Жената Везни-3 част!

• 20 972
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Мишелин

Grinning Grinning Grinning

Позната история !

# 106
Елииииииииииииииии  Hug
Приемам поздрава, чудесна песен. И аз усещам любов и тъга едновременно.  Cry

Чак ми стана съвестно, че съм я забравила, а по едно време я слушах постоянно, но Андреа взе превес hahaha Joy

# 107
Благодаря за поздрава, много хубава песен, пуснах я дори за поздрав на приятелки в скайпа....благодарско!

Ето тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544116.msg17029190#msg17029190 - можете да видите нашата вечеря, само десерта е, а основното бе просто, но много вкусно - пиле с картофи на фурна.....

# 108

Ох , само вкусотийки Simple Smile

Ще се уча да готвя  Simple Smile

# 109
Мамче, правиш страхотни пити Hug, а мъфините са много апетитни Heart Eyes
Аз пък за десерт ядох бисквити милка с малина, ами хубави са и лесни Wink

# 110
  • ул. "Мечтание"
Не ми е коледно.
Не ми е празнично.
Не ми се готви.
Не ми се яде.

Искам само да има къде да си прибера вещите!  smile3511

До преди малко прескачахме чували с неща, сега прескачам купчини с неща, които няма къде да сложа! smile3514 Ама че скапана работа да живееш в гарсониера! Гррррр, още не сме се нанесли както трябва и вече я ненавиждам.  Confused

Плота в кухнята е заринат с чаши, чинии и подправки за които нямам място.
Гардероба прелива... Нищо не мога да намеря... уф. уф! УФ!!!

(извинете за "лирическото" отклонение, правете се, че нищо не съм писала, трябваше да си го изкарам някак някъде)

# 111
Ама как да се правим, че не сме го прочели.  Hug
Спокойно, всичко ще бъде натъпкано някъде скоро.   Mr. Green
И голям апартамент да беше, пак се минава през такъв етап.
Лека-полека ще си установите ред и всяко нещо ще си намери мястото.

П.С. Много ме радва този емотикон:   Laughing  Blush

# 112
Нощни очи, не се ядосвай, мисли си, че всичко ще подреди и ще се радваш на уютен дом Peace
Когато започна да прахусмуча и нали съм старателна и се мушкам навсякъде и започнат да ми падат разни неща по главата си мечтая за 20 стайна къща.
Разбирам те напълно.Прегръдки Hug

# 113
Не ми е коледно.
Не ми е празнично.
Не ми се готви.
Не ми се яде.

Искам само да има къде да си прибера вещите!  smile3511

До преди малко прескачахме чували с неща, сега прескачам купчини с неща, които няма къде да сложа! smile3514 Ама че скапана работа да живееш в гарсониера! Гррррр, още не сме се нанесли както трябва и вече я ненавиждам.  Confused

Плота в кухнята е заринат с чаши, чинии и подправки за които нямам място.
Гардероба прелива... Нищо не мога да намеря... уф. уф! УФ!!!

(извинете за "лирическото" отклонение, правете се, че нищо не съм писала, трябваше да си го изкарам някак някъде)

Колко много познато......Прибавям още....Децата спяха на земята, леглото на средата на стаята, в стаята на дъщерята не можеше да се влезе от кашони, имах само по 5 броя чинии, вилици и пр. на линия, другите - в кашони, по 1 тава и тенджера навън - другото прибрано, въобще......Не исках да гледам къщата....Плюс това кухнята разбита, готова да се сложи новата кухня, въобще......Много, много познато.....Това бе миналата година.....Както пее баба Лили - не, не ми припомняй......Догодина ще ти е повече празнично, гаранция...Въобще като те чета все едно себе си чета.....И аз пишех същото и една съфорумка - януарка - Ягодка - ме успокояваше,че и при нея е било така, да не допускам черни мисли, да се радвам на последния месец бременност, че след това ще съм на въртележката и т.н. Та...едно време мен ме успокояваха, сега аз теб, догодина - ти някой друг.......Желая ти от все сърце сили и нерви за да издържиш на всичко, повтаряй си - и това ще мине.......Гуш!

# 114
  • Пловдив / София
Момичета, добър вечер. Отдавна не съм писала, но то е поради липса на време.

Признавам, че не съм чела напред освен последните две страници.
Едно от момичетата /не помня ника  Blush/ търесеше работа. Как е? Какво стана?

При мен нищо ново и/или интересно.
Чакам пътуването др. седмица. Само да сме живи и здрави.

Лека вечер на всички пожелавам.  Simple Smile

# 115
fam, ти нали за Франция заминаваш, да не забравиш после да ни пишеш Hug
Естел си търсеше работа, но тя все по-рядко пише TiredДа се завръща бързо Grinning

# 116
................. че трябва да се забрани готвенето заради миризмата, много мразя да ми мирише на каквото и да било и той ми каза, че съм луда.Наистина ми се скапва настроението когато стана и от съседите мирише на храна, а дори не носят да почерпят Crazy
Подкрепям  Peace  Mr. Green Аз дори развивах теорията, че в една къща не трябва да има кухня, и трябва да мирише свежо на цветя. Милото работи като главен готвач между другото  Mr. Green

# 117
Ауууууууу, Кукуригова, завиждам.  Crossing Arms
Винаги съм искала мъж-готвач.  Mr. Green

Тази вечер почти се събрахме.  Hug
Естел и Татяна ми се губят. Бибис?

# 118
................. че трябва да се забрани готвенето заради миризмата, много мразя да ми мирише на каквото и да било и той ми каза, че съм луда.Наистина ми се скапва настроението когато стана и от съседите мирише на храна, а дори не носят да почерпят Crazy
Подкрепям  Peace  Mr. Green Аз дори развивах теорията, че в една къща не трябва да има кухня, и трябва да мирише свежо на цветя. Милото работи като главен готвач между другото  Mr. Green
hahaha hahahaМного готино, поне ти носи вкусни неща.

# 119
Носи, готви, меси  Mr. Green кухнята му е запазена територия -->  chef
Много се смях, да споделя и с вас  hahaha http://www.youtube.com/watch?v=gKP1sdQfUe0&feature=player_embedded 

Общи условия

Активация на акаунт