Зимата идва, време е за ски и биатлон

• 20 403
  • 580
  •   1
Отговори
# 465
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси, ама няма какво да ми честитиш, отборно аз съм за Норвегия и винаги съм била Simple Smile. Иначе е  за честитка, че Шлири не се преби днес, и двата пъти даде всичко от себе си да изрине снега  Mr. Green

# 466
  • София
Хайде момичетаааааа, готови ли сте за голямото шоу!

Стартираме утре в Ханти Мансийск със смесена щафета.

1       GERMANY    GER            
   1-1       HENKEL Andrea               
   1-2       NEUNER Magdalena               
   1-3       PEIFFER Arnd               
   1-4       GREIS Michael   

2       NORWAY    NOR   

2-1       BERGER Tora               
   2-2       FLATLAND Ann Kristin Aafedt               
   2-3       BJOERNDALEN Ole Einar               
   2-4       BOE Tarjei

3       RUSSIA    RUS   

3-1       SLEPTSOVA Svetlana               
   3-2       ZAITSEVA Olga               
   3-3       USTYUGOV Evgeny               
   3-4       TCHEREZOV Ivan   

4       FRANCE    FRA   

4-1       BRUNET Marie Laure               
   4-2       DORIN Marie               
   4-3       BOEUF Alexis               
   4-4       FOURCADE Martin               

Борбата ще е безмилостно жестока. А като гледам Оле се е записал, което значи, че иска още утре нова световна титла  Mr. Green

# 467
Гледахте ли днес спринта, щафета, ски класически стил? Канадците как взеха 1 място под носа на норите......

Нана, благодаря за инфото, а в колко часът ще е?

# 468
  • Варна и...духом на Босфора
Гледахте ли днес спринта, щафета, ски класически стил? Канадците как взеха 1 място под носа на норите......

Нана, благодаря за инфото, а в колко часът ще е?
Гледахме ,Маме, Hug.Тамън идва контрольорката да и давам ПНЖ-то и картите от преброяването. Викам и ще гледаш сега как Норвегия ша пада Mr. Green Stop,и то взе че тъй стана... Рекох Чанке ще даде последен напън ама -найн! нищо,и Канада подкрепям. Утре пък празнично ще гледаме щафетата. Времето как е там,да няма - 20,30 градуса. ? #Crazy #Crazy А да ви питам кога е щафетата4  по 10 за мъже в Осло?  Hug Hug

# 469
  • София
Маме, утре в 13.15 ч. Евроспорт.

Редеми - гледах аз, гледах, та си умрях от яд за норвежците, ама тъй е то  Grinning Който превари. Важното е утре Оле да стане световен шампион  Mr. Green

# 470
  • Пловдив
Днес усещам как ще настане спор с дребното кой да гледа ТВ-то.
Ама ще го преборя Simple Smile
И без това в този студ няма никъде да ходим, та ще се настаня удобно пред ТВ-то и цял ден ще си гледам Евроспорт Simple Smile

# 471
  • София
Пепи, затуй мило у дома сме с 2 телевизора и 3 компютъра  Mr. Green

# 472
  • Пловдив
Пепи, затуй мило у дома сме с 2 телевизора и 3 компютъра  Mr. Green

Не искаме друго РС заради малкия. Че ако има начин денонощно ще разцъква флаш игрички. ЗА ТВ пък е по-сложно. На Булсат сме и имаме договор за 2 ТВ, но вторият е при свекитата, които са през етаж под нас.

# 473
  • София
Ей нямам търпение вече да стане 13 часа.
И не знам за кого да викам.
Оле е по дефолт, обаче германците са в уникален състав.
С французите също ще е зор, а Сборная с тоз състав и на родна земя...не ми се мисли.
Въобще очаквам една невероятна смесена щафета.

# 474
  • София
ХЕЙА НОРГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Днес е един чудесен ден. Кралят спечели последният златен медал, който му липсваше - от смесена щафета.

# 475
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде честито ви, момичета, знам че Оле е всеобщото божество тук  Hug  bouquet
Аз съм в очакване на старта от 17:45, ама като гледам мъглата и вятъра, може и квалификация даже да няма. В Либерец беше същата история, сега пак, явно не им върви на скачачите на световно Tired.

# 476
  • Пловдив
Хайде още един медал за Норвегия.
Уникална дамска щафета в ски-бягането. Още на втори пост така дръпнаха, че бяха недостижими  Simple Smile

# 477
Хайде честито ви, момичета, знам че Оле е всеобщото божество тук  Hug  bouquet

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Любимец за мен - да, божество - не! Благодаря ти!  bouquet

Хехе...знаете ли какво си помислих - дали някога ние ще организираме световно в зимни спортове и българин да спечели първото място по начина, по който го направиха жените в щафетата на Норвегия???? Лелеееееее....впечатляваща гледка бе.....Направо завидях!!!!!

Пфууууууу....най-накрая Олето да ме зарадва......Честито наистина на всички ни!

# 478
  • София
Точно същото щях да напиша и аз, ама Мамето ме е изпреварила.
Джой, божеството е нещо неземно в повечето случаи, а Оле си е абсолютно реален  Mr. Green И слава богу. Днес ми се оправи вкиснатото настроение.
Освен това Нойнер е в изключителна форма, което рязко ще подобри настроението ми до края на седмицата със следващите си стартове.

Маме, това дет го искаш, няма да стане. Ние една писта нямаме като хората - говоря за биатлон де, щото стрелбището на Бъндеришка поляна е такава мъка, че не знам как и европейска купа има там.

# 479
  • София
Джой, гледаш ли?  Grinning

Владко направи чудесна квалификация, да му пожелаем успех след малко в състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт