Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 830 102
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 75
  • Пловдив
Да споделя за Пловдив: има една маса на пазара на ул. Младежка, която продава продукти на Гимел. Днес имаше само домати, от по- дребните, не опаковани, 1.80лв/кг

# 76
  • София
Посетих благородно и плодородно място- Копиловския манастир. Преписвам от тяхната визитка.

Манастирът произвежда и предлага в различните сезони:
череши
картофи
ябълки
круши
сливи
кайсии
праскови
пчелен мед
жито
риба(пъстърва)
сирене
кисело мляко
дървен материал и др.артикули (аз допълвам МАРУЛИ )

ЗА контакти: blagavest@windowslive.com   -0885 698460 и  0885 698464

Благодарим Ви! С покупката си  помогнахте за построяването на православен манастир "Благовещение"
Продуктите са произведени  от монасите и са екологично чисти.

Ние се натоварихме с марули и кисело мляко, но опитахме от техния хляб (с квас доколкото разбрахме Simple Smile ) и други неща. Малко паработихме в градината, символично, но тази нощ  с тези спомени в главата ще заспя Simple Smile

Има няколко начина да се сдобиете с техни продукти
1.  на техния щанд в Младост, на посл спирка на метрото, всеки ден о т 9 до 18 ч(дано правилно съм запомнила)
2 от магазините на Слънце- Луна
3 от магазина на Граф Игнатиев (но не помня къде беше)
4 като направите своята поръчка директно и  ако е в приемливо количество ще ви я доставят
5 ако организирате приятелите си и си правите регулярна групова доставка (аз така направих още днес, обадих се по тел на приятели и  взехме и за тях марули и мляко)

Продуктите се отглеждат без химия и само с оборска тор и с ""купешки" био препарати

За вкуса и вида им няма да говоря,  от детството си помня омагьосващото КЮСТЕНДИЛСКИ ЧЕРЕШИ, КЮСТЕНДИЛСКИ ЯБЪЛКИ....  Обясниха ни, че всичко там става много вкусно, заради големите температурни разлики ден-нощ, освен заради почви и т.н.

...Видях  как монасите работят. Те беряха марули и така нежно ги отрязваха, като че  това са скъпи и нежни цветя, отиващи на изложба Simple Smile

Ще предлагат след около 2-3 седмици пресни картофи.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 11:31 от търся си ник

# 77
Цитат
Има няколко начина да се сдобиете с техни продукти:
1.  на техния щанд в Младост, на последна спирка на метрото, всеки ден о т 9 до 18 ч. (дано правилно съм запомнила)
Къде точно се намира, имаш ли представа?

Аз, преди няколко дни, изядох едно кисело и май е от там, макар че пише друг манастир  Simple Smile Определено ми хареса.

# 78
  • София
Да, пише друг манастир, но те са  една общност , с общо производство и обща доставка Simple Smile
Манастир " Св.Йоан Предтеча" - с. Жабляно

# 79
  • София

Тъй като получих няколко запитвания, да обобщя-
 в момента какво и откъде
- В Жабляно произвеждат кисело мляко краве и смес (с овче 50%)
-В Копиловци произвеждат марули.

По-късно и останалите продукти според сезона Simple Smile

# 80
  Ъм да, и на мен не ми хареса отговора от "Истинската храна". Надявах се някой да е получил друга информация. Ето тази фирма ми е интересна, но не знам дали още развиват същата дейност http://www.gaiaorganic.com/catalogue.php?PHPSESSID=50909b521c9e5 … eec2ffb9006d5c865.

Тази фирма отдавна не функционира.

Аз бих искала да питам човека от Ст.З коя е точно фирмата му, която произвежда зеленчуците? Предлага ли се негова продукция по магазини за хранителни стоки?

# 81
Здравейте, I see you. Фирмата ни се казва "Престиж", но нямаме онлайн магазин, тъй като в Стара Загора интереса към биопродукцията е много слаб. Продаваме на био-магазини в района и на директни клиенти, но тъй като пазара е много свит, търсим възможности за доставки в София, където определено има интерес към такава продукция.

# 82
Надявам се да ми пратят друг контакт за животински продукти  Peace

NBM, и аз се интересувам от тези продукти. Имаш ли някакви новини?

# 83
  • Sofia
Не, до момента не са пращали оферта за друга възможност за животински продукти.
Ако някой може да сподели - интересувам се от краве масло и краве сирене.

# 84
Аз пък веднъж поръчах от ферма Елата, доволна съм.Дойдоха до дома, звъннах предния ден и се оказа че правят прясно сиренце.Иначе заявката се давала от предната седмица.
И получих всичко, сиренце и масълце.Адреса ми беше удобен за жената, не съм в краен квартал.

# 85
 Tired имах неприятен опит днес с купуването на продукция през "Солидарно"  Tired
Пропилях 2,5 часа в траспорт до и от много забутаното място, където се продава продукцията; взех череши, които бяха измерени на място за 1 кг, а вкъщи ми се видяха малко и ги премерих на електронната везна - 700 гр  Tired Тиквичките бяха точно (бяха мерени на друг кантар и предварително разпределени) и хубави, както и лозовите листа, но лукът и чесънат бяха много... не бих купила пак. Като цяло не бих се пробвала отново, освен в края на лятото, когато за едно ходене може да са напазарува за 10 дена плодове и зеленчуци и бих се носила собствената везна...

# 86
И за да не се оплаквам само, искам да помогна на Солидарно да решат въпроса с дистрибуцията по по-ефективени и удобен за всички начин. Пратих им няколко предложения, да видим какво ще се получи...

Извиниха се за грешката с черешете. Явно кантарът е бил занулен без металния съд, в койте се мири и оттам идва разликата....

# 87
Love, много съжалявам че имаше такъв късмет с черешките.Аз на предна оферта взимах лук и чесън и също не бях много във възторг.
Но спанака тогава беше супер, както и марулките.
И сега тикветата и черешите харесах.
А дано ти разгледат идеите.

# 88
Момичета, а в този магазин намират ли се такива неща? Гледам че предлагат разни био млечни. Какви са отзивите за него?

dora7511 , може ли контактите на тази фирма от която си поръчала? Simple Smile

# 89
Трябва да си призная, че продуктие, които взех, въпреки проблемите, бяха много вкусни, свежи - изобщо, ако решим въпроса с дистрибуцията си заслужавт отвсйкъде.

За млечните, всички био-магазини и големите хранителни предлагат на Хармоника нещата. Те са от пастьоризирано мляко (няма иначе да ги допуснат в мрежата), но са био. Ако човек търси непастьоризирани вече трябва да се оглежда по фермите евентуално... Цените са точно двойно на средния клас от същите продукти, но и тези от фермите не са по-евтини, сравнявайки растителните храни, които аз купувам...

За яйцата, вариант е поне за децата да се мине на пъдпъдъчи - те не са био, но оглеждането на падпъдъците не може да става на закрито и като при кокошките, също и храната не е фуражни смески. По тях не ходи салмонела, а желтъците им са също толкова богати на микроелементи, но на много по-малко тегло от кокошите.

Общи условия

Активация на акаунт