Пъзели 19

• 36 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Зори, да ти е жив и здрав рожденика!!! 

# 91
Вероник,не се ядосвай ,ако ти изпратят два еднакви "Аватара"-а 3D  и няма какво да правиш единя ,аз ще го взема Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 13:30 от venny

# 92
  • Не съм от тук и съм за малко
Зори, честит празник!   bouquet    bouquet  bouquet
Да расте здраво и умно момчето, да ви слуша и много да ви радва.  Hug  Весело празнуване. newsm59

veroniki дано скоро се радваш на хубави пъзели.  Hug И да се похвалиш.  Peace

С риска да ме линчувате, аз продължавам да нареждам китайски пъзели, последния от които е със завидно качество , като за 1000 части за 3,50 лв.....
Галче, какво линчуване, ти само показвай готовата продукция.  Hug

# 93
  • Варна
Зори, да е живо и здраво порасналото ти момченце! Много весели игри и забавления    ura  bigdance2
Аз продължавам да се мъча с небето над моя Нойшванщайн, вижда му се края.

# 94
  • София
Зори, да ви е жив и здрав! Пожелавам му много щастие, късмет и безгрижно детство!

# 95
Ха, добре дошла и аз в клубът на търпеливите Mr. Green
Сдобих се миналата седмица с един пъзел, който определено надхвърля възможностите ми, но съм решила да не му се давам.
Изхвърлих се малко със сложността на занятието, та ще имам нужда от помощ.
Наредих парчетата по цветове, на групички и мисля да почна с най-малката група след като намеря първо крайните парчета и сглобя рамката.
Това ли е най-лесният начин или има специална организация?
Трябва ми също някаква поставка, на която да редя, понеже имам намерение да го залепя и направя като картина после.
От къде да се сдобия с такава и специален вид има ли като да пъзели?

Пъзелът ми е на Photomosaics на Robert Silvers.
Представлява един балон от 1000 части, като всяко парче е картина ooooh!
Като този, но цветовете са по-различни в действителност:

# 96
Лелеее, много яко! Peace
Наистина ще те озори, ама то там е тръпката Mr. Green
И аз така процедирам-рамка, разделяне на цветове (елементи-в случая визирам моя "Живот", който е с балони, яхти, планети, животни, риби Crazy-та съм ги разделила по групи)
Поставки има разкошни, но са и скъпички..момичетата са по-вчас от мен, и ще ти дадат идеи Peace

# 97
  • UK
Уау, супер е пъзела. Първо задължително отдели и сглоби рамката. След това аз лично не разделям по цветове, няма логика, особено при по шарените пъзели, които не са цветово групирани. Слагам си парчетата на дъската за редене така, че да ги виждам абсолютно всичките и да нямам нищо вътре в рамката. След това всичко става много по лесно, поне за мен. Като виждаш всички парчета, много лесно можеш да се ориентираш, когато тръгнеш да сглобяваш даден участък, примерно даден цвят - ако едно парче ти е наполовина червено, наполовина синьо, при сините или при червените ще го сложиш иначе? А и твоя е доста по сложен. За дъска за редене аз лично използвам една, която си купих от Слънчоглед - най голямата им, става за пъзел от 2000 части, но аз си редя на него всичко, което се събира, тъкмо имам повече място за нареждане на парченцата около него. За лепене обаче нищо не знам, не практикувам. Simple Smile

# 98
Първи ден-двойна работа Laughing
Котката ми реши да разгледа отблизо парчетата.
Сега ги събирам от земята и търся нещо за покриване и затискане, че много време ще си стои така на масата ми се струва.
Наистина е интересен, докато сортирах разглеждах картинките-всяка е пейзаж, картина, плаж, цветя, гора...мъкааа Laughing
Иначе пъзели съм редила много, дори преди малко в албума със снимки от темата намерих пъзели, които със сина ми редим, но повече от 300 парчета не съм купувала.
Сега имам 2 по 1000-единият е от моето детство, подарен, но незапочнат/майка ми го изнамери отнякъде като и казах, че съм си купила балона.
Ще го снимам и покажа.

# 99
Бръмбофръц, много интересен пъзел наистина. И на мен ми се дореди такъв Grinning
Пробвай с картон или под някой диван може да го прибираш Simple Smile

# 100
Днес рожденичка е Таня! Да си здрава и все усмихната!

И днес интернетът ми е ужасен...

# 101
  • Русе
Таня,Честит Рожден Ден!Много здраве и щастие,ти желая и днес най-хубавите подаръци  Heart Eyes

Момичета,Благодаря ви за милите пожелания  Hug
Вероник,стискам палци да дойдат два различни пъзела,след толкова премеждия  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Бръмбофръц,пъзела е страхотен,би ли споделила от къде е?

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,Таня!

Много ,много здраве и късмет ти пожелавам,любовта и щастието да са спътници в живота ти и разбира се много свободно време за любимите пъзели !  smile3525

Бръмбофръц,много интересен пъзел Simple Smile А с какъв размер е ?

# 103
  • София
 Таня, честит рожден ден. Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите.

Благодаря ви за палцестискането  Hug

На такъв пъзел фотомозайка и аз съм голяма мераклийка още откакто видях пъзела с Мечо Пух, който някой от темичката ни беше наредил. Дали не беше този на bubchen  Thinking Ако някой види някъде, да свирка  Whistling

# 104
Честит Рожден ден Тяня  newsm59 bdbaloni baloni Много хубави моменти, здраве и успехи!

Бръмбърче, къде го намери тоз пъзел? Аз , чесно казано , не бих се наела, изглежда ми много труден......ще чакам снимки как върви нареждането! Успех!
За съхранение, някое момиче скоро спомена че пъха пъзела под килима  Peace

Общи условия

Активация на акаунт