С шкембе си е най-добре 9

• 29 382
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Исе честит рожден ден желая ти много щастие здраве и една много лека и безпроблемна бременност на финала с много сладко бебе   bouquet Hugте

Благодаря на всички вас за подкрепата без вас нямаше да мога да преживея трагедията на живота ми и се надявам и занапред да сте с мен за да се справям със страха от идващото балгодаря ви мили приятелки  Hugви

# 646
Исе  newsm59
Мими - честито сърчице  bouquet
Херка - то не останалооооо време  Heart Eyes Hug

# 647
  • Варна
Исе  newsm59, да си жива и здрава и да станеш на финала  една прекрасна мама с едно прекрасно здраво бебоче  Hug
За тромбофилията - не  е лошо да си ги направиш. Според мен обаче, за да си спокойна, можеш да се консултираш с Проф. Кременски, все пак това са генетични изследвания, ако нещо те притеснява, той ще ти каже най-добре какво да правиш. Можеш да му пишеш във сайта, отговаря на всички.

Херка, да не бърза младежа, че до Велик Ден наистин а има време  Wink

# 648
 Исе Hug,и тук да ти честитя Рождения Ден и да ти пожелая да си здрава и много обичана bdbaloni !Радвам се че сте добре! Peace
Херка, Hugаз вчера влязох в 7-я и от сега се търкалям и незнам как я карам натаък Embarassed Mr. Green Embarassed!Браво на вашият младеж-то че ще е рогата зодия е ясно!Само да видим дали ще е овенче или телче! newsm53

# 649
  • Стара Загора
Благодаря момичета Hug
АБе че ще е рогато - рогато ще е...въпросът е какво по-точно Mr. Green Имам задача да не раждам на 07,04 от брат ми, че той тогава е рожденник и да не черпел за двама да не съм раждала тогава Mr. Green Лесно му е на него.да се разбира с племенника си Crossing Arms
Предният път сякаш не ми тежеше така. Като кила се движа по същия начени както със Слави...само дето съм с почти 5г. по-дърта Mr. Green но ми тежи доста повече...кокалите ме болят много, пукат и тракат...абе като стара консервна кутия съм Mr. Green ама сержа ме търпи..все още Mr. Green а Слави каза, че съм прекрасна  Heart Eyes

# 650
Здравейте момичета  Simple Smile
Идвам да се похваля, вторият БХС даде резултат 1:790,  така че амниоцентезата опада.  newsm44

Прегръдки за всички тумбачета  Hug Hug Hug

# 651
  • Варна
Краси, чудесна новина! Браво!

Хера, от теб очаквам само новини за скитня и купони тоз месец, сега ти се е паднало.  Mr. Green  Hug

# 652
Краси браво само хубави новини от тук натам  Hug
Ако някой знае нещо за Кроелка да пише може би утре ще я изпишат от болницата
 Hugза всички
Аз уж съм добре освен че ми се гади постоянно и нямам никакъв апетит но се надявам скоро да отмине и това иначе съм ок

# 653
Ох, аз нали съм си видна столична клюкарка и се разрових из априлската тема и видях малкия бебок на име Калоян! Много е готин да знаете!  Hug
А за изписването, понеже е секцио, най - рано на осми ще да е според мен...  newsm78

# 654
И аз го видях направо е страшен сладур много е благ

# 655
 Краси,браво за добрите резултати!Много ме зарадва smile3501 smile3501!
 Ех,че хубаво име-едно от любимите ми!Надявам се Кроелка и малкия Калоян да са добре! smile3525
 Мими Hug ,дано бързо се отървеш от неразположенията!Съчувствам ти и ти пращам силна прегръдка!Хормоналният пик е в 9 гест седмица,потърпи още мако,дано си от късметлииките и да не те мъчи дълго след това!  bouquet
Херка,все си мисля ,че ще е Великденско бебе вашият юнак!Ще стискаме палци! fingerscrossed easter
 На всички пожелавам много усмивки и новио попълнения в тази темичка! Hug  bouquet Hug

# 656
  • Варна
Краси, браво! Радвам се, че отпада амниото!  Hug

Мими, всички минахме май през периода на гаденето.. Лежи си и гледай да си почиваш и да се пазиш. Скоро ще отмине гаденето. Hug

Отивам и аз да гледам снимки на Калоянчето Simple Smile

# 657
Краси,прекрасни новини Hug сега спокойствие и глезене Grinning

Мами,видях го малкия Коки ,Боже колко е благ с тая биба в устата LaughingДа са живи и здрави и много да се слушат с мама Hug

Мими,стискам палци да ти минава това гадене ooooh!На мен никога не мие било лошо и тази екстра не я познавам Hug

Нашия  Калоянчо, е с  цяла фотосесия LaughingАз гледах снимка на стената на голямата му кака Grinning

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 19:49 от diana_val4eva

# 658
  • Варна
Краси, мноого се радвам за теб  Hug супер новина, сега стискаме палци за феталната.

Мими, нормално е, и аз бях така, но като влязох в 3-я, като започна едно яденее малее ужас  Laughing

Искам и аз да видя Калоянчооо - как ? къде?

# 659
 Sisi Hug,опитай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=139952;sa=showPosts
 Наистина е невероятен чаровник-пу-пу Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт