Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 837 841
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 645
  • София
Моля за актуални отзиви от СКЕПТИЦИТЕ за производителя Александър. Когато преди години писах старателно за него, имаше лоши отзиви. Ние ядем,  а той още е на градината...

# 6 646
В крайна сметка къде е сергията на Александър и какво е мнението ви за него?
Неговата ли е последната сергия вляво посока Сливница?
Към 65 годишен е някъде.
От него купувам екзотични люти чушки, понеже са доста по-евтини от навсякъде.
Като цяло стоката му е скъпичка.

# 6 647
  • София
След като видя цените на Римската стена и след бегъл оглед на сергиите с турски стоки около него, на Александър зеленчуците са единствените, които мога да си позволя... Да е жив и здрав и все така да ни изхранва от сергия номер 1,, в началото на Женския пазар!

# 6 648
Точно тази е сергията. Аз вече почти нямам време да стигна до пазара и често ми се налага да пазарувам от близкия Лидл. Та прекрасни моркови за 2 лв. ми е екстра като цена. Но една идея му е по-скъпа стоката в сравнение с другите на пазара. Но пък качеството е различно.

# 6 649
А риба див улов? Има ли някое място с наистина качествена риба, която не идва от ферми?
В един квартален магазин продават пъстърва от див улов. Работят само с поръчки, защото монаси я доставят веднъж седмично. Иначе в магазина се продават млечни продукти и маслини.

# 6 650
  • София
Ако е "Манастира" / Манастир Благовещение /, то не е див улов, промишлено я отглеждат в рибарници.
Едно време я доставяха със същите очукани нехладилни бусове с които доставяха и плодовете и зеленчуците.
Вкусна е, спор няма.
Но те са извън всякакъв санитарен контрол, закон в България традиционно не ги лови.

# 6 651
  • Бургас
"Дивият улов" знае ли в кои дни ще го доставят, за да дойде специално да се улови?

# 6 652
На Мадрид има рибен магазин и има див улов от Гърция. Всеки път са различни рибите.

# 6 653
Див улов от Гърция купувам от едно магазинче на Раковска близо до Столична библиотека. Вкусна и хубава е рибата, цените са малко по-високи от в Гърция.

# 6 654
Див улов от Гърция купувам от едно магазинче на Раковска близо до Столична библиотека. Вкусна и хубава е рибата, цените са малко по-високи от в Гърция.

Кое е това магазинче на Раковски и какви са цените?

# 6 655
  • София
А риба див улов? Има ли някое място с наистина качествена риба, която не идва от ферми?
В един квартален магазин продават пъстърва от див улов. Работят само с поръчки, защото монаси я доставят веднъж седмично. Иначе в магазина се продават млечни продукти и маслини.

Знам ги тези монаси и тяхната пъстърва. Вкусна е, но не е див улов.
Хранят я с гранули, но пък поне я отглеждат в рибарник с течаща вода.

# 6 656
  • софия
Fish Storе

Кое е това магазинче на Раковски и какви са цените?

# 6 657
Знам го този магазин, ама подробности искам.

# 6 658
  • софия
Питаше кой е. Подробности има в отзивите, вкл. снимки с цени.

# 6 659
Питаше кой е. Подробности има в отзивите, вкл. снимки с цени.

да, питах кой е, затова отбелязах, че го знам.
подробности искам от първо лице, не ме интересуват коментарите.
навремето съм купувала оттам, но не помня да е било нещо впечатляващо. затова ме интересува защо стоката е попаднала в тази тема и кой какво инфо има.

Общи условия

Активация на акаунт