Проблем със стоки, купени от Техномаркет !

• 10 985
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
А чела ли си закона за частната охранителна дейност? Ако не си - прочети го. Там ще видиш, че имат право да ти пребъркват багажа и да ти искат документи за самоличност.

# 76
На мен са ми отваряли кутийка за паста за зъби на касата  Mr. Green (в Билла май беше)
Какво според вас мога да напъхам вътре ?  Mr. Green

# 77
     Ами, пухи-пухи, не си го прочела, защото няма начин в Закона за МВР да са уредени правомощия на хора, които не работят в МВР.
     Но пък всеки собственик на някакво обществено заведение, извън държавните и общинските, може да си наложи свои правила. Стига да не противоречат на някакъв закон, посетителят или ги приема и спазва, или не посещава въпросното място. Ако толкова те интересуват правомощията на охранителите, потърси ги в Закона за частната охранителна дейност.

ПП Лиляна ме изпревари.

# 78
ок.

Но никъде не видях това:

(2) Гражданите задължително се уведомяват чрез информационни табла, поставени на видно място, че при влизане и излизане от охранявания обект подлежат на проверките по ал. 1, т. 1, букви "а" и "б".

1. изискват спазването на установения от възложителя по договора пропускателен режим при влизане и излизане от охранявания обект и вътрешния ред в него, включително чрез даване и спазване на задължителни указания при:
а) проверка на документите за самоличност на външни лица и служебните пропуски на работещите;
б) проверка на багажа, товара и/или на МПС и съпроводителните им документи;

И трябва ли тръгвайки да си напазарувам просто ,да ме проверяват в този ред, а аз на свой да им искам лиценза?

# 79
На мен са ми отваряли кутийка за паста за зъби на касата  Mr. Green (в Билла май беше)
Да започнем с някоя по-скъпа паста за зъби,от тази която представяш ,че купуваш. Mr. Green

# 80
  • Ямбол
Чувала съм, че го правят заради някои "съобразителни' клиенти, които подменят съдържанието на кутийката и слагат в нея по-скъпа паста.
Ол ме изпреварила.

# 81
Не се бях сетила... ooooh!  Crazy

# 82

И аз. Дет викат хората " Това човека е жив дявол"  ooooh!
Имаше преди една тема за кражби ставаше въпрос - мале, пък там за какви изобретения се споменаваше и най-много в Метро как се краде, че е така  Shocked бях.
И въобще не се сърдя на хората, че проверяват, не е като да няма кражби.
Мен в Пикадили са ме карали да си отварям раничката ( ама аз я ползвам за дамска чанта) на касата. Нищо не ми струваше, погледна момичето, благодари ми и си заминах. Какво по-нормално от това, не знам.

# 83
  • Ямбол
...
 Какво по-нормално от това, не знам.

Стана ясно, че за някои не е нормално. Даже вдигат скандал и цитирам: "с това си спечелиха шум в ушите и главоболие".

# 84
...
 Какво по-нормално от това, не знам.

Стана ясно, че за някои не е нормално. Даже вдигат скандал и цитирам: "с това си спечелиха шум в ушите и главоболие".

Има специализирани места където ако Аз Искам, ще се подложа на анализ.
Такива компетентни мнения изказвай вкъщи. Или когато те назнача за личен психоаналитик.

Цитираме закони,четем,спорим, изказваме мнение за стоки и услуги,но не и психоанализи на потребителите писали в тази тема за психичното им здраве. Има друг форум за тази проблематика.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 14:10 от пухи-пухи

# 85
Има друг форум за тази проблематика.

Ами като гледам имаш нужда, така че щом знаеш къде е, отивай и не спами повече тук.

# 86
Има друг форум за тази проблематика.

Ами като гледам имаш нужда, така че щом знаеш къде е, отивай и не спами повече тук.

Къде в този пост пишеш по темата?

И приятно лаене на месечината.
Отивам да разходя катерицата! Whistling

# 87
Една хлебопекарна купих, 3 пъти ходи на сервиз, накрая се съгласиха, че е дефектна и я смениха, еми новата пак спря на 10тия ден  #Cussing out #Cussing out #Cussing out бясна съм е меко казано. Ще отида в магазина и ще я метна по управителя, това вече не се издържа.

# 88
  • Стара Загора
Aliena, каква марка е хлебопекарната. Моята Мулинекс два пъти я носих в магазина да ми я карат на ремонт. Оттогава работи безотказно обаче.
От Зора я купих Мулинекс.

# 89
И моята е Мулинекс. Първата а първото носене печеше много слабо, върнаха ми я блокирана, после за 1 ден я оправиха, на третото носене месеше когато си иска, не както е по програма. Тази всичко си и беше наред, 9 дни си меси по 1 хляб перфектно и днес на 3тата минута спря да меси, пуснах я нан ново и нищо, сменят си се програмите, а не иска да започне да меси изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт