С шкембе си е най-добре 9

• 29 369
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Херич няколко дена преди да родя ми се гадеше последния ден повръщах  newsm78.Сигурно и твоето момче след няколко дни ще се роди Heart Eyes Laughing.

# 721
  • Варна
Момичета-кокичета  Hug къде сте всички? Хайде да се повключите малко, че да не ви мисля. Искам само хубави новини   Simple Smile аз започвам: всичките ми излседвания са отлични, мериха ми кръвното днес при АГ - 90/60  Simple Smile
Да ви зивикам поименно: Херка /първо тебе те пиша, че знам ли  Laughingтука ли си още/,Ели, Прити, Q-T, Исето, Дидинка, Красунка, Мими, пропуснах ли някой  Embarassed
Чакам информацион лек и приятен ден  Hug

# 722
Добър ден и от мен LaughingДнес ходихме да си взема отново направление за ЖК и утре вече ,живи и здрави ще се регистрирам Mr. Green
Нещо ми е притеснено,че ме наболява корема от време на време и нещо не го усещам да рита малчо newsm78 Вярно ,че е рано ама нищо не чувствам Tired
Казах си болката  Tired

# 723
 Здравейте,момичета! wavey
Сиси,браво на вас за добрите резултати!Всички да носим само такива новини! Praynig
Херка,с теб сме ,нали знаеш! Peace
 Диди Hug,май всички сме така-малко да ни придърпа някъде или да ни заболи мъничко и се шашкаме,но е нормална реакция,като се има предвид какво ние минало през главите!Спокойно,мила,ще видиш че всичко ще е наред!За усещането е много индивидуално-ей на нашият бебо го усетих много рано с онава чаровно гъделичкане и бълбукане,а ритничетата се появиха малко след това!И така сега не спира да се бунтува денонощно! newsm32
 Иначе  сме добре,днес е малко хладно в сравнение с изминалата седмица,дето по обед ставше 30С по обед и не ме болят толкова много отеклите крака и подутите вени!
 Чакам и другите коремчета да се включат и прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 724
Сиси ,много се радвам за хубавите резултати ,все така да са докрай . Hug
Дидке Маргаритке не се тревожи има време да го усетиш мъника  Hug.
Херич къде си ,че си вече на финала мила и те мисля постоянно. :Lil: Heart Eyes
ПОГАЛ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОРЕМЧЕТА ОТ МЕН  NeWS53 Hug Hug Hug
очаквам нови попълнения  Praynig Hug.

# 725
  • Стара Загора
Тук съмммм  Mr. Green търкаля се и разни други работи Mr. Green
От нашата тема с термини средата на м.май зараждаха а моя мързел се спотайва и тва е Crossing Arms
Днес ходих на тържество на Слави в градиата...на мен ми бяха приготвили госпожите един голям и висок стол имайки предвид габаритите ми вече Mr. Green но ми стана много мило. Слави се представи страхотно. Първо беше зайче а после рокер Sunglasses
Всичко ме боли но....търпя и тва е. Б2 се нагажда още и да видим тая работа.
Утре вечер пак заминавам на вилата...сержа е наряд в четвъртък.
Сиси браво за кръвното  Hug
diana_val4eva Слави го усетихкъсно но Б2 в 17 г.с...но го усещах по един път на ден някъде..понякога и пропускаше. Има време да го усетиш по-сериозно Hug
Погал на всички  Heart Eyes

# 726
Добро утро тумбациииииииии Grinning
тук съм и аз,но при мен нищо ново,рита си младежа,ходим си на консултации и тъй Mr. Green
Днес сме пак на среща с доки и да видим как сме Grinning
Херич,ама голям мързелан ще да дойде тоз красавец Mr. Green

# 727

Утре вечер пак заминавам на вилата...сержа е наряд в четвъртък.

Хмм, а колко отдалечена е вилата от Стара Загора? Или ти по домашному? Mr. Green Що си мисля, че ще е преди Великден? Party А специалното внимание на тържеството наистина е много мило. В тази връзка да ви разсмея: като бях бременна с Дари, на тържеството на Вики по случай успешното приключване на 1-ви клас имаше торта - по парче за всички първолачета и за.... мен.  Joy

Дианче, не се тревожи, има време да го усетиш.  Hug Не се вкарвай във филми. Аз с всяка бременност по различно време съм усещала бебета.

Целувки на всички тумбачета! Heart Eyes

# 728
  • Варна
Привет и от мен!
Не съм писала отдавна, че много се сдухах последните дни.Ама миналата седмица ме подлудиха докторите. Някои виждат скъсяване на шийката, други - не. Едни казват серклаж веднага, други - не.  Размерите, които ми казват се различават коренно, а не само с няколко мм. Не знам как мерят и какво мерят. Покрай тези тревоги изчетох един куп научни статии и медицински изследвания и се оказва, че наистина няма ясни критерии за поставяне на диагноза за слабост на шийката. Не е и сигурно миналата година дали разтварянето на шийката е причина или резултат. И в крайна сметка естествено никой не може да даде гаранция нито ако направя, нито ако не направя серклаж сега в 20 седмица. Казаха ми аз да си взема решение. И сега съм на креватен режим и следене на шийката всяка седмица. Хубавото е, че няма инфекиция във влагалището или урината, само леко завишаване на левкоцитите. Дано пустата му шийка не се скъсява и не се разтваря. Praynig 
Стискам палци всички останали да имат хубави новини!
Хера, ще чакаме блага вест от теб!  bouquet Party

# 729
Ха, здравейте и от мен!Ние се прибрахме от  Майчин дом .Нашия Гошко  е добре  Praynig спи и не му дреме,че майка му ще откачи от нерви Mr. GreenИздадоха ми нов болничен и ми изписа магнезий,та още един "бонбон" ще пия LaughingМами благодаря отново за подкрепата Hug
Да почерпя,че съпругът ми има Рожден Ден beer2 cookДнес минах много тънко с подаръците -снимка на синчето Mr. Green,но беше много щастлив Laughing
Q-T,ще се справи шийката, няма къде да ходи Peace
Сиси, и на теб голямо браво за хубавите резултати Hug
Херка,с теб сме Praynig
Ели,Мими,Прити вие сте Peace

# 730
  • Варна
Радвам се, че писахте момичета, да не се мислим взаимно  Hug Hug Hug има още обаче за отчет  Wink
Дидинка да ти е жив и здраве рожденника и да стане щастлив и горд баща през септември  Hug Относно подаръка - моят мъж пък има на 4.05 тогава сме на лекар и ще ни кажат пола  Laughing е това ще е моя подарък  Laughing
От вчера насам не се чувствам в кондиция, настинала съм нещо и преди малко си сложих капки от лук  Shocked изгаряяям  Laughing
 Hug Hug Hug за всички.

# 731
Ехо, как сте?  Grinning Нови бебета на хоризонта  Wink
Аз редовно си ви чета, но нищо ново нямаше при мен, за това и само се радвах на добрите резултати на всички ви.
Q-T, щом се следят нещата няма страшно, а и нали си на легло Hug Аз честно да си призная, ако нямах толкова много налагащото се движение сега щях да откажа серклажа. Но предвид това, че няма как да остана да лежа и почивам едва ли не сама отидох, да ме шия Peace
Диде, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав, и много да ви глези с Гошко!    bouquet
 Гушки и погал на всички останали тумбачета  Hug Hug Hug
sisi83, повечко лимончета и мед, и няма да се даваш  Hug Hug Hug

# 732
  • Варна
еее и Красито се включи  Laughing Краси, кога ще ходиш в София ? Знам, че ще е в края на месеца ама забравих да знам за палците  Hug

# 733
Палците ще са необходими за 26.04 и много благодаря  Grinning Hug Hug Hug
Минавайки нагоре по постовете със скролера и гледам един страхотен аватар  Heart Eyes Кроелка да му нацелуваш хубавите бузи на този сладур  kiss

# 734
Диде ,да ти е жив и здрав мъжът ,а септември най -грижовният татко да бъде . Hug
Краси радвам се ,че ти е харесал моя БУЗАНЧО ,постоянно си го целувам не мога да му се нагледам ,още не мога да повярвам ,че вече е роден . : :Lil:
Ще  стискаме палци на 24 ,но всичко ще си е наред  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт