Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 837 744
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 750
  • Sofia
Здравейте, от къде купувате чисто пилешко и свинско месо? И евентуално яйца? Ако пък има и зеленчуци/плодове...Мечтая си за 1 място, от където да поръчам за седмицата. За София, Лагера питам Simple Smile
Месарският магазин,който е с/у трамв. спирка на ул.Нишава/локалното,до маг.СБА/продават хубаво и винаги прясно бг пилешко и свинско.

# 6 751
Всяко пиле се дохранва, дори да е пасищно и свободно живеещо. И тук, и извън тук.
Не разбирам как за едни се решава, че смеските били такива и такива, пък за другите е юнашко доверие.
А ако е просто усещане и предпочитание, не се афишира като факт.
Мнение е.
Френските фермерски пилета са от най- висок клас, Label Rouge, доказал се през годините.
Това е факт.
Каква е цената на пиле от около 2 кг? Не ми е близо Вивенда и да преценя има ли смисъл да ида.

ПС - извинявам се за спама, отворих сайта и си отговорих на въпроса.

# 6 752
  • ...живея на последния етаж...
А какво ядат френските фермерски пилета?

# 6 753
А какво ядат френските фермерски пилета?
Био - чиа, киноа, спанак, кълнове от броколи, спирулина и ашваганда.
Joy

# 6 754
  • Sofia
След като открих Вивенда, приключих с бг производството.

Same here.

# 6 755
  • софия
От години купувам пиле само от Ливади.

# 6 756
  • София
И аз от години купувам само от Чифлик Ливади. Искам сега да пробвам и от Амброзия с доставка, така ми е по-удобно. Ще сравня и ще пиша.

# 6 757
А на на баба Венда някой пробвал ли е продуктите? Имат магазин в Пловдив, но доставят мисля всяка седмица до адрес в София.

# 6 758
  • София
Каква е ситуацията с жените от Родопите, които продават на Женския пазар? Вече и от пиле мляко продават...
Бях на гости и ме черпиха със СИНЬО СИРЕНЕ, закупено от тях. Изглежда ми съвсем западноевропейско и въобще не вярвам да е от някоя тяхна планинска мандра. Вкусно е!
Лютеницата също е вкусна, едро мляна. И вкусни тулумби!
Но като знам какъв фалшив мед продаваха, с "изпуснато" шишенце с аромати, с горчив вкус и  прекалено течна консистенция и как си го взехаобратно, без коментар... а на въпроса откъде е,, отговориха, че им го НОСЯТ.... И още, и още мои оплаквания от тях... писала съм своевременно през годините...

В началото, преди много години, имаха   добри неща, но вече само като им погледна разширеният асортимент, е ясно , че чрез тях, някой върти як бизнес. Нямам им доверие, това че  са със забрадчици и твърдят, че продуктите са техни,  не ме впечатлява.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 14:11 от мързеливка

# 6 759
Продават и извара,уж домашна ,а тя от магазина .мога да направя разлика,защото съм взимала много хубава от производител.

# 6 760
Те просто няма как да произведат млечни в количеството, в което продават за да е домашно. От 6л мляко излиза кг сирене. Колко мляко трябва да имат, че да бият масло, да правят сирене, кашкавал, че и извара да варят от суроватката.  Трябва да имат стадо крави и поне двама човека, които да се занимават с пашата и производството, та те да са все по пазарите. Според мен, няма как да е истинско т.е. домашно, тяхно това, което продават.

# 6 761
  • София
Днес отидох да си купя зехтин от магазина на Граф Игнатиев 14. Имат намаление:

# 6 762
До кога е намалението и какъв е срока на годност на зехтина, който купихте?

# 6 763
  • София
Не попитах до кога е намалението. Аз взех бутилка от един литър - произведен е на 16/09/2024 и е годен до 16/03/2026. Продавачката ми показа, че този в бутилката от 750мл е произведен през Април, 2025.

# 6 764
Vivi, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт