Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 829 961
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 6 780
[

Като им гледам огромният асортимент и твърдението, че всички тези животни и птици те си ги гледат, силно се съмнявам в последното. Помня, че преди доста години  не се казваха така, а всичко това се предлагаше само от един човек в групите  във фейсбук. Та още тогава, някой го беше издал, че  този е някакъв бабаит, и това всичко не е негова продукция, ами пласира продукцията на някакви стандартни производители и че дори, купува някакви залежали меса.  
И няма начин да не се запитам, като им гледам асортимента, как и къде ги произвеждат всички тези продукти, ето какво пише за тях.                                                                                                                                                                                          ................

Ами те много се засягат някой като им каже, че нещо не е тяхно и казват, че който желае е добре дошъл във фермата да види стопанството. Иначе доставят с farmhopping и силно ме съмнява, че точно те биха си рискували репутацията предлагайки нискокачествени застояли меса. Може и аз да съм шаран де.

Сетих се как се казваше бабаита -  Вихрен Илиев. Потърсих го и открих, че е собственик на   две фирми БАБА ВЕНДА ЕООД и БАБА ВЕНДА 07 ЕООД, като и за двете пише следното : "Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия със стоки на едро и дребно; търговско представителство и посредничество"..и тн.

А относно старите  меса, както и тези които се внасят в бг. дълбоко замразени  на незнамколкоси  години, всички се влагат в луканки, суджуци и пр.  А иначе е симпатяга въпросният господин.

Честност и трудолюбие струят ... Уффф да му де невиди, ще се пренасочвам явно.

А за Светлана Николова- много е тежка комуникацията с нея. Опитах се веднъж да поръчам, едва отговаря, реших да не я натоварвам със себе си.

# 6 781
това е симпатяга, сериозно?? сори за офф-а

Кандидат за депутат през 2023г от партията на  Васил Божков

И винаги поздравява Smiley

ама в края на деня съм много в час Wink

# 6 782
  • София
Farmhopping вече ~6 години не е каквото беше. Купиха го безскрупулни търгаши.

Кой го е купил?

# 6 783
  • София
Био Балкани ЕООД. Но едва ли нещо говори това име.

# 6 784
А някой има ли отзиви за продуктите на Домашница?

Те имат подобна на Farmhopping концепция, тоест предлагат фермерски продукти, но колко внимателно подбират продукцията, която продават?

# 6 785
Здравейте, трябва ми мнение за следните ферми и производители, някой да си е купувал от тях, искам да селектирам най - доброто качество.

Мандра Meda
Каменяк
Равногор
Каменов
Ръченица

# 6 786
Само Равногор съм чувала и опитвала ..
Те са си от години, харесваме ги.
Другите не ги знам.
Опитвай ги и което ти хареса ..

# 6 787
Само че това е за друга тема, не за чиста храна.

# 6 788
  • София
Био Балкани ЕООД. Но едва ли нещо говори това име.

Говори ми Simple Smile 
собственикът е Иво Петров Петрушев, член на националният съвет на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ)
Човекът е  свързан с 32 фирми, една от които заложна, друга с бързи кредити  и всякакви разни други .
https://papagal.bg/p/1d33bca5bfd379261e1eff441a4e74e9270c054e978 … e00b250cc7-1/f82e

# 6 789
  • Deutschland
Каква хубава тема ♥️
Ще следя с интерес.
Един лаишки въпрос. На пазарите в Пирот, Димитровград каква валута приемат? Искам през август да си взема разни неща. Веднъж исках баничка да си взема там някъде по сръбско и ми казаха само в динари.

# 6 790
Дори да приемат други валути, най-добре динари според мен, защото иначе “обменния курс” ще е доста неизгоден за купувача. Поне на повечето пазари където съм била е така.

# 6 791
А на на баба Венда някой пробвал ли е продуктите? Имат магазин в Пловдив, но доставят мисля всяка седмица до адрес в София.
Купувам в София от фермата. Много съм доволна от продукцията. Видях, че има негативни коментари. Вихрен си има собствен боен клуб, в който деца от различни възрасти тренират безплатно. Не знам дали е прекупвач на продукция, но със сигурност знам, че има собствена ферма със завършен цикъл. Клиент съм от 2013-та година. По-качествено прясно месо не съм срещала към настоящия момент.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 20:00 от I♥M♥V♥

# 6 792
И ние бяхме поръчвали миналата година около Коледа от баба Венда и останахме доволни.
Правят доставки и до чужбина.Бяхме поръчали пуска и суджук(и други работи,но ги забравих).Определено има разлика във вкуса в сравнение с купешките сушени меса.
Прочетох няколко негативни коментара,които ме изненадаха,но всеки си има мнение и аз го уважавам Wink

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 21:15 от Анонимен

# 6 793
  • София
Здравейте, от години купувам пилешко месо от Чифлик Ливади, Амброзия, Съни Фарм, с надеждата, че са без хормони.
Последните пъти, в които купувам от магазина на Амброзия филе забелязвам, че изтича доста вода - все едно е размразявано. Има и специфична миризма. Някой друг има ли подобен опит?

# 6 794
  • София
Здравейте, от години купувам пилешко месо от Чифлик Ливади, Амброзия, Съни Фарм, с надеждата, че са без хормони.
Последните пъти, в които купувам от магазина на Амброзия филе забелязвам, че изтича доста вода - все едно е размразявано. Има и специфична миризма. Някой друг има ли подобен опит?

Нямам опит. Защото нямам и доверие. Купувам си някакво пиле от магазина варя го и хвърлям водата.Така  съветват за очистване от хормони и антибиотици. Пасищното пиле за месо е един мит. Снимки на пилета насред  полянки не ме впечатляват. Всички купуват /или излюпват/ бройлери. А те от тревички не растат. Растат от   специално разработени фуражи, съобразени с техните нужди от бърз растеж и наддаване на тегло. Аз не мога да си позволя цените на Амброзия . Няма смисъл заради едната реклама да давам сума ти пари за един бройлер и пак да имам съмнения с какво ли  е хранен.

Общи условия

Активация на акаунт