www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Знаете ли как мога да видя само телефоните, които поддържат български език?

# 331
  • София
Утре дали няма да работят пощите поне до обяд?  Rolling Eyes

# 332
Виж описанието на продукта.

Цитат
Product Specifications:   
Multi-Language:English, French, Spanish, Portuguese, Italian, German, Malay, Indonesian, Czech, Slovak, Dutch, Turkish, Vietnamese, Russian, Persian, Bulgarian, Arabic and Greek

Освен това, вие трябва да напишете на какъв език се нуждаете.

Цитат
Note: Due to the memory limit of the cell phone the languages above may not all can be installed. Please specify your language preference, otherwise English version will be sent out.

Laughing Играйте и спечелете безплатен подарък
http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150105853171948&id= … 47&aid=304320

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 10:05 от Sherif

# 333
  • София
Виж описанието на продукта.

Цитат
Product Specifications:   
Multi-Language:English, French, Spanish, Portuguese, Italian, German, Malay, Indonesian, Czech, Slovak, Dutch, Turkish, Vietnamese, Russian, Persian, Bulgarian, Arabic and Greek

Освен това, вие трябва да напишете на какъв език се нуждаете.

Цитат
Note: Due to the memory limit of the cell phone the languages above may not all can be installed. Please specify your language preference, otherwise English version will be sent out.

Laughing Играйте и спечелете безплатен подарък
http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150105853171948&id= … 47&aid=304320

Това с описанието го знам, но е голяма играчка да отварям всеки телефон, а не виждам друг начин  Simple Smile

# 334
Tzvetche, напиши Bulgarian на търсачката на сайта и ще ти излязат само такива телефони.

# 335
Въх, момичета, има надежда за мен. От проследяването ми излезе днес това:
12/23/2010 12:50:00 PM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)
Стойността на поръчката ми е 11-12 долара и се моля да не отиде на митница, защото в нашия град няма и ще е в областния, който е на 55км. от тук и няма как да отида....  Praynig

# 336
Въх, момичета, има надежда за мен. От проследяването ми излезе днес това:
12/23/2010 12:50:00 PM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)
Стойността на поръчката ми е 11-12 долара и се моля да не отиде на митница, защото в нашия град няма и ще е в областния, който е на 55км. от тук и няма как да отида....  Praynig
а как имаш тракинг за тази стойност Rolling Eyes

# 337
Във фокала дават тракинг за поръчки над 20 долара, тук явно дават и за такива на по-ниска стойност.

# 338
Във фокала дават тракинг за поръчки над 20 долара, тук явно дават и за такива на по-ниска стойност.
напиши линка където проверчваш, и какът ти е номера , че аз не мога да разбера има ли нямам ли?

Trans ID:3GH84303AN1552246  tova li e?

# 339
# 340
  • Anywhere
напиши линка където проверчваш, и какът ти е номера , че аз не мога да разбера има ли нямам ли?

Trans ID:3GH84303AN1552246  tova li e?
Не не е това, номера за проследяване е от 13 знака, например такъв RA221969688HK
И моята първа поръчка от сайта е вече в БГ, в понеделник ще видя къде ще ми я ипратят на поща Praynig или на митница!

# 341
  • София
pretti, от кога ти е поръчката? Thinking

# 342
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!

някой ще ми каже ли как да потвърдя, че съм платила в сайта , зада ми пратят поръчката... защото ми е за първи път и Ви моля за малко помощщ newsm78  bouquet  bouquet  bouquet

# 343
харесала съм този телефон  за съпруга ми http://www.tinydeal.com/att-tmobile-vodafone-unlocked-black-leat … 58800-p-8930.html но се чудя дали няма да ме прати на митница с тази цена

# 344
И аз влизам да се оплача.Чакам поръчка шипната на 23.11.Много тъпо ,но явно синът ми ще си остане  без подарък Crossing Arms
и аз от 22.11 май  Sad

Общи условия

Активация на акаунт