Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 333
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Рекси, какви са тия фотосесии, какво е това чудо?! #Crazy #Crazy #Crazy
Окьоравях...  #Shocked #Shocked #Shocked smile3556 smile3556 smile3556 Scream Scream Scream sweating
Оглупях... newsm09 newsm09 newsm09 smile3517   smile3537 #Onfire   Misc Ghost newsm57 smile3544
Сега ви оставям да повъздишате малко,че ни чака гореща фотосесийка   hahaha hahaha

# 136
# 137
Сега да кажа нещо за анкетата.
Аз я измислих ,но още се колебая какво да отговоря!
Много ми се иска да има целувка , но най - вероятно няма да има!!
Решила съм да дам отговор-/4/ ,Харун сам ще се окаже от целувката в последния момент.
Досега винаги Еда го отблъскваше /били сме свидетели на доста такива моменти/, затова мисля ,че сценаристите този път ще обърнат нещата- Еда ще чака със затаен дъх Харун да я целуне , но той със сетни сили ще се отдръпне!!!!
Аз гласувах  за номер 4.Още  в предната тема изказах предположение,че Харун в последния момент може да се отдръпне.Инициативата е на Еда.Тя първа взема ръката му и я слага на лицето си.Нормално за човек който 4 години е мечтал за това да се поддаде в първия момент но...или заради ревността си или заради дадената клетва сигурно ще се отдръпне.
Вярно ли тя първа му взима ръката - това ми е убягнало - даже ми се стори че той пръв посяга и тя просто си слага ръката върху неговата...чакй пак да видя,че newsm78 ooooh!
По въпроса за целувката да си кажа и аз  Grinning
Целувка ще има! Много дълго ни оставиха нас зрителите без романтика -е сега ще ни залъжат за малко и след това ще спретнат пак някое недоразумение, което ще настърви Хубавелко срещу Еда.
Имам  предположение относно развитието в къщата на Арас:
  Еда отива да види баща си след като са си простили  а  някой / Едже, Мелда, Бату/  услужливо  казва на Харун че тя е при Арас и той хуква да се увери, че Еда не е била искрена с него вечерта на кея. Там естествено Джемил го няма в момента и Еда си говори с Арас , Харун ги вижда и... фитилът вече е запален.

# 138
Че е страхотен,страхотен е-спор няма, но май ще излезе и прав - колкото повече си ги припомням тези серии,толкова повече взех да го оправдавам - тя Еда дали щеше да му позволи да види Яамур-не помните ли когато каза на Ферда да прибере детето...
А когато Билял беше взел Мурад, Еда успокояваше Ферда с думите,че "все пак детето не е при чужд човек, при баща си е"?! Лесно е да говориш, когато не си потърпевш...
Интересно, сега Ферда ще махне ли бебето си?! Thinking И тя е в същото положение, като Еда, почти де?!

Леле отново срам за семейство Гюлер .Татко Джамил това как ли ще го понесе . ooooh! newsm78 ще ми се обаче Еда  да си и го върне .Ферда бе виновната за реакцията на Джамил Crossing Arms

# 139
Че е страхотен,страхотен е-спор няма, но май ще излезе и прав - колкото повече си ги припомням тези серии,толкова повече взех да го оправдавам - тя Еда дали щеше да му позволи да види Яамур-не помните ли когато каза на Ферда да прибере детето...
А когато Билял беше взел Мурад, Еда успокояваше Ферда с думите,че "все пак детето не е при чужд човек, при баща си е"?! Лесно е да говориш, когато не си потърпевш...
Интересно, сега Ферда ще махне ли бебето си?! Thinking И тя е в същото положение, като Еда, почти де?!
Ще я видим сега тази отврат какво ще прави...голямата моралистка - когато мислеше, че Еда е направила аборт какви ги говореше, после като разбра че Яамур е дъщеря на Харун пак .....да я видим нея сега какви са и ценностите - ние вече видяхме де те така правят честните жени като нея забременяват от женени мъже smile3532 smile3532 smile3532

# 140
серията сигурно свършва когато феяз умира

# 141
Аз знаете ли какво си мисля- тези снимки в къщата на Арас дали наистина са от 59 епизод - Еда в 58 епизод беше с летни роклички без ръкав, а на следващия да е вече с палто.Т.е мисля си че тези епизоди които сега гледаме са снимани по в началото на есента, а тези снимки като че ли са по отскоро сигурно след като застудя...знам ли може и да са от по следващ епизод-то и преди така стана със снимките от дефилето май newsm78

# 142
Момичета,да се включа и аз малко, макар и не по въпросите, които в момента коментирате.В предната тема имаше много осъждания за поведението на Харун, включително и аз бях против него, но тази вечер реших да погледам малко от края на 2-ри сезон. И честно казано ми се струва неговото поведение съвсем в реда на нещата - даже май това и е малко на Еда - и за пример
http://www.vbox7.com/play:165e0019 - от 20.02 мин
Точно по тази причина , аз досега не съм упрекнала Харун за действията му.Еда го разиграва толкова дълго и жестоко ,че напълно заслужава сега малко тя да "поскача"по неговата свирка.
Друг е въпросът ,че това му поведение ми изглежда доста пресилено , като се има в предвид ,какви неща приемаше с лекота пред първия сезон.Той беше готов да даде живота си за нея ,знаейки ,че е бременна от друг.Сега само защото я вижда няколко пъти с друг мъж реагира така болезнено , но както казва Дани - "филм да става"  

# 143
Да ви кажа честно малко ми е мъчно и за Ферда .Показват я като жена която не успява да намери щастието си в любовта. Thinking а иначе не се отричам от думите си .Доста грубо се държа с Еда и Харун. Crossing Arms

# 144
# 145
# 146
  • Русе

Лека нощ,компания! Лягам с Яамур,дано по-късно дойде и Харун! smile3508 newsm62

# 147
# 148

А за тази идилия баща и дъщеря оставам без думи  Hug Praynig Heart Eyes

# 149
Момичета,да се включа и аз малко, макар и не по въпросите, които в момента коментирате.В предната тема имаше много осъждания за поведението на Харун, включително и аз бях против него, но тази вечер реших да погледам малко от края на 2-ри сезон. И честно казано ми се струва неговото поведение съвсем в реда на нещата - даже май това и е малко на Еда - и за пример
http://www.vbox7.com/play:165e0019 - от 20.02 мин
Точно по тази причина , аз досега не съм упрекнала Харун за действията му.Еда го разиграва толкова дълго и жестоко ,че напълно заслужава сега малко тя да "поскача"по неговата свирка.
Друг е въпросът ,че това му поведение ми изглежда доста пресилено , като се има в предвид ,какви неща приемаше с лекота пред първия сезон.Той беше готов да даде живота си за нея ,знаейки ,че е бременна от друг.Сега само защото я вижда няколко пъти с друг мъж реагира така болезнено , но както казва Дани - "филм да става"  
Да обърнаха образът му на 180 градуса - няма и следа от покорния и търпелив мъж от първия сезон - покорен да защото той беше като едно пале което правеше всичко каквото му каже лиглата Еда -та даже на моменти си мислех що за мъж е -може би и сценаристите това искат да ни покажат - понякога човек търпи,тъпри и в един момент като прелее чашата и обърне другия лист връщане назад няма - и най-често именно търпеливите като им избият чивиите - да се надяваме обаче че Харун няма да е толкова краен и да няма път назад - май още в следващата серия ще разберем -ако има целувка значи не само има път, но и той е тръгнал по него...
много дълго стана май

Общи условия

Активация на акаунт