Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 286
  • 711
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, отслабващи момичета! byeАз преминах първата фаза  и резултатът е -4 кг. newsm44Сега съм в двуседмичен режим на разделно хранене.Много се надявам да не си върне някое и друго килце.

# 31
Да се отчета и аз , днес ми е 5-ти ден, минус 2.300 кг. Доволна съм, но има още 10 кг за борене.

# 32
привет и от мен  Hugтези дни имах много скъпи за мен гости  Party и много изкушения - сосове, баници, торти и подобни-софри големи всяка вечер,но аз издържах геройски на изкушенията,само си повтарям - на коледа ще ям от всичко това  Peace утре понеделник ще се мера на кантарчето и ще дам отчет - чао от мен  love001 smile3503

# 33
И така след като оплесках положението събхота и неделя днес ми е първи ден!
Пожелайте му успех и най-вече липса на апетит  Mr. Green
Ето, казах "апетит" и вече съм гладна  hahaha

# 34
Здравейте отслабващи момичета!Реших и аз да започна тази диета от днес.Надявам се да ме приемете във вашата групичка. The Дорис   с теб започваме заедно.Ще споделям резултати.  Simple Smile

# 35
cveti74, много ми е драго да си имам дружка  Hug
На обед ометох една пилешка пържола със зеленчуци. За вечеря ще е същото, че ще се развалят пържолите  Joy

# 36
правя диетата от 23 ноември и съм - 3кг,като съм пила 3 пъти 3 в 1,дано не се отрази по-нататък.ям салата от зеле моркови,зелена салата със свински,пилешки пържоли и понякога риба и яица

# 37
mu6inka, отлични резултати за 3 дни  Hug Но зелето е богато на баластни вещества и фибри, но не и на витамини, дали не е добре да включиш и това онова по-витаминозно ... като чушки например?
'

# 38
не съм се замисляла какво бихте препоръчали.имам чушки печени и мога да ги направя на омлет или вчера си ги сложих в салата от зеле.друго не знам какво да добавя

# 39
Пресни чушки, лук, праз, домат, цвекло и каквито още намериш зеленчуци в магазина.  Peace
Печените чушки повишават хемоглобина, така че и те са добра храна.

# 40
при вас как върви сваляте ли кг.днес става една седмица и кръгло - 3кг,ох дано да продължа все така.мисля днес на яйца с лук и зелена салата за обед,за вечеря свинска пържола със салата зеле,моркови и чушка.какво мислите за прясното зеле с пиле ,мисля че е напълно за тази диета ?!

# 41
Мисля и аз да се присъединя към вас. От години все се мъча с някоя диета. Тук доста ми прилича на Дюкан,т.к доколкото схващам принципа е месо + зеленчуци. Имам обаче въпрос - ако на 5-я ден напр. посегна към нещо непозволено какво правим- започваме от 1-ва фаза или продължавам???? И- ако спра диетата на 15-я вместо на 24-я ден дали ще си върна всики отсабнати килограми???
Иначе от личен опит знам, че от протеини, комбинирани със зеленчуци най-много се отслабва. Освен това аз обичам месо.

# 42
привет и от мен, много ми е търсене свалила съм само 1 кг. Thinking а мислех, че малко повече кг.ще сваля-това е за 1-седмиса ooooh!,ще продължа до 23.12.и ще видя колко ще сваля искам поне 10кг.

# 43
Здравейте!От днес и аз съм с вас.Надявам се да сваля поне 5кг!Приятен ден!

# 44
То и аз съм начинаеща, ама като няма "старо куче", което да се обади, нека кажа ДОБРЕ ДОШЛИ  Hug
Днес ми е трети ден! Вчера си правих китайска манджа и сложих моркови. Дали е голям грях, достоен да ида в ада на кантарите?  Rolling Eyes

Гладна съм, мисля за ядене, надушвам и виждам ядене. Ноооо стискам дружки мои  Hug

Общи условия

Активация на акаунт