ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ (тема 5)

• 16 995
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • Ænima/Albuquerque
Шами,аз съм "за".
Ако искате да кажем един час и място,на което да се съберем и дружно да се цопнем на партито.

*Баси,ще трябва и да се маскираме... ooooh!

# 91
  • София
Ааа, аз съм лесна! Синът ми, когато ме види гримирана обикновено пита "Мамо, що си се маскирала?"  hahaha, смятайте на кво се докарвам  Crazy.

# 92
  • Ænima/Albuquerque
Смятай! hahaha hahaha hahaha

# 93
  • София
Супер идея, живи и здрави може да се видим другия месец  Hug

Аз ще съм дегизирана с едни от моите цайси newsm08  Егати,... като Елтън Джон станах  Joy

# 94
  • Ænima/Albuquerque
Вярно,като Елтън Джон стана. hahaha
Трябва да помисля на какво да се направя,ама хич не ме бива.
Може да се облека като мене си. Mr. Green

# 95
  • España
Я да се запиша в новата тема и аз!!!
Ураааа,имам си нормален интернет най-после!!!! newsm44 Обаче ,щото съм си в Мароко,дойдохме за 10-тина дена.
Да ви кажа честно,добре,че темата ни е кръстена ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ,защото от толкоз мезета и напитки ....достойна конкуренция на Ути сме!!! Laughing Лошо няма,я даже като отворих реч за ъъъъ...о'скари и о'бири -нещо и аз да ФЪРЛА на масата- ;

В момента гледам Интер-Милан ей тъй от няманката,защото не си падам по италианския футбол.само по някои техни футболисти Embarassed Laughing.за сега Милан води с 0 на 1. Мачът е приятен за окото между другото!

Whatever,нашият човек,гледам пак сред най-добрите 5 на Африка са го избрали!!! Hug. Милият,с таз малария....аз лично 2 пъти съм я карала...в Кот д'Ивоар...губят ми се часове от този период....с температура....41 градуса...а си представям за един спортист как е!!! Cry
Що тъй са олабихте напоследък,като изключим здравословните проблеми на Дрогба? newsm78

Ели,викаш отбора на ОЧИЛАРКИТЕ да се мобилизираме за сряда,нъл тъй?! Laughing Аз така или иначе си ги нося постоянно...

Между другото....чухте ли за безумната идея....Диего да поеме отбора на .....Иран Shocked Shocked Shocked

И да ви кажа,че ми се иска и аз да дойда на срещата с вас,даже и да се маскирам ако трябва!!! Hug Hug Hug...ъъъъ в нещо   розово....според изискванията на моите синове!!!Няма значение какво...цветът е важен!!!
Вени,баш ми е драго да те видя отново сред нас Hug!
Сарк,пак разби с аватар!!! А и ризката ,дето я харизваш на Гери ,с това жабо е умопомрачаваща.....някак си Дон Жуански ми действа... Laughing

# 96
  • Ænima/Albuquerque
Роми,радвам се да те видя.   bouquet
Мерси за комплимента и аз си харесвам разбиващия аватар. Hug
А ризката вЕрно Дон Жуанска малко,ма пък ще й отива...на очите. Mr. Green

# 97
Дивароми, много свеж полъх донасяш като се появиш  Hug Hug

Аз на последния маскен бал на който бях  ,се бях маскирала като леко подпийнала  Joy Joy Joy

И после снимки да донесете, ей Simple Smile

# 98
  • Ænima/Albuquerque
Ето,не се сетих да се маскирам на леко подпийнала...ма после ще има да ме носят из форума...я да си сложа аз едни цайси за по-сигурно. hahaha
Ще пазя поведение. hahaha
Обещавам да има снимки. Mr. Green

# 99
Ето,не се сетих да се маскирам на леко подпийнала...ма после ще има да ме носят из форума...я да си сложа аз едни цайси за по-сигурно. hahaha
Ще пазя поведение. hahaha
Обещавам да има снимки. Mr. Green

Ти била ли си и на други форумни събирания? Къде могат да се видят снимки?

# 100
  • Ænima/Albuquerque
Не,не съм ходила на друго.
Ама попаднах на снимки от последната среща,скоро дето беше...ама сега да ме убиеш няма да мога да я изровя.
Някъде из Календара на събитията е,ама... Thinking

# 101
Добро утро най-после слънцето се задържа на моята улица.ЦСКА бие вече пети мач.Лека и успешна седмица.

# 102
grigori, добро утро и благодаря)))))

Аз ще се маскирам като фен на футбола  Mr. Green ще ме познаете!!

Мисля някой да пусне анкета ли, да записва ли ..... за час и място и бройка.

Аз ще се съобразя с вашите ангажименти за час и място - на всичко съм ОК

# 103
  • Ænima/Albuquerque
Добро утро,прекрасни!  Hug
Григори,мерси за кафенцето.  bouquet
Шами,това е идея бе,мога да се маскирам като славистка. hahaha
Аз също нямам претенции къде и в колко часа да направим сбора. Mr. Green
Whatever,може да хакне една анкета и да се преброим поне колко ще сме...м? Thinking

# 104
  • Варна
еееееееееее
Баси  Crossing Arms
изтървала съм купоня, изтървала съм кръщенето, изтървала съм ранътЪ, ще ви изтърва и събора в Софето .... ееее ама не е четсно пък  Crossing Arms

Гутен морген и от мен все пак  Mr. Green

данке за кафето Григори,   bouquet
и поздрав с победата на сесекато, поздрав и за Бубетооо  Crazy Crazy
Герцанчеееее, скатавче миличкооо, ша та гази Хамилтън кат дубайско колче с камера  Joy
Гол от засада ша ми признаваш, а  Joy, мхм, мхм  Mr. Green

Ели, очилата са страстоадреналинки от всякъде, с това розовото кат са барна и на мойто ша му ускоря пулса  бърджи бърджи Joy

Последно Сарки и Whatever, главата халигали ли е още или сокчето помогна  Mr. Green

Саркиии, заболяха ма палците бе мила, кво стана с братото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт