Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 844 159
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 6 300
  • София
Abreviatura, сърдечно ти благодаря! Hug

# 6 301
прясно инфо за елби - намалени са цените

Само на сирена и кашкавали, или и на маслото?

# 6 302
не знам, само за тези двете разбрах. имало е бая народ, сиренето е свършило и се е чакала доставка.

# 6 303
  • София
Момичета, кой е производител на Пиле Росо? Опитвам се да намеря сайта им, но удрям на камък. Преди години е била Амета, но сега само Лудогорско пиле е в номенклатурата им.

"СВС 98" ЕООД е производител на пилетата с мярката “Дюк“ и “Росо“

# 6 304

според ММ само кашкавалът и сиренето са с нова цена. отделно в момента на промо е киселото мляко 2 процента.

# 6 305
Артишок купувам от ебаг. Много обичам, а другаде тази година не намирам. Вие купувате ли отнякъде артишоци?
Аз правя разсад и гледам на село Simple Smile

# 6 306

Маслото е 5,5лв -5,59лв не помня на колко го купих точно

# 6 307
  • пустинята Гоби
Хубаво ли е това масло, не съм го пробвала? Аз най-често млеката на Елби купувам и кашкавала, въпреки че бързо мухлясва, не знам това признак ли е за нещо тук май се е обсъждало, че не е хубаво да мухлясва, но аз помня, че едно време преди 90-та година кашкавала пак мухлясваше.

# 6 308
Хубаво ли е това масло, не съм го пробвала? Аз най-често млеката на Елби купувам и кашкавала, въпреки че бързо мухлясва, не знам това признак ли е за нещо тук май се е обсъждало, че не е хубаво да мухлясва, но аз помня, че едно време преди 90-та година кашкавала пак мухлясваше.

Хубаво е, да. Най-често, като взема масло го претопявам на гхи и ако маслото е лошо, започва да мирише лошо в мига, в който се стопи. Един вид, това ми е теста. Blush

# 6 309
  • При децата ми

Хубаво е, да. Най-често, като взема масло го претопявам на гхи и ако маслото е лошо, започва да мирише лошо в мига, в който се стопи. Един вид, това ми е теста. Blush

Може ли малко повече информация как го претопявате? Може и на лични.

# 6 310
Може ли малко повече информация как го претопявате?

# 6 311
  • София
Момичета, кой е производител на Пиле Росо? Опитвам се да намеря сайта им, но удрям на камък. Преди години е била Амета, но сега само Лудогорско пиле е в номенклатурата им.

"СВС 98" ЕООД е производител на пилетата с мярката “Дюк“ и “Росо“
Мързеливка, благодаря ти, но така и не открих сайт, а този, който фигурира навсякъде ( www.pileto-roso.com ) не работи...

# 6 312
Чак пък да се осмелиш... Пиле. За мен не са нещо особено, а цената им не ми съвпада с очакванията Simple Smile Т.е. нито са уау, нито си изпуснала, ако не си ги купила Simple Smile

# 6 313
  • София
Чак пък да се осмелиш... Пиле. За мен не са нещо особено, а цената им не ми съвпада с очакванията Simple Smile Т.е. нито са уау, нито си изпуснала, ако не си ги купила Simple Smile

Просто обяснението, че  са  толкова жълти, защото са хранени с царевица, не ми  звучи достоверно Ами ако ги хранят само със зелении, в зелено ли ще се оцвети пилето?
Старая се да не се храня с оцветени храни, това е.

# 6 314
Еми тогава не го купувай, щом не ти изглежда чисто.

Общи условия

Активация на акаунт