО пак казвам, избирайте си докторите така, че да им вярвате и да разчитате на тях, и ако според тях ниският ви хемоглобин е проблем, слушайте ги и си пийте добавките  Peace.
snejinka86, честито ви возило, да му се радвате с бебче и дъъълги разходки да си правите!

# 664
Записче и от мен за днес,
Дадох си пак от кръвчицата,а лаборантката мило ме попита: " Вие нали идвахте вече веднъж?", а аз "Да, но сега имам проблем с кожата и се чеша демонстративно по изринатата ми ръка,оголена за боцкане  Mr. Green А тя " Кога идва бебето, декември ли?", а аз "Не, в началото на февруари( т.е. има време и още веднъж да се срещнем hahaha). И така,утре ще видим на какво се дължи "крастичката" ми Laughing
Весело ми е на мен сега,но поне тази нощ с прекрасната възглавниюка успях да поспя и съм толкова доволна от нея, определено си струва всеки даден цент! Преди да заспя ви четох и писах от леглото,подпряна нея, чувствах се като във фотьойл, четох и от книжката си, никакво напрежение,просто чудна работа! Heart Eyes
Снежи честита ви количка,да си я ползвате със здраве! Hug
Светле страшно сладурански дрешки!Да си ги ползва и вашия мъник със здраве! Благодаря и за снимката, то си е като на фотомодел направо- с едно малко коремче и едни слабички хубави крачета, пу,пу, да ти имам фигурката! Стахотна си,браво!  bouquet
Чао засега от мен,отивам отново на оглед на поредното жилище!

# 665
Тотони, успех и  fingerscrossed с жилището! При нас намирането на свястна квартира също е голям проблем, ние сме решили да изчакаме с местенето и направо да си купим къща при първа възможност (това ще е сигурно поне след година, ама здраве да е). Дано най-накрая разберат на какво се дължат проблемите ти с кожата и да те отърват от тях, че представям си колко е неприятно... И благодаря за милите думи  Blush!

# 666
Здравейте отново за днес (сигурно ви омръзна от мен)
Завърнах се от прощъпулника - детето хвана ключовете за колата, а след тях и една двадесетолевка Simple Smile
Само аз бях с подарък (скромен, ама все пак с подарък), явно навсякъде е различно, ама детенцето му се зарадва и това радва и мен.
Като се прибирах пощальона тъкмо ми остави едан пратчица  Mr. Green - поръчах си от бгдомакиня едно елеченце и една жилетчица, много са готини, сега ще ви ги снимам, и дано да ми разясни някой как се плетат и да подхващам и аз да плета такива занапред  Grinning

# 667
за хемоглобина - яжте телешко месооооо, бебетата трупат, но и на тях им трябват запаси, че докато ги захраните карат на натрупания  Wink Не всеки човек усвоява добре желязото на таблетки, магнезия също. Аз пия феро-фолгама с малко прекъсване, утре ще си пусна пкк-то и ще пиша дали е дало ефект.

# 668
sssvetla направо като те гледам колко си слабичка Hug пу,пу... сладурана. А и беше споменала, че малката се е родила голямо бебе. Направо супер, слаба мама с пухкаво бебче Heart Eyes
 bob4o_f    браво, че си взела подарък, децата не се радват на пари Simple Smile
Totoni дано да се оправят сърбежите, макар че нали всичко обясняват с бременността. На мен ми се запушва носа нощно време и четох, че това е нормално за бременни Laughing Каквото и да ни има е нормално Mr. Green

Айде по едно кафе за тези, които го пият след обяд:

# 669
Вие как цитирате стойности на хемоглобина...а до мене изследванията изобщо не стигат - лекарката си ги взема и не ми казва нищо...явно са добри, ама все пак беше хубаво и аз да им мятам по един поглед... Confused

Иначе аз както казвах, че настроението ми е хубаво сутринта, кой ли ме би през устата/слагайте очилата, че ше бълвам отрова/ - имам сега проблем с върнатия болничен...лекарката ми казва, че най-вероятно няма как да се оправи и няма да ми го изплатят съответно/а грешката си е нейна  #2gunfire/, но остави това, ами сега най-вероятно ще ми се намали майчинството, че това ще са 14 дена без доход явно... ooooh! Идва ми да утрепам някой честно ви казвам, каква е тази държава - незнам, къде е моята вина, че лекарката ми не е догледала в амбулаторната ми карта дните болнични, които съм ползвала до момента с еднолично давани болнични , и ми е дала нов, с който е минала 40-те дни, разрешени от Закона/за които аз и идея съм си нямала, все пак не съм медицинско лице  #Cussing out/...

Абе - нямам думи просто...

Оплаках се, олекна ми малко...Мерси за кафенцето, аз сега пийвам също с млекцеSimple Smile
Чесита количка на Снежи, с кеф да си я ползвате с бебо  Hug

# 670
За бебето сигурно ще си купя същата като на каката, но в синьо. Ето такава е и е страхотна (май не се вижда много добре  Rolling Eyes):
http://dek2008.snimka.bg/baby/raya-na-mama-sssvetla.329328.9965499

SSvetla, това одеялце откъде е? Много е красиво  Simple Smile
За секса нищо няма да казвам, че аз започнах темета....за пръв път и от мен да тръгне тема, много гот се чуствам  Hug
Моят хемоглобин е 108 и ми казаха засега да не пия нищо.
Прическа, маникюр, педикюр, косми...всичко все още успявам да поддържам, но да видим с педикюра до кога? Другите и без това не си ги правя аз Simple Smile
Киселини и хемороиди, за щастие, нямам.
Елена, и аз като теб, вече само блея на оперативките. Пускаме сега две нови услуги, даже не си правя труда да ги разуча Laughing
Сега отивам да си предавам надявам се последния голям проекти и после един месец издавам работата на колегите и после отпуска и Коледа....

# 671
Аз се разкрасих със собствен маникюр и съм много доволна! bowuu
ЕВРИДИКА,при такова съблазнително следобедно кафе,кой ще откаже  Hug.

И аз като АМИДАЛА,не си знам точните стойности на изследванията,защото от лабораторията резултатите отиват директно при доктора.И той казва,че са добри.Честно казано му вярвам.

Снежи,честито возило!

ЛОРИ,дано по-скоро свърши ужаса ви с тока  Peace.

# 672
SSvetla,направо си манекенка,да те плювна и аз да не ти е уроки Laughing
amidala13 ,не вярвам да не може да се оправи,явно тя няма такова желание,така че натискай я.
Снежи честита количка.
И аз да се похваля мъжлето взе малката и отидоха да  и купува ботуши, Shockedето така стоях,та сега чакам резултата,макар,че той има добър вкус. newsm78
Мерси за кафенцето,имах нужда.
Хм ,loryn  в кои край си бе душко,да не би да си към нас,аз съм до малкия shell и хеи-то.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 15:19 от desitacheva

# 673
Здравейте милички Flutter

Много пишете Simple Smile))
Отивам да чета
Светла чудна бременна си Peace...а дрешките са супер
Аз днес купих 3 боденца и едно двулицево якенце...горна дрешка по скоро Mr. Green
Купих си и колан на Анита за бременни,да видим има ли ефект Wink
Снежи количката  е прекрасна Simple Smile

Отивам да ви изчета

# 674
  • Mostly in my mind
Тотони, да не е уртикария?  newsm78 аз към третия месец цъфнах с такава, добре, че бързо мина. снощи четох в едно списание, че било и нормално при бременните.

момичета, да ви питам. вас боли ли ви кръста и гърба? и оттичат и подуват ли се ходилата? и как се справяте?
аз от около седмица съм с ужасни болки в кръста , пък за ходилата да не говоря

Общи условия

Активация на акаунт