Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 831 502
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 5 625
  • София
О, да да за краве, бяло сирене във вакуумна опаковка става въпрос. Виждала съм в на Съединение преди време и спрях да го купувам,  а сега в текущата опаковка на Пастир и се замислих дали пък не е нормално и да в дължи на саламура и тн пък да не сме обръщали внимание преди. Не си го представяйте като голямо количество. Просто режа и като разделям парчетата се проточват тънки нишки.

# 5 626
  • София
Здравейте,
и аз се интересувам от Боровица...
И да попитам нещо - вече на няколко пъти с различни марки ми се случва да видя едни слузести нишки да се отделят от сиренето при разрязването му. Чудя се нормално ли е това? На какво се дължи?

"Провлачване на саламурата – причината е микробиологична – развитие на гнилостни процеси в саламурата, но се дължи на технологични грешки – недостатъчно количество сол в саламурата. Сиренето трябва да се измие със студена вода и ако самото то няма лош мирис и вкус, може да се консумира."
ето и цялата статия
 http://www.menumag.bg/za-hranata/produkti/byalo-sirene-%D1%96%D1 … 6-chast-kachestvo

# 5 627
  • София
Наскоро купих кашкавал Боровица (ръчен, фермерски) - по -лош вкус отдавна не съм срешала. Директно отиде в боклука. У нас се харесва Ведраре - не знам колко добър е състава, но на вкус ни допада.

А тахан отдавна поръчвам от Ивайловград, Йордан Каракехайов - много приятен вкус и консистенция.

# 5 628
  • София
"Провлачване на саламурата – причината е микробиологична – развитие на гнилостни процеси в саламурата, но се дължи на технологични грешки – недостатъчно количество сол в саламурата. Сиренето трябва да се измие със студена вода и ако самото то няма лош мирис и вкус, може да се консумира."
ето и цялата статия
 http://www.menumag.bg/za-hranata/produkti/byalo-sirene-%D1%96%D1 … 6-chast-kachestvo

Много ви благодаря!

# 5 629
  • София

А тахан отдавна поръчвам от Ивайловград, Йордан Каракехайов - много приятен вкус и консистенция.
май го бях взимал веднъж, но беше върл-изпечено семето...
Та, освен сусамов, също лешник, тиквени и слънч. семки.

# 5 630
Може ли препоръка за качествено пилешко месо? Sunny farm нямат незамразено.

# 5 631
по това време няма какво да е друго освен замразено. или промишлени бройлери.

# 5 632
Намирам в интернет пресни на Амброзия, уж ги водят домашни, но дали…

# 5 633
купувала съм от ферми пилешко, всички през зимата продават само замразени, ако въобще им останат. тези на амброзия не знам какви са. не казвам, че не  е възможно.

# 5 634
За продуктите на Лесидрен имате ли мнение?

# 5 635
  • София
Гледайте касетките за цитруси, по тясната страна. Появиха се етикети, че кората е годна за консумация,  не е третирана Simple Smile
Малко са несериозни етикетчетата, един път бяха само подхвърлени, а не залепени. Но плодовете много приличат на био, познава се! И на вкус също!

# 5 636
За продуктите на Лесидрен имате ли мнение?
Прясната им сметана е превъзходна.

# 5 637
Някой поръчва ли от Моята ферма?
Гледам два вида пилешко- на Амброзия и на Пиле за дома. Второто е хранено със зърно. Въпросът е на Амброзия наистина ли ги хранят предимно пасищно? Би трябвало да са замразени тогава.

# 5 638
Някой поръчва ли от Моята ферма?
Гледам два вида пилешко- на Амброзия и на Пиле за дома. Второто е хранено със зърно. Въпросът е на Амброзия наистина ли ги хранят предимно пасищно? Би трябвало да са замразени тогава.
Как ги хранят пасищно според теб зимата... Със снегоходки Simple Smile Simple Smile
пък и в момента им е заглъхнала "симфонията на дивите птички" ...

# 5 639
Как ги хранят пасищно според теб зимата... Със снегоходки Simple Smile Simple Smile
пък и в момента им е заглъхнала "симфонията на дивите птички" ...
Joy

Да не говорим, че сега намерих другото пиле в друг сайт и пише, че е пасищно в заглавието, а в описанието пшеница, соев шрот и т.н.
Скрит текст:
Толкова много лъжат, че нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт