Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 843 950
  • 6 804
  •   2
Отговори
# 6 630
честно казано това, че не са те производители, не означава нищо но така или иначе темата е за чиста храна, не за индустриално масово производство.

# 6 631
От къде все пак купувате чисто козе сирене?

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:35 от Alia1

# 6 632
Аз купувам в по-голямо количество на път за морето от магазина на Мандра Сигмен (близо до Карнобат). Продават го и в ХИТ в София, но е на доста завишена цена там.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 14:48 от More7

# 6 633
Мързи, благодаря за изчерпателния отговор. Аз също бях задала този въпрос на продавачката. Попитах я къде се произвежда, защото пише, че е произведено за Млекаря 75 и тя започно да мънка и така и не ми отговори. Хвана ме яд, че заблуждават хората. Иначе наистина много ми харесваха техните неща.

# 6 634
  • София
Носим си от Гърция по 3-4 тенекии.Има неудобство при пренасяне и съхраняване,но в България не сме срещали такова сирене.

# 6 635
Къде намирате сирене в тенекии в Гърция?

# 6 636
  • София
Млякаря 75 -  не помня да съм проучвала кой ги произвежда и не това е била причинята да ги зачеркна. Причината беше съставът им.
А като чуя мандра Равно поле... 2 сигнала в БАБХ съм подавала. Единият беше за твърдо като ученическа гумичка сирене. Хаха, бяха предобрили с втвърдителя, а отговорът беше, че органолептично не намерили нищо извън норма. Питам за лабораторно - ми не, не се налага.

# 6 637
  • София
Къде намирате сирене в тенекии в Гърция?
Ние купуваме от мандрата или от пазара(в някои населени места има пазар веднъж седмично).И в кварталните магазинчета съм виждала(не в веригите).

# 6 638
О, значи и аз ще гледам за тенекии тази година. ВЪобще не ми е минавало през ум и не съм търсила. Най-много 1-2 кг. съм носила по тази причина.

# 6 639
Аз никога не съм виждала тенекии, ама ще се оглеждам и аз повече.

# 6 640
  • София /Абсурдистан
От един гръцки Лидл купих аз сирене в кутии. Имаше и в тенекии, но не много големи.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 19:19 от The Iron Lady

# 6 641
А риба див улов? Има ли някое място с наистина качествена риба, която не идва от ферми?

# 6 642
Тези тенекии индустриално гръцко сирене не са за тази тема по всяка вероятност.
Днес Александър от женския пазар беше извадил уникални моркови, просто....изядохме цял килограм.

# 6 643
Един възрастен в началото с домашна стока ли е Александър?
Има и син, но той рядко се весва, а стоката им е от Пловдивско село...

# 6 644
Тези тенекии индустриално гръцко сирене не са за тази тема по всяка вероятност.
Днес Александър от женския пазар беше извадил уникални моркови, просто....изядохме цял килограм.

Във връзка с този коментар за Женския пазар.

Интересувам се кои са читавите продавачи там, които продават собствена продукция. Не съм ходила от лятото и съм забравила. По спомен последните редове, до магазина на Реджина, продукцията изглеждаше повече на собствено производство.

Насоки къде да намерим Александър може ли?

Общи условия

Активация на акаунт