С шкембе си е най-добре 9

• 29 375
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Кролека добре сте си дошли! Вярвам, че вече всички притеснения по време на бременността си ги забравила.  Hug

# 691
  • Варна
Добро ютроо шкембенца, как сте всички  Hug ?
Ели, чакаме да се включиш  Hug
Нещо ново при вас? При мен - няма  Grinning.

Хайде  до скоро   bouquet

# 692
kroelahai - добре дошла!  bouquet
Krasuna - я разясни как стоят нещата с второто майчинство, защо ще се връщаш преди 45-те дни!? Аз мисля като си взема болничен да карам до края. Нашата счетоводителка ми обясни, че ще взимам същото като първото майчинство, въпреки, че имам 3 месеца през който съм получавала 240 лв., тъй като живот и здраве ще родя преди Дара да е навършила 2 години. Иначе аз съм на работа от януари, но чистих отпуски и сега в действителност съм в офиса от 28 март.
При мен нещата си кретат - имам си контракции и болежки, но си пия Нутри мага и си трайкам - на среща с малката бебочка съм чаааааак на 30.04!
Хубав ден на всички Hug Heart Eyes

# 693
  • Варна
Момичета, някой може ли да ми даде инфо, откъде да изтегля йога за бременни, да си я правя в нас ?

# 694
 Здравейте Hug,ето ме с отчета от днешната среща с бебо-растем и щуреем,всичко е наред,вече сме цели 1,300кг и 35 см newsm44!Най-важното е,че резултатите от контролният тест за диабет са отрицателни и малко си отдъхнах! Party
  Сиси,има много клипчета в Ю тюб виж тук  http://www.youtube.com/results?search_query=yoga%20for%20pregnan … num=0&spell=1
  Аз правя упражнения с топка за бременни  пак от там  http://www.youtube.com/watch?v=f7WNmQzh-1E&feature=related
На всички успешна и пректрасна седмица! smile3503  bouquet

# 695
  • Варна
Елиииииииии  Party  newsm44, чудеснооо много се радвам за теб и за бебето  Heart Eyes
Тенкю за инфото  Hug

# 696
Ели,браво за добрите новини smile3501 smile3501 все така да расте младежа и да си палува в коремчето ти ,а после и пред очите ти Hug Hug
Сиси,благородно ти завиждам за силите,които имаш да тренираш.Аз на 10 метра гладко ходене съм се на спортувала Mr. Green
Херка,нещо не се включва newsm78
Мами, успешна седмица и много прегръдки HugИ да пишете

# 697
Здравейте, момичета - кокичета!
Искрено се радвам, че тази тема бързо се напълни и е толкова оживена!
Прегръдки за всички сладуранки!  Hug

А пък аз искам да почерпя, че днес Бобо става на два месеца! /Кога отлетяха толкова бързо не разбрах?! newsm78/

# 698
Куини,да ти е жив и здрав и за абитуриентския бал на Бобо,пак с такива да почерпиш Laughing Mr. Green

# 699
  • Варна
Ели ,радвам се на добрите новини, които носиш! Сега спокойно продължаваш напред! Hug Hug Hug
Куини, да ти е жив и здрав макия Бобо!  bouquet

# 700
  • Варна
Куинче, честити ви 2 месеца  Hug Hug Hug да сте живи и здрави всички   bouquet

# 701
  • Стара Загора
Добър ден  bowuu
Куини честити ви два месеца  Heart Eyes
ЕЛи браво за добрите новини Hug
Тук съм и се търкалям Mr. Green Утре съм на преглед. Потежава ми....корема ми според сержа не е паднал но сякаш ми тежи отдолу Crazy утре доки ще каже.

# 702
Eли ,много се радвам за добрите новини около теб Hug Hug Hug
Херич  малко остана мила ,до срещата с бебока  Grinning,накрая е най -трудно и изнервящо ,но пък си струва всичко това . Heart Eyes
Честита 2 месечинка на Бобо ,наистина много бърза това време  ooooh!,като бях бременна броях и секундите ,а сега времето лети .
хайде стига толкова от мен за сега !
Ваш ред е ........... Hug.погал по коремчетата и се пазете всички до една
В Фейсбук съм качила снимки на Алекс и Калоян ,тук не мога все още ,там съм Нели Стоянова .

# 703
Ели и тук да ти кажа браво за хубавите новини от вчера
Куини честити два месеца на Бобо много е хубав
Кроелка и Алекс и Калоянчо са страшни сладури видях ги вчера
Аз съм уж по добре няколко дни гаденето направо ме разсипа но сега е малко по добре успявам да хапна поне сутрин по малко иначе съм заформила едно коремче и се чудя защо ли при наличието че не ям много може ли в 3 месец да ми личи вече
Хера още малко изтърпи и скоро вече няма да се търкаляш сама а с едно сладко бебе
 Hugза всички хайде и другите на отчет

# 704
Ели,  Hug много се радвам за хубавите новини и в бъдеще още по-хубави да бъдат  Hug
Честита втора месечинка на малкият сладур Бобо. Куини   bouquet
Прити, опитах се да ти пусна ЛС, но нещо не успях. Да ме извинят останалите момичета, но тук ще отговоря Hug. С мацките от нашият отдел ЧР, разиграхме 3-ри варианта. Първият беше този за който ти споменах. Другият ако се върна на работа и работя до края и третият ако се върна на работа и си взема болничен. От трите варианта, аз избрах първият, защото искам да си стоя в къщи да гледам малката, а и паричките които ще вземам ще са повече и едновременно с това запазвам хубаво обезщетение при второто майчинство. При вторият вариант също ще се вземат хубави парички през второто майчинство, но няма кой да ми гледа детенце. И третият е най-неизгоден от към пари, които ще се получават при второто майчинство. Надявам се да си ме разбрала.  Hug
Херич, стискам палци и чакаме благата вест от теб   Wink fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На всички останали коремчета  preggo Hug

П.П Прити, напиши ми скайп или миел, че не мога да ти пратя ЛС, не знам защо  Embarassed

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 11:12 от Krasuna

Общи условия

Активация на акаунт