Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 487
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Ето аз я задължих да снима беззъбата усмивка на дъщеря си Simple Smile

Аз задължих самата себе си преди това, но карай! Simple Smile

# 571
диване,тонът е важен.ето и аз ваксинирам,но не съм ръгнала да трепа тия дето не ваксинират.агитация....че кой може теб да те накара да направиш нещо?тука всеки си казва мнението,а другите решават дали го отразяват за себе си или го слагат на шкафа в тоалетната Mr. Green а още повече някой от форум?  абе карай...аз се изчерпах.казах от какво недоволствам и си изпях песента.неща да коментирам още.просто не ми харесва някакси разделението тука,чувствам игнор някакси:(

зъбите....ни мъчат два месец а и повече,а нищо не избива:( аз давах едно хомеопатично ("осанит"),но нещо няма разлика,хапе каквото му попадне,но си има гризалки.тия с течността в повечето случаи са много дебели и неудобни,но имаме едно тънко.той го хапе от другата страна (риба,на която главата е с течност и опашката просто по-финна гума) по опашката...явно си пада по по-нежни неща.вече споделях,че гризалката във формата на четка за зъби м уе най-удобна и любима,но има и едни плюшени кърпи с глави на животни.полукърпа-полуиграчка.това пак е за хапане и е удобно ,че попива дори лигите.нямаме вълшебна джажа за облекчение обаче:( и аз незнам ког е се озъби вече,че му бера гайлето яко.

# 572
Лелееее, тая темичка живна........като латиносериал стана  Joy
Бях се отказала да пиша и чета, но като гледам каква е веселба оставам, оставам  Wink !!!

spam2

# 573
Бях се отказала да пиша и чета, но като гледам каква е веселба оставам, оставам  Wink !!!

spam2

Joy hahaha Hug Hug

# 574
просто не ми харесва някакси разделението тука,чувствам игнор някакси:(

Кой с кого се е разделил? Какви разделения, какви 5 лева? Какъв игнор?

Тонът казваш. Ами... навик, стил, както искаш го наречи. Нямам намерение да си променям писането, заради някои индивиди. На който не му изнася, като ми види аватара и да чете надолу. Решение винаги има, стига да има и желание. Simple Smile Аз лично не чета абсолютно всички коментари и умишлено пропускам някои.

Данито, ти пък. Купонът тепърва предстои!

# 575

spam2

smile3532 smile3501

# 576
просто не ми харесва някакси разделението тука,чувствам игнор някакси:(

Аз лично не чета абсолютно всички коментари и умишлено пропускам някои.

ето това ми се струва,че е част от разделението Wink ма поне моите ги четеш като гледам хахахаах

спирам по темата.нещо не ми е забавно вече.

# 577
  • София по рождение

spam2

И аз, и аз!!!

Човек да остане без нет няколко дни и глей кво става. Големият ми син имаше в неделя рожден ден, а вчера и брат ми, та от софри не мога да ида да платя нет-а.

Марита, радвам се, че дори и с диаметрално различни мнения си ме включила в групата на своите приятели. Като се замисля доста си ме карала да се смея през изминалата година, с твоето чувство за хумор. Харесвам те, защото не се взимаш на сериозно. Така, че МОЛЯ ТЕ не заприличвай на Клер и не се опитвай да й бъдеш адвокат. Губи ти се чара, момиче!
Аз съм за плурализма, но това нейното беше супер дразнещо. Гледам все още нейни последователки си губят времето, като пописват от време на време. Бе колко па деца е изгледала Клер и Ко, че ще ми дават акъл.

Това за захранването с глутен не го знаех. Знам, че доки ми каза на 7 месеца да правя сутрин попара. В сухара има глутен. Ама дотогава има време.
Константин вече аха да проговори. Е няма такова сладко нещо. И често му се говори баш когато е с пълна уста, и прави всичко около себе си в пюре.
За тези, дето питат - ние ползваме отдавна бънджи-гащи. Но отскоро разбира смисъла му. Демек се кефи и крещи като е в него. Нашето има 4-5 мелодии, но имаме друго бънджи, без мелодии. Все тая е!

# 578

Искам да попитам мамите от Пловдив- при кой ортопед водихте бебчетата за преглед за луксация-ще съм благодарна и ако Дунайка се включи с мнение
[/quote]
Ние бяхме при д-р Янакиев.Записванията са за 1 месец напред,прегледа продължи 5мин.със събли4ането и обличането на детето.На мен лично не ми направи добро впечатление,защото много бързаше,но го отдажам на факта,че имаше доста чакащи пред кабинета.От медиите,нета и познати стигнах до извода,че е добър специалист и затова отидохме там

# 579
Че живна ,живна темата.От сутринта когато влизах,няколко страници са изписани,и аз реших че има спор.Права бях ConfusedНе обичам да споря,така че няма да се намесвам.
Ние днес бяхме на консултация .Марти е пораснал с 2см и е наддал с 600гр.Биха му и двете ваксини.
Аз мислех да захранвам след 5-ия месец,но тези дни реших друго.Купих му разни плодови пюрета , и от утре започваме полека-лека да папкаме.
От няколко дни на Марти ръката му е все в устата .Явно го сърбят венчетата,но като го гледам май няма скоро да има зъбче.

# 580
За зъбите-купих днес Дентокинд и Калгел да видим дали ще има ефект.
За споровете[/b]-нормално,много жени на едно място....все  до кавги се стига.
Лично аз не изпитвам негативно отнощение към никоя,макар и аз да усещам лееееко разделение.Чета различни коментари,съвети,мнения и твирдения,но се ръководя по детето си и интуицията.(за захранването)
Qkova(Elena),мисля,че във фейсбук-а ти видях маникюра и е страхотен.Щом не вредиш на бебето не виждам какво лошо има да е 3,5см примерно(пък и то си е твоето-как ще си го гледаш е твоя работа)
Диването-стилът ти ми допада newsm62 newsm10

# 581
ето енлайт примерно беше публично порицана,че не слага ваксини.ами не е правилно пък чак така да се нахвърлят срещу нея и хората,които са с по-различно мнение,както алекса каза.
Много си мислех дали да пиша по тая тема още след поста на Пума, ама сега ще пиша, защото Маритке ама никак не си права.
Когато възроптах срещу тенденциозното постване СРЕЩУ ваксините и то на информация, която не е подплатена с никакви научни доказателства, баш Енлайт беше тази, която ми се закачи и започна да ми обяснява колко съм неграмотна и как не чета и за това ваксинирам  newsm78 Да не говорим, че изреченията й в постовете към мен завършваха с 6 удивителни и/или въпросителни, което според мен е крайно неуважително. Не че такова поведение ще ми накриви капата, ама все си мисля, че ако някой дето се пише за много алтернативен иска хората да бъдат толерантни с него, самият той би трябвало да покаже същото отношение и към неалтарнативните  Peace Така че тия с "по-различното" мнение могат да се замислят как са си давали мнението преди да се фръцнат и да си заминат обидени от темата, след като някой си е позволил да им държи същият тон, който са държали и те преди.
С доста хора от тази тема вече се познаваме лично и знаят, че имам афинитет към някой алтернативни неща. Примери няма да давам, който чел - чел. Ама никога не съм си позволявала да налагам мнение, още повече да държа тон на някой от участниците в тази тема. Толкова по този въпрос  Peace

Диването  newsm10

# 582
бъги,тя реагира така,за да се защити струва ми се.тя и евридика мисля са единствените тук,които не ваксинират.нещо като защитна реакция.така го тълкувам аз.а при положение,че всички останали ваксинираме.....незнам.някакси все едно глутница да се нахвърли на единак ми се струва.ама и на мен ми писна да говоря по този въпрос.
и детето ревна...пак ще будувам,когато хората спят,а утре сме на плуване.

# 583
nlight мерси а статийката Peaceготина е.само лекарката е доста странно гримирана:)
Оо, да, това и е нещо като "запазена марка". Винаги ходи така гримирана. Поне никой не може да я сбърка с друга:)
На мен ми прилича на пълно ку-ку,съжалявам може и да е добър специалист,ама определено не ми вдъхва доверие.
Grinning да, така е, изглежда така, но наистина е много добра като специалист. 

# 584
  • в 1001-та нощ
За зъбите-купих днес Дентокинд и Калгел да видим дали ще има ефект.

ще споделиш ли как ще ги ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт