"Системата минус 60" - тема №16

• 35 760
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
 Hug Hug Hug
Ето ме-разписвам се Peace
Сиси пред последните дни ми беше много натоварено....детето беше с шарка, и аз като се прибера от работа все шетам из вкъщи и не успявам да стигна до компютъра. От снощи мъжът ми е с температура и започна обрив (той не е карал шарка.....и май следва шарка при него ooooh!)
Ще си скачам аз след празниците отново в системата за да преборя още 4-5 кг. финални Flutter
Жаси признавам си в момента че се храня с това с което ми се яде и поражения на кантара няма. Според мен това е така защото в системата се хранех с много добро количество храна и различна. Дори често пъти съм прекалявала с количеството и свалях много добре. Спирайки с правилата на системата кантара не тръгна нагоре защото организма ми не беше лишаван от нищо и нямаше за какво да си наваксва. Това е.....ям добре и каквото ми се яде. Но да си кажа все си огладнявам рано. В 18ч. вече много ми се яде Simple Smile
Видях много нови момичета през последните 2-3страници- добре дошли момичета и успех. За изминалата една година от началото на първа тема на Системата се доказа че тя наистина действа много добре. Резултатите са налице при много момичета тук в темата. Успех и разчитайте тук да намерите подкрепа и съвети Hug

# 706
ДОБРА ВЕЧЕР!

Минавам само да кажа, че не съм ви навестявала скоро по здравословни причини! Почти 2 седмици си лежах у дома с болки в кръста  Sick , да чукна на дърво май се оправих!!

Но знае ли човек?!

Килата се мотат между 92,9 и 94 - МЦ, болкоуспокояващи, повечко лежане, никакви тренировки, но ...както дойде! Или шъ станИ или нема да станИ тази годинa!!

На всички новодошли - ДОБРЕ ДОШЛИ!!!

Най-ентусиазирани поздрави на всички за отчетените резултати - БРАВО!!!

Аз си взимам любимият класически десерт от студентските години и бегам към дома преди да ме приболи отново!!!

ЦУН И ГУН!!!!

# 707
Уха... Mr. Green

# 708
Колкото повече ви чета,толкова повече се надъхвам.
С всичко се справям ,дори с желанието за нещо сладичко в часовете след 12,но тази ранна вечеря ми струва много усилия.Вие как се борите с това усещане или е въпрос на навик?

# 709
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мотив свиква се. Аз отначало докато свикна, се облажвах с чаша винце след вечеря, така се залъгвах. Пробвай и с топъл чай, ако неможеш без захар, въпреки, че авторката ги отрича, сложи си подсладител. Аз в началото и кола лайт съм пила да се залъжа. След около седмица две, така се свиква, че сега ако хапна нещо по- късно и ми е тежко и немога да заспя  Peace

# 710
Добро утро, момичета!

Хайде на закуската! Този път ще е немска:

И да хапнете добре, че вижте какво прочетох тук: http://zdraveto.namama.net/obilna-zakuska-za-otslabvane/
който закусва добре, отслабва добре!!
който не закусва, напълнява!!

Аз тая сутрин вярно ритнах гея - пак съм 70,2  smile3515 badscale
Няма махане тая 7-ца бе, какво е това чудо, вече 4-ти месец я гледам.
Поне да нарушавах, та да имам обяснение, а аз си ям системно, ходя вече и на раздвижване, не съм пред МЦ...
Да му се не види.  Crossing Arms

Диви, да се оправяш, ей!  Hug
Пази си кръста, не го претоварвай!
Готини мъжове...  Laughing

Жани, какви са тези шарки при вас, ужас...  Confused
Бързо излекуване!

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 09:19 от Анонимен

# 711
аа, що бе - и аз искам шарка у нас. е, по децата я искам. в последните 3 години полагах всякакви усилия да разболея децата (след като една приятелка забременя ин витро след много години опити и се разболя от варицела, та се наложи да абортира  Rolling Eyes), но  не стана нищо. е, не е хубаво голям човек да кара, но пък поне за малките много искам да го махнат тоя зор  Peace
жаси - в понеделник ще си 300 надолу, вЕрвай ми  Peace
xai - добре дошла и тук. може да не се движиш с бесни темпове, а с като моите, но системата работи. важното е да не се отказваш поне месец време, за да се убедиш  Peace
диви - а добре завърнала се. пиши, че не ми е шарено  bowuu
сиси - под твое давление се върнах и си купих мега късата дънкова пола, за която споменах тия дни. на тоя етап от живота си няма да я сложа, но след 3-5 месеца може пък и да се осмеля. за похвала - номерацията е S на TH, Което значи, че е реален номер. е, доооста ми е опъната, но важното е, че влязох и закопчах  bowuu
беладона - супер е, когато имаш време да МИСЛИш за менюто си,а  не да ядеш остатъци, нали Wink
бобче - я сподели, моля, ти как сколасваш с това бебе да тренираш  newsm78
ДХ3 - аз не те помня от преди, но сега вече ще те държа под око, да знаеш  Mr. Green
аз днес съм твърдо 68, както и в понеделник бях, както и предишния бях. жалко, че върнах 200 грама, но както сиси казва, щом веднъж съм видяла по-ниска цифра, значи пак ще я видя  Peace
меню: з: 7 бр. форнетчета; о: пилешка супа; в: миш-маш  Peace
благодаря за закуската, чая и хубавия старт на деня.    Peace

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 10:06 от маик

# 712
Добро утро!
Жаси мерси за закуската Hug
Взех си забележка аз и тая сутрин закуската ми беше:2 банана,2 мандарини и 1 ябълка Wink
Сега излизам,ще обядвам навън та незнам какво,но ще е сигурно или пак риба и салата,или пържола и салата.
За вечеря ще заложа пак на протеина
Хубав ден Hug
Най-накрая и при нас е бяло и хубаво,такова ми е едно коледно Close-mas:

# 713
Добро утро.
При нас слънце, сняг и мнооого студ cold
Жаси, благодаря за закуската. Аз след малко ще се помъча да лапна нещо, че нали помъдрявам и трудно ям.
Маик, честита ти пола. И аз искам да разболея малката от шарка, ама пусто няма никой болен покрай нас  Joy. Пратих ти молба за приятелство във фейсбука и в скайпа да те включим в лапацалника Wink
motive, добре дошла. Свиква се с ранната вечеря. Като за начало мое да вечеряш по-късно - към 19-20 часа най-късно, но с разрешените комбинации за вечеря и постепенно да изместваш вечерята до 18 часа Peace
Роси, с тази закуска ще издържиш ли до обяд? Що не си направиш и някой сандвич или нещо друго солено. Днес сладко не ти се полага Joy hahaha

# 714
Роси, с тази закуска ще издържиш ли до обяд? Що не си направиш и някой сандвич или нещо друго солено. Днес сладко не ти се полага Joy hahaha

Бебо, що да не издържи? Това е близо 1 кило ядене.  newsm78
Според мен, доста голямо количество, но поне е полезна храна - плодове.

Аз ядох малко макарони на фурна (не повече от 100 грама), трябваше и плод да хапна, но нямам никакъв апетит. Снощи изядох една пържола на скара към 17 часа и това ми беше вечерята, така и не огладнях след това. Някакъв вирус ме мори, но почвам полека да се оправям.  Confused

маик, това с приятелката ти е ужасно.  Sad
Надявам се поне, че е било в началото на бременността!

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 09:34 от Анонимен

# 715
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Благодаря за хубавата закуска!  Simple Smile
Днес съм -100 гр. Вече съм 76.800. Стартирах от 82 кг. на ръст 168. Доволна съм. Аз за сега не си поставям големи цели. Колкото - толкова. Ще се радвам до Нова година да падна под 75. Иначе до лятото се надявам да сваля още 10-тина кг.  Simple Smile Дано устискам, де.

# 716
жаси - да, в началото беше. сега вече си има момченце на 2 години от инвитро и като черешка - сега пак е бременна, но естествено. вече даже е преполвила. дано е момиченце тоя път, но и момче да е - все тая. до преди 3 години нищо нямаше, а сега дай боже  2 душички. една форумка също така забременя след вторичен стерилитет, и когато голямото й се ошари, и тя приихвана. и тя тогава махна плода, а сега си има второ момиченце на годинка. варицелите са гадно нещо. да ги минават децата - и момичетата, и момчетата - не се знае за каква булка ще се зажени камбата ми някой ден и на какъв дерт ще са. да минава и да се маха  Peace
монд - по 100, по 100, и ще изчезнат всичките  Peace

# 717
Привет и от мен!
Жаси страхотна закуска!
Продължавам момичета, не се отказвам. Днес имам застой, т.е. кг. са като вчерашните, но важното е че не са нагоре нали.
Маик, честита пола. С тези темпове ще вземеш да купуваш минусови размери вече. Браво!

Е хайде и отчета:
з: филия с масло и бекон и сега едно капучино с грейпфрут
о: мисля да е зел. салата с джолан
в: риба

Хубав ден от мен!

# 718
маик, радвам се, че в последствие са се развили добре нещата - да са живи и здрави и двете жени, и децата им.  Heart Eyes

Чак аз се подплаших с тези шарки, щерката кара една, само че не знам коя, трябва да взема да видя картона й от училище. Малкият още никаква не е хващал, но може в детската и да изкара...

Монд, как няма да си доволна - гледай как си махнала над 5 кила набързо-набързо!  Grinning
Ще видиш как ще паднат и другите!

turolinda, направо се размечтах с това джоланче.  Oha!
Май е време да се ходи до Банско... каминка, капамичка, джоланче на пещ...
щеки си имам, само да видим какви ски могат да ми измислят...  Laughing

# 719
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Днес кантарев ми показа 65,8. Еее, мръдна някакви си 200 грама, даже май 300, че бебето не беше яло от мен, ама все пак мръдна гадта. За днессъм замислила повече протеиново меню с риба завечеря-да видим утре какъв ще е отчета.

Ох,  горките  ни деца, ако знаят какво иммислим. И моятасъмсе молила в градината да прихване шарка. Три пъти имаха деца в шарка в нейната група, нооо не и не. Няма хващане. Но като се замисля, сега като съм сама с децата по- добре да не ми се разболява, че едва изтрайвам събота и неделя с двете вкъщи, пък камоли повече. Направо настръхвам при мисълта за престоящите празници и че ще отидат едно 3, 4 дни с децата в къщи. Едно, че мъжо го няма и ми е депресирано, друго, че тук по празниците нищо не работи и е такава пустош, че можеш да откачиш. Приятелите ми са си със семействата, не върви да се ходи на гости. Ебееее, коледното ми настроение е под нулата  Tired

Маик лесо е с бебето.Нахранвам си я и я оставям в забавачницата на фитнеса. Всеки клуб тук си има забавачница отворена за по два часа два пъти на ден- сутрин и вечер. Само трябва дасе вместя в работното им време,то това е зора. Иначе Мила си спи или не, незнам, те се занимават с нея, аз си тренирам и така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт