Противозачатъчни(2-ра тема)

• 60 525
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
И при мен С Ясмин имаше повръщане и гадене постоянно,смених ги с Жанин сега всичко е ок.

# 166
Благодаря ти за бързия отговор  Wink

# 167
Здравейте,момичета!По назад в темата бях писала ,че имах проблеми с цикъла ,защото от 4 години не бях правила почивка.Сега от януари месец не пия Линдинет 20 ,защото лекарката ми иска да види дали яйчниците ми функционират добре.Но за мой ужас установих ,че ми е излязъл мустак над горната устна  Shocked Shocked Shocked ,отделно челото ми е в пъпки (преди приема на ОК никога не съм имала пъпки) и даже напълнях,но това не ми пречи. Rolling Eyes Забелязали ли сте някакво по -силно окосмяване след спирането на ОК. Аз направо съм в шок.  smile3511

# 168
Нормално е - получава се хормонален дисбаланс. Изчакай 2-3м и нещата би трябвало да се оправят.

# 169
Момичета, дали мога да намеря Optilova 20 в България?

# 170
Здравейте, пих жанги в продължение на 1 година, защото имах кистички в левия яйчиник. Спрях ги преди 1 месец след преглед, защото кистите бяха изчезнали. Трябваше да получа менструация някъде към 20 април, но днес сме 23 все още нямам и се много се притеснявам..От какво може да е това, ако някой има мнение, моля да пише на форума. Sad Sad

# 171
  • София
Нормално е първите няколко цикъла да са нередовни,след спиране на противозачатъчните.Но ако се притесняваш направи си тест.

# 172
Нормално е първите няколко цикъла да са нередовни,след спиране на противозачатъчните.Но ако се притесняваш направи си тест.

Благодаря Ви много за отговора.

# 173
Първите вече ги направих,сега чакам да ми дойде цикъла и ще направя и вторите,ще пиша какво са ми изписали,но според моя доктор най-добрият вариант е противозачатъчни хапчета.

Това отново да ти изписват хапчета,след като проблема ти е дошъл от тях ме очудва.Защо не потърсиш и друго мнение?
 Аз като пиех Жанин също ми закъсняваше в продължение на 3-4 месеца след спирането им,но после всичко си дойде на мястото.Доколкото знам до 6 месеца организма трябва да се е изчистил от хапчетата.

Искам да попитам , аз за първи път пия в живота си противозачатъчни -Жанин ми изписаха , но в деня в който ми дойде и взех първата таблетка вече на втория ден имах много по-малко кръъв , по принцип не ми е обилно , но този път на третия ден почти се изчистих и спря , а обикновено това се случва на 4-тия ден - 5тия вече е чист . Исках да попитам възможно ли е да е от хапчетата още от първия прием и да подействат на цикъла ?

# 174
  • София
На мен от Жанин ми беше значително по-слаб цикъла,но не знам може ли толкова бързо да подейства ... възможно е първия месец от приема да имаш зацапване.

# 175
На мен от Жанин ми беше значително по-слаб цикъла,но не знам може ли толкова бързо да подейства ... възможно е първия месец от приема да имаш зацапване.

Току що отивам до тоалетната и установих,че имам леко кафеникаво зацапване ... 8 ден след приема на първата таблетка, болки в гърдите ( напрегнати ) умора и главоболие .... Но продължавам да се чудя мпоже ли веднага да подействат на цикъла и той да стане по-оскъден и кратък ... ако има някой който има наблюдения ,моля нека да каже Sad

# 176
  • София
Това горното не го разбрах. Противозачатъчни нали се почват в първия ден на цикъла. Ти как си ги почнала?
Първите месеци докато се настрои организма може да има междинно кървене или зацапване в чистите дни.
Аха сега погледнах нагоре...ами да - може, онова да си ти е било цикъла, а това сега да е  междинното.

# 177
Това горното не го разбрах. Противозачатъчни нали се почват в първия ден на цикъла. Ти как си ги почнала?
Първите месеци докато се настрои организма може да има междинно кървене или зацапване в чистите дни.
Аха сега погледнах нагоре...ами да - може, онова да си ти е било цикъла, а това сега да е  междинното.

Да, той  си ми дойде цикъла , първия ден ,когато ми дойде взех първата таблетка и така.Само че още на втория ден цикълът стана по оскъден , и приключи по -рано от обикновено .Вместо 5 дни 3и си мислех може ли веднага да повлиаят на цикъла толкова бързо ,а сега просто едно леко и бледо  кафеникаво течение забелязох.Дори не зацапване , а просто течение някакво много слабо .

# 178
  • София
Нищо притеснително не виждам,  може и да ти се засили зацапването, аз при започване и подновяване на приема имах по 7-10 дни зацапване, на моменти не съвсем оскъдно, но за щастие само първия месец и после се оправяха нещата. И да, може да влиае от началото още.
Естествено може и други причини да има.

# 179
Здравейте. Утре започвам втора опаковка Жанин. Искам да попитам две неща:
1. Да продължа приема на таблетките в часовото време както досега ли?
2. Предпазена ли ще бъда след приема на първата таблетка от първата опаковка?

Общи условия

Активация на акаунт