С шкембе си е най-добре 9

• 29 379
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Ехо  Heart Eyes Grinning :Lil:  тук съм мами ,завърнах се у дома ,но вече не сама а със бебе в ръце  :Lil:.
Боже не мога да повярвам ,че вече моята мечта спи в креватчето си .Още ми е като щастлив сън ,за тези сълзи от щастие съм мечтала 2 години и половина от както загубихме Никол ,мислих си ,че никога повече няма да изпитам щастие ,но ето факт е родих синът си жив и здрав след цели 9 месеца страх и напрежение .
Сега ме е страх даже да се зарадвам ,дано всички до една изпитате моето щастие ,да родите живи и здрави дечицата ,и да им се насладите както правя аз в момента .Не съм спала 3 дни вече ,но повярвайте ми нямам умора ,толкова ми е хубаво ,че не мога и да заспа от вълнение  Grinning.
Благодаря ви момичета за това ,че бяхте с мен цяла бременност ,
че ми вдъхнахте вяра ,че мога и аз да бъда щастлива някой ден .За това че ми дадохте сили да продължа да се боря ,и да не се отказвам от мечтата си за дете .Всички ,които пишете тук сте невероятни хора ,чувствам ви толкова близки ,че все едно сме се познава ли цял живот . Hug Hug Hug
обичам си ви всичките ,Херич  твой ред е мила  Heart Eyes Hug.

# 676
kroelahai добре сте дошли с малък Калоянчо-бузланчо  newsm51 newsm51 newsm51
˙·٠ pretty٠·˙ , аз на работа се върнах само проформа . И веднага излязох в болничен, един месец преди да изляза в болничен поради бременност и раждане, ще се завърна към майчинските . Така ще запазя обезщетението, което съм вземала при предишната бременност, а и между временно няма да съм на тези мизерни 240лев майчински. Peace
Аз бях малко на почивка в нашенският Майчин дом, закърпиха ми шийката и сега трябва тази седмица да пазя леглото, до второ нареждане от док.  Лекарката каза, че работата с шийката е била доста зле и добре, че сме направили серклажа иначе не се знае, какъв е щял да бъде резултата.
Прегръдки  Hug Hug Hug на всички коремчета!
Q-T аз съм пила Гинепрал, май така се пишеше  Thinking, не е от най-приятните лекарства, доста се потреперва от него. На мен ми го бяха изписали заедно с още едно лекарство за сърцето, не си спомням точно защо двете заедно се пиеха. Това второто се явяваше, май някакъв блокер  Thinking

# 677
  • Варна
Кроелка  Hug Hug Hug, много се радвам, че най-накрая сте си в къщи и се гледате. Божее все едно аз съм родила, толкова се вълнувам, а колко още имам да "раждам" заедно с останалите момичета докато дойде и моя ред Laughing... Да нацелуваш петичките на малък Калоянчо  Heart Eyes

Краси, радвам се, че са ти направили серклажа, оттук нататък всичко ще е супер  Hug
Поздрави на всички  Hug

# 678
ХЕ-ХЕ-ХЕ Кой си е вкъщи newsm44 newsm44 newsm44 Кроелка, да сте живи и здрави и много весело да си разстете.Направо да го нацелуваш по "чурата" малък Калоянчо Hug Hug HugИ да се извиниш на Ади,че досаждах на девойчето Grinning ,ама пусто любопитство newsm78
Краси,радвам се ,че си добре  HugТо не може само моята..... да е зашита, трябва солидарност Mr. Green Както казва съпругът ми"синчето ще се научи да свири на мандолина с тия твои конци" hahaha
Сиси,ти както си започнала да "раждаш" с всяка една ,до октомри ще станеш спец в дишането при раждане Laughing
Херка, Peace и те чакаме!

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 16:11 от diana_val4eva

# 679
Добре дошла вкъщи мила Кроелка и малкия Калоянчо много е сладък да го нацелуваш и от мен навсякъде   bouquetмного се радвам че всичко е наред  Hugви
 Hugи за всички останали Краси ти пази леглото   Hugви

# 680
Добре дошъл на малкия Калоян!  Hug
Аз и Бобъра му изпращаме мнооооого целувки!

И чакаме още снимки...  Wink

# 681
  • Варна
КроелкаааааааHug Hug Hug Hug!
Добре си дошла у дома с твоя Калоянчо - бузанчо! Пу-пу-пу - много е сладък Да ти е жив и здрав!  bouquet
Красунка, мерси за инфото мила. Аз и без Гинепрала имам сърцебиене, пък с него хич не ща да си мисля какво ще става ooooh!

Сиси, и аз си мисля, че с толкова сухи тренировки по раждане, докато дойде нашия ред ще сме спецове. Mr. Green

Диди, лафовете на мъжа ти попадат във вечната мъжка класика. Joy hahaha  Като ги прочета по цял ден си се хиля сама. Crazy hahaha

# 682
Q-T, аз намерих и клипчета освен" мъжките фрази" и се смея точно като олигофрен,а мъжо сериозен ми прави забележка"Нали знаеш,че доктора каза не така с глас, получаваш контракции ",аз го питам "е какво да гледам" ами БРАЗДИ ПО КАНАЛ 1 ако трябва #Crazy  #Crazyhahaha hahaha

# 683
  • Варна
Q-T, аз намерих и клипчета освен" мъжките фрази" и се смея точно като олигофрен,а мъжо сериозен ми прави забележка"Нали знаеш,че доктора каза не така с глас, получаваш контракции ",аз го питам "е какво да гледам" ами БРАЗДИ ПО КАНАЛ 1 ако трябва #Crazy  #Crazyhahaha hahaha

Е, не! hahaha hahaha Joy Joy Уникален е този твой мъж! Сигурно хич не ти е скучно с него Simple Smile Той да не е комик по професия? или просто отвътре му идат тези лафове  hahaha

# 684

Е, не! hahaha hahaha Joy Joy Уникален е този твой мъж! Сигурно хич не ти е скучно с него Simple Smile Той да не е комик по професия? или просто отвътре му идат тези лафове  hahaha
Ами не е ставало въпрос , но е мениджър и работата му изисква да бъде понякога доста строг и безкрупулен. ooooh!Но за да разведрява положението обича да се шегува и то доста.И вкъщи като почне да ми прилага строгост и мениджърски похвати  изпада в доста кумични ситуации.Понякога  разиграваме работните му  сцени-досега само танцьорка не съм го играла ,но никога не е късно с корема да се развихря в еротични сцени ....ама колко ще са еротични ние си знаем hahaha hahaha

# 685
  • Варна

Ами не е ставало въпрос , но е мениджър и работата му изисква да бъде понякога доста строг и безкрупулен. ooooh!Но за да разведрява положението обича да се шегува и то доста.И вкъщи като почне да ми прилага строгост и мениджърски похвати  изпада в доста кумични ситуации.Понякога  разиграваме работните му  сцени-досега само танцьорка не съм го играла ,но никога не е късно с корема да се развихря в еротични сцени ....ама колко ще са еротични ние си знаем hahaha hahaha
Диди, умори ме от смях направо с този твой мъж!  Joy Joy Joy Вие сте готови за реалити шоу с комични елементи. Crazy  Прегръщам те! Hug

# 686
Кроелка Hug,добре дошли у дома newsm32!Прекрасни изживявания ви пожелавам и наминавай когато межеш,че ми липсваш newsm51!
 На всички пожелавам една успешна и слънчева седмица и само добри новини да носите! Praynig
 Аз ще пиша утре следобед как е минала нашата среща с бебо и за резултатите от контролният тест за диабета! Peace
 Прегръщам Ви! Hug Hug Hug

# 687
Кроелче, честито още веднъж!Това е най-сладката умора ,нали?Бъдете живи и здрави всички във вкъщи и се радвайте на малкия човек!

# 688
Нямам умора от щастие  Grinning така е Рени .
Винаги ще съм тук при вас ,даже и да нямам много време ,просто нещо ме тегли да надникна и да видя дали всичко е наред  Heart Eyes.
Ако не бяхте вие ,и аз нямаше да съм толкова щастлива сега .
Пазете се тумбачета ,а който още няма шкембенце ,да не чака? Mr. Green
Обичайте се и правете деца  Heart Eyes.

# 689
Q-T добре си се позабавлявахме с теб !Оооо  има време и твоето мъжле да прояви "брилянтните си мисли" на глас.Те милите сто пъти татковци да станат няма да разберат чувството на това да усещаш малкото човече .Но да са ни живи и здрави , да ни обичат и да изкарват парички та да има да ни глезят, нас и децата ни Hug

Ели,стискаме палци за утре  Peace Peace Peace

Кроелка ,е къде без теб Hug
Хайде и другите мами на отчет Laughing

Общи условия

Активация на акаунт