Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 540
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 120
  • София
...
А покупките на прясна био продукция, точно сега, когато е сезона й е пълен смях. Хората са по почивки и никой нищо не купува, а на фермерите вече тотално им дотегна Sad Защо така се получава бе хорааа Cry
Аз в момента нямам възможност да обикалям за био-продукти, мога да стигна единствено до Биомага на Заимов (за София), там плодове и зеленчуци се държат на витрината/прозореца директно изложени на слънце (вкл. картофи). В тази жега не ми се коментира какъв е вида им следобед... Sad

# 121
  • Sofia
Ако мога и аз да се впиша с мнение - аз не купувам напоследък, заради нужното обикаляне. Първо - продуктите се развалят бързо в жегата, не мога да взема големи количества и ми се обезмисля пътуването за 2 кила домати и едно - краставици.
Второ - повечето хора, които търсят здравословни храни са с малки деца. Аз съм с две - за всяко пътуване трябва да търся кой да ги гледа.
Имах писмо от солидарно за ферма с доставка до София, звучеше добре, писах на контакта на скайп преди две седмици, обаче никой не ми отговори.  newsm78

# 122
Преди месец-два говорих със Солидарно именно заради доставките и неудобното взимане на продуктите. Неодавна ми пратиха мейл, с който ме уводомиха, че предлагат доставка на адрес срещу 6 лв., което ми е напълно приемливо - същите пари ще ги дам за транспорт плюс загубеното време. Обаче сега не виждам в мейлите със съобщенията за нови доставки да има такава опция, може би не всеки път я пишат. Организацията малко куца... Иначе съм доволна от последната доставка - много хубави домати, чушки, картофи, тиквички. На вид не го докарват особено, но са много вкусни, а това ми е по-важно от вида.

# 123
  • Sofia
Може ли да ми пратиш контакта за доставката вкъщи на ЛС  Praynig
Мен също ме устройва 6лв, точно във връзка с този мейл писах на посочения контакт в скайп.

# 124
Здравейте,
тези дни в Пловдив станахме по организирани и заявки на био- плодове и зеленчуци се доставят в Медена къща и по-желание до адрес. Има асортимент, който мога да изпратя на желаещи по мейла. biogate@abv.bg. Който, желае може да се включи в следващата заявка за 07.06.2011 г. Само сериозни, моля.
Поздрави

# 125
  • Viena
Само за Пловдив нали newsm78

# 126
Ето една ферма, която в момента се сертифицира за био близо до София - http://www.solidarno.com/sofina. Имат доставка до София, пишете на имейла, веднага ми отговориха и през няколко дни ми пишат кога има доставка до София, цени и т/н/, ето последното писмо:
Цитат
Здравейте,
в петък ще имам доставки, моля който има желание да му доставя нещо да пише.
Който поръча 4кг.едри  домати, петият е от мен.
Иначе асортимента е почти същия, само царевицата се бави и не е готова.

сорт  едри и много вкусни домати-3.30лв./кг
сорт дребни кръгли домати 1.90лв./кг , ( които също виждш на снимките като грозд)
чушки, зелени - 4.00лв./кг.
чушки люти -4.20лв./кг.
моркови-2.9лв./кг.
тиквички-1.90лв./кг.
зеле Балкан- 1.00лв./кг.

С включена доставка до вашата врата.

Заповядайте
Поздрави
Стоян Симеонов

# 127
  • София
Точно за тази ферма ми е голямото мислене и чудене последните седмици. Като предложение за продукти и доставки - всичко звучи страхотно.
Някой има ли информация за почвите в района?
Няколко човека, с които говорих изказаха доста аргументи против да се купува продукция от там. Аз също имам малко притеснения в тази насока, едното ми село е близо в този район и от години този въпрос е проблемен... Ако някой от вас има повече инфо, моля да сподели. Иначе мислех да търся информация при сертифициране доколко се следи почвеното замърсяване (не с торове, ами например с  други природни 'замърсители').

# 128
Може ли да ми пратиш контакта за доставката вкъщи на ЛС  Praynig
Мен също ме устройва 6лв, точно във връзка с този мейл писах на посочения контакт в скайп.

Просто се обаждаш по тел. на Елена от Солидарно и се договаряш за доставката, ако я предлагат за съответния период  Peace

# 129
  • София
и аз съм любител на истинската храна но ми е много трудно да я намирам, особено месото
магазин слънце и луна отваря в кв лозенец, а в нашия скромен квартал кога ще дойдат  Cry
хляба им е божествен но ми е много трудно всеки ден да си го набавям Sad

# 130
  • Viena
 A къде в Лозенец?

# 131
  • София
някъде около или на самата улица Цветна Градина

# 132
  • Пловдив
Протест и информационна кампания Против Шистовия Газ Пловдив 05.09.2011
площада пред Централна Община - 05 септември 2011 г. ·  19:00 -  20:30

# 133
Аз говорих със СОлидарно за домашните доставки.СПрени са поради намалял интерес.
То и лятото се отрази де, ето аз например бях на село .
Ако сега се възобнови интереса може би ще възстановят.
И аз с бебе не мога да обикалям София.А мъж ми като чуе другия край на София като адрес за взимане и след тежък работен ден трябва да се хвърли в трафика и един час поне да утрепе.....

# 134
  • Дивия Северозапад
Някой купувал ли е от тук храна, за да сподели впечатления? http://www.facebook.com/Istinskata.Hrana

Общи условия

Активация на акаунт