С шкембе си е най-добре 9

• 29 369
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Здравейте от мен, днес е кошмарен ден. Първо - бях на консултации кръвно 150/100  Shocked егати и кръвното, преди да тръгна го измерих - 110/70. Бебето инъче е много добре. Ходих в НОИ да си нося болничния - цели два пъти ме върнаха и двата пъти чаках по2 часа. Бясна съм. Утре ще си пускам един куп изследвания. Оххх това от мен - много съм изнервена общо взето. Така де - пооплаках се.
 Hug на всички

# 706
Сиси, HugТова да ходиш по институции е нещо ужасно.Но добре ,че бебо е добре.
Аз нещо за Q-T се притеснявам не е писала тия дни newsm78.
Мами, драскайте по редче да ни е спокойно Peace

# 707
Оооо, мацки, как сте?  Grinning

Херич, и кво кайш - не щеш да раждаш още. На чужд гръб и сто тояги били малко викат. Бичкъм тъ и чакам скоро да се похвалиш! Ама няма да трошим на две думата на Рони за Великден, налиии?

Ели, прекрасни новини! Hug Пък и голям мъж бе! Пу пу!

Сиси,
явно кръвното е от притеснение. Щом на тръгване е било различно... няма как да е иначе. А какво каза док не разбрах?

# 708
Сиси, аз започнах да вдигам кръвно доста късно, в началото на 8-мия месец. Първото нещо което ми казваха и двамата ми доктори беше да съм много спокойна и да си спестявам всякакви стресове.
Няма ли кой да ходи вместо теб по тези инстанции, поне това разкарване и чакане да си спестиш.
И яж кисело мляко с канела, сваля кръвното.
Херка , май вече дойде и твоя ред.  Hug Hug Hug

# 709
  • Варна
Здравейте момичета  Hug Ей сега се връщам от Нои приеха ми болничния най-накрая. Няма кой да ходи вместо мен, т.е. аз съм такава, че не искам да притеснявам никой  Embarassed
За кръвното АГ ми каза да почвам пак Допегита 2х1 и в никакъв случай да не го спирам на своя глава. Каза, че прекалено високо го вдигам дори и от притеснение да е. А моето е много ниско по принцип. И така... Измокрих се като мишка, ще си правя чай да се сгрея.
Благодаря на всички, че сте с мен  Hug
Дидинка, Q-T знам, че е доста заета тези дни зат Hugова сигурно не пише.
Много прегръдки и целувки на всички  Hug Hug Hug

# 710
Сиси,добре е ,че си свършила с успех в НОИ  Hug Сега пази кръвното и гледай да е като на космонафт 120/80 Simple Smile
Да ,Q-T ми писа HugЕли,твоя младеж как е ?Хайде и другите мами да се включат Hug

# 711
  • Стара Загора
Светле с кака си ли се гъбаркаш Mr. Green
Тук съм аз...отчитам се. Вчера бяха на преглед...расте и дебелее човека...майка му психясва Crazy Мериха ми тоновете. ЯВно първо спеше защото бяха доста слабички 120 някъде..че като се шашнах...Добре, че е добро дете и се събуди и даде едни конски препускания 140-160....доволна е мама Mr. Green Доки ме вика на 27.04 ако не съм родила до тогава.  ме засреля, че по Великден ще я няма за два дена...направо се панирах Twisted Evil И шубето ме затресевсе повече Tired
Коремът ми се е смъкнал леко май...и Б2 го усещам леко по-ниско...имам стугания и леки болки от време на време...но ищо сериозно.
Рапорт даден bowuu

# 712
  • Варна
Спокойно, Хера, деца и в къщи се раждат. Няма доки да ражда я, ти се стягай за това упражнение.  Wink

# 713
  • Варна
Здарвейте сладури Hug
Ей сега си взех едните изследвания, искам да ви напиша какво ме тревожи-ако някой е бил така - да пише  Confused
Урината ме притеснява
На белтък в урината-срещу него пише - Опалесценция
Седимент в урината - урати, бакт.
Ааа да питам и за левкоцитите - 9,7 /3.5-10.5/ - високо ли е това?

АГ каза в понеделник да си пусна друга. Каза, че били малки песъчинки /нищо не разбрах/
И така, пак съм в моя филм  Crazy Помооооощщщ...

Херка и ся квоооо ще стискаш до 27 ли  Laughing Ох милата, твоят док. няма ли някой добър познат АГ там, да можеш да разчиташ на него, докато я няма.
Другите мацонки как са?

# 714
  • София
Сиси, левкоцитите са ти чудесни. Опалесценция означава наличие на следи от белтък в урината. Не се притеснявай, но следи кръвното, защото белтък в урината е признак на прееклампсия. И не се тревожи толкова  Hug

# 715
Сиси, не разбирам много, но левкоцитите така или иначе са под горната граница. А за другото Нана ти е писала. Дано пък се окаже лабораторна грешка и в понеделник да се отчетеш с други резултати. Hug И аз мисля, че не бива да се тревожиш излишно. Горната граница показва кое е допустимо, а твоите резултати са под нея. Нямаш основание да се тревожиш за тях. А ако толкова се тревожиш защо не си пуснеш изследвания в някоя лаборатория още днес. Не вярвам да е много скъпо.

Не бе , Херко, просто помня на мен как протяжно и изнервящо ми се влачиха последните дни. По едно време си мислех, че явно няма да родя ами все бременна ще си ходя. Joy Нъл знайш колко тЪ обичам! Искаш ли да ти кажа нещо - преди Великден ще родиш.  Тъй че не го мисли. Щом аз съм казала - вЕрвай ми! Mr. Green И да питам ти Серж нямаш ли си да помогне за процеса... Не че при мен помагаше сексът де. Така или иначе поне удоволствието ще ти остане.

# 716
  • Варна
Сиска, левкоцитите са ти съвсем в норма. Освен това  съм чела, че при бременни могат и да са леко завишени и да не е притеснително. За урината нямам представа, но за да си по-спокойна беж да повториш изследването и звънкай на лекарката. Hug Hug Hug

# 717
Здравейте и от мен тези дни не съм писала и моля да ме извините ама нещо не ми е добре това гадене ще ме съсипе не мога да се наям като хората и от всичко ми се гади не знам какво да правя вече а кръвното ми направо е трагедия постоянно се мени или е много ниско или е високо обадих се на лекаря ми и иска да ме остави в болница за да ме включва на системи а не ми се иска да оставям Ивана още не смея да и кажа че съм бременна и не знам какво да правя надявам се да сте добре  Hugви всички

# 718
Мими ,това кръвно и аз го имах ,ту ниско ту високо ставаше,послушай лекарката си ,сега е важно свичко с бебето да е наред ,после всичко ще се нареди .
Сиси ,всичко ще оправи мила ,не се тревожи  Hug.
Херич то времето ти дошло мила Hug, е сега е най изнервящо  Sick,но финалът е важен  Heart Eyes.
ПОГАЛ на всички коремчета Hug.

# 719
  • Стара Загора
Светле кво беше туй секс Twisted Evil Така ме болят кокалите между краката...така скърцам като стара консерва, че хич не ми е до секс. Сержът е на режим Crossing Arms
Днес направо ме е разчекнал милия...напъва се надолу...бута ме ама сякаш е на изхода хайвана Crazy
Повръща ми се от една седмица..даже и имам попадения няколко Twisted Evil Накрая ми идва зор наистина. Но да е живо и здраво хайванчето...търпя е тва е.

Общи условия

Активация на акаунт