С шкембе си е най-добре 9

• 29 380
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Много сладък бузльо, пу-пу-пу! Още веднъж да и е жив и здрав!  Hug
mimi8406 , наистина тези неразположения са много неприятни, но няма какво да се направи. Hug Аз до към 12 гс бях така и доста отслабнах, но сега лека полека възстановявам тегло. Още малко и ще имаш енергия и сили, и тогава ще си викаш, ох защо ми се яде толкова много  Simple Smile
Херка, чакаме твоето великденско яйчице да се появи сега  Hug Hug Hug
Диде, Q-T, elisalou, sisi83 вие как сте момичета  Simple Smile
Исе и ти, малко по честичко  ни навестявай. Много се радвам, че прегледа е минал добре  Hug
Ако изпускам някой, нека да ме извини, все пак се водя още кърмачка, че и бременна Hug Hug Hug

# 661
Добър ден и от мен  bouquetТук най после изгря слънце и има тенденции времето да е хубаво.Ние с бебе сме добре.Имаме си голяяяяямо пишле Mr. GreenДоки ми направи 5 снимки на мъника и таткото е много радостен и същевременно доста притеснен.Макар да ми обеснява спокойно постоянно ме следи ,как съм легнала,седнала ,какво правя как си държа компа ooooh!И го разбирам не му се сърдя.Шийката ми още е 4 см ,но лекаря е много доволен,че ме е зашил,че мъника вече почнал да натиска  Grinning Чакам с нетърпение 20 април да се запиша на ЖК ,То аз ще родя докато го направя.И да ви кажа сложила съм 5 кг newsm78 ама то ядене и лежане не  е лесно Mr. Green
Лек ден  и да се пазите  Peace

# 662
  • Варна
Привет, мамчета!
Да се отчета и тук. Simple Smile Днес бях на преглед - продължаваме да си имаме мома Blush. Така че мамите с момченца не се тревожете - от нас една снаха имате!  Party
Беба си върви със седмица, че и малко повече напред. Засега нещата изглеждат добре. Шийката на матката е 2.9 см според ехографа и беше твърда, така че според док засега няма да се прави серклаж. Обаче трябва да продължавам да си лежа на диванчето и да си почивам повече.  Rolling Eyes  Може би от следващата седмица ще ми включат и Гинепрал. Някой пил ли е това лекарство?
Приятна вечер на всички! Hug

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:00 от Q-T

# 663
  • Варна
Добър вечер, Диде доста сте надарени а хихихих Hug
Q-T, може пък да станем сватове  Laughing, радвам се, че шийката е добре. За Гинепрала, знам само че много мами го пият, но някой да се включи, който по-знае от мен Rolling Eyes

HugНа всичкии, лека нощ!

# 664
 Добро утро ,мамчета!
Сиси , Hug ще направим кастинг Mr. Greenче момите са ни кът.Да не се наложи да идвам след 25 години да крада момата с моя момък hahaha И няма да се притесняваш и вашето пишле ще е голямо като нашето hahaha
Q-T ,да е жива и здрава щерката Hugза това лекарство нищо не знам,но най вероятно и аз ще го пия след време.Аз знам,че магнезий ще пия скоро .Иначе ми смениха дуфастона с утрогестан ,ама докога ще го пия нямам идея.Може и до края  newsm78
Лек ден мами   bouquet

# 665
  • Варна
Добро утроо  Hug Как сте момичета кокичета?
Диди, айде дано да няма пишленце, ама пък таткото иска да е момченце. Абе няма значение, да е здраво само  Simple Smile
 Хайде Исето, Прити, Херка,и те да напишат някой ред  Simple Smile как сте дами?
Ели - ти?

Приятен ден на всички, до после   bouquet

# 666
хайде да се разпиша Laughing
Следя ви изкъсо, но няма какво да пиша миналата седмица бях на ФМ - всичко е наред и дано така да продължаваме Praynig Praynig Praynig
Иначе съм на работа и е доста натоварено в офиса, та започнах да се замислям за болничен, но ми е малко неудобно, че се върнах преди 2 седмици Crazy

# 667
  • Варна
Прити, чудесно, че всичко е наред Hug Според мен, вече трябва да си почиваш и да се наслаждаваш на бременността си. Времето се стопля-ееех чудо  Simple Smile Няма какво да ти е неудобно, все пак си бременна жена, мене ако питаш, оправи си нещата в офиса и дим да те няма  Laughing

# 668
Няма какво да ти е неудобно, все пак си бременна жена, мене ако питаш, оправи си нещата в офиса и дим да те няма  Laughing
съгласна съм  Peace   
Прити, като те гледам пак бременна и си спомням как си бременеехме заедно  Hug Hug Hug
И на мен ми се иска ама нещо ме е страх, а и ще трябва първо да поработя, че семейният бюджет се разклати  Rolling Eyes

# 669
  • Стара Загора
Търкул от мен bowuu Joy
Добре сме.търкалям се и пъшкам...нищо ново Mr. Green Доста ме болят тазовите кокали и между краката....но това не ми пречи да обикалям града де Crazy
Багажът за болницата е събран защото ще обикалям вилата - града. Сержът започва една луда серия от наряди почти един след друг и трябва да спя при нашите, че ако тръгна да раждам няма къде да оставя Слави.
Прити радвам се за хубавите новини.
На всички коремки Hug Heart Eyes
Още щях да пиша обаче....пусто бременне мозък Crossing Arms

# 670
  • Варна
Момичета, някой знае ли Кроелка дали са я изписали? Наред ли е всичко?

# 671
Мен ме съмнява newsm78 По скоро ще я изпишат в понеделник.

# 672
  • Варна
Нали уж 5-6 дена, е изписване след секцио. Днес е 6-я ден.
Дидинка, щерката ако я видиш на линия, питай я дали всичко е ок  Simple Smile

# 673
Още сега ще пиша на девайката Laughing

# 674
Зависи къде е раждала. Мен в Майчин дом ме изписаха на седмия ден, понеже шефа на отделението, който аз наричах брат Аргиров, държал пациентките да лежат седем дни.  Peace

Прегръдки на всички големи и малки, а и бивши, коремчета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт