:Lil: тук съм мами ,завърнах се у дома ,но вече не сама а със бебе в ръце :Lil:.Боже не мога да повярвам ,че вече моята мечта спи в креватчето си .Още ми е като щастлив сън ,за тези сълзи от щастие съм мечтала 2 години и половина от както загубихме Никол ,мислих си ,че никога повече няма да изпитам щастие ,но ето факт е родих синът си жив и здрав след цели 9 месеца страх и напрежение .
Сега ме е страх даже да се зарадвам ,дано всички до една изпитате моето щастие ,да родите живи и здрави дечицата ,и да им се насладите както правя аз в момента .Не съм спала 3 дни вече ,но повярвайте ми нямам умора ,толкова ми е хубаво ,че не мога и да заспа от вълнение
.Благодаря ви момичета за това ,че бяхте с мен цяла бременност ,
че ми вдъхнахте вяра ,че мога и аз да бъда щастлива някой ден .За това че ми дадохте сили да продължа да се боря ,и да не се отказвам от мечтата си за дете .Всички ,които пишете тук сте невероятни хора ,чувствам ви толкова близки ,че все едно сме се познава ли цял живот .

обичам си ви всичките ,Херич твой ред е мила
.
, не е от най-приятните лекарства, доста се потреперва от него. На мен ми го бяха изписали заедно с още едно лекарство за сърцето, не си спомням точно защо двете заедно се пиеха. Това второто се явяваше, май някакъв блокер

много се радвам че всичко е наред

Той да не е комик по професия? или просто отвътре му идат тези лафове
!Прекрасни изживявания ви пожелавам и наминавай когато межеш,че ми липсваш