Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 844 531
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 2 895
По-едри са кристалите при нечитавия захаросан. Също има образувано нещо като водниста течност отгоре преди да е наченат буркана.

# 2 896
По-едри са кристалите при нечитавия захаросан. Също има образувано нещо като водниста течност отгоре преди да е наченат буркана.
Точно такива са. Макар че течност не съм забелязвала. Аман! На всяко нещо менте ще измислят.

# 2 897
  • София
След издирване намерих кисело зеле само със сол, собствена реколта. На пазар Иван Вазов, сергия 119, откъм трамвая е.
Жената е много симпатична. По- безсолно е от моето Simple Smile
 Зелев сок по левче, върховен е, само за него мисля.... лоша работа, трябва да го скрия.

# 2 898
Аз, в моето слагам хрян, лук и царевица. Сокът е еликсир. Зелето беше някакъв смесен сорт между Балкан и кьосе.Утре ще вадя сефте за сарми. Една хитрост да ви кажа, ако листата са твърди, се слагат във фризер да замръзнат. След размразяването, са идеални за увиване на сарми.

# 2 899
Жив и здрав да си! На майка ми киселото зеле не е съвсем готово и тя се тюхкаше как ще свие сарми с тези твърди листа. Моментално ще я светна за номера с фризера.

# 2 900
Жив и здрав да си! На майка ми киселото зеле не е съвсем готово и тя се тюхкаше как ще свие сарми с тези твърди листа. Моментално ще я светна за номера с фризера.
Само да не пъхне цялата зелка във фризера #CrazyПърво си отделя листата, едно върху друго, в пликче. Вечерта ги слага, сутринта ги вади да се отпуснат. chef

# 2 901
Няма, няма. Стриктно ще я инструктирам.  Laughing

# 2 902
Благодаря за коментарите!
Виждала съм едри кристали и течност отгоре по меда, но преди много години. Напоследък все на един гладко захаросан попадам, дано е читав.
Общо взето, не ти ли е познат продавачът, няма гаранция.

# 2 903
  • София
След издирване намерих кисело зеле само със сол, собствена реколта. На пазар Иван Вазов, сергия 119, откъм трамвая е.
Жената е много симпатична. По- безсолно е от моето Simple Smile
 Зелев сок по левче, върховен е, само за него мисля.... лоша работа, трябва да го скрия.
Откъм трамвая са сергиите на фермерския пазар, който е само в сряда. Моля опиши по-точно коя е 119. Благодаря.

# 2 904
  • София
На пазар Иван Вазов е сергия 119. Няма общо с пазара в сряда.
Почерпих няколко човека със зелев сок от тези производители и всички много го харесаха.
Утре ще ходя специално, ще огледам къде  е разположена сергията.

Забелязали ли сте български чай Здравей!
Ние взехме 3 мострени пакетчета и сме тотално спечелени - много вкусен, само от бълг.билки и в много жизнерадостна опаковка. За детето беше цял ритуал да си направи такъв чай - красив Simple Smile
Но къде се продава свободно?

# 2 905
Само онлайн http://shop.zdravei.org/magazin/chai/ И ние го имаме, от един фестивал лятото
Аз пък не съм много впечатлена, иначе весела кутийка, да  Embarassed

# 2 906
О, уау, 9 лева за един пакет  Rolling Eyes

# 2 907
  • на последния етаж
От къде да си купя хубави, вкусни сухи чушки? По възможност в източните райони или Центъра (София).

# 2 908
Препоръчайте ми магазин с хубаво месо в Дианабад/Изток. Още не съм пробвала да купувам от БМБ, но ако съдя по плодовете и зеленчуците, мерси. Laughing

# 2 909
  • София
Препоръчайте ми магазин с хубаво месо в Дианабад/Изток. Още не съм пробвала да купувам от БМБ, но ако съдя по плодовете и зеленчуците, мерси. Laughing

Изток, ул.Чехов, до пицария Базилико. Някъде № 40 се пада

Общи условия

Активация на акаунт