Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 932
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Предполагам,че може да се смесват.Аз обикновено си взимам от един вид,но и микс съм яла,така че няма проблем според мен Peace

# 136
  • София
Хоп-троп, тук и аз Simple Smile
Вчера започнах, ядох мръвки със салата Wink днес - гъби с ориз. Утре мисля да направя пица, някой май беше хвалил някакво тесто, ще се върна да проверя.
Плодове и чай и сок от грейпфрут набивам по цяла сутрин, че все още ми е все гладно и трудно, като посвикна, тогава ще се съобразявам с 2-часовите интервали сутрин между плодчетата.
Много ме боля корем вчера, случвало ли ви се е? Ядох сушени сини сливи следобяд, може би от това да е било.

# 137
  • София
Привет и тук! Почнах от 31.02 и ще се боря с 8-9 килца Simple Smile

# 138
Мацки,искате ли да споделяме менюто си всеки ден..Хем ще черпим идеи,хем ще се коригираме взаимно...И постигнатите резултати също може да споделяте,както и малките прегрешения,които всяка от нас прави...Аз днес съм на варива и съм си приготвила постни лозови сърмички за обяд и вечеря.Закуската мина с 1 банан в 8ч и 1 портокал в 10ч.Днес смятам да съм стриктна и даже следобед няма да ям плод,че вчерашното прегрешение днес ми се показа на кантара.Сега ще се тегля,чак в неделя,след водния,който ще бъде при мен втори плодов.Лек ден  bouquet

# 139
  • София
Аз съм нова, но ми харесва идеята за менютата  Peace Даже ако искате, може и със снимки, да е по-шаренко  Laughing

# 140
  • София
Хайде и тук да споделя днешното меню Simple Smile :
з: 8.00 - 3 мандарини
о: 12.00 - 1 голяма чиния спагети с доматен сос приготвен от: зехтин, зелени маслини, лук, кисели краставички (2бр на половин тенджера сос), къри, сух копър, вегета, лъжичка брашно. Десерт 2 вилици бисквитена торта. Чаках и реда 3 дни, че обещах да я пробвам в подходящия ден.
в: Може би в 19 - 1/2 чиния спагети със същия сос.
Отивам да пия вода, че съм гладна....

# 141
И 5 кисели краставички може да сложиш и другия път не стой гладна ами хапни някакъв плод като огладнееш Simple SmileИ вземи си хапни остатъка от тортата,че ми е жал как те сдъвкаха за нея,пък тя принципно ти е позволена-въглехидратен ден ти е Peace

# 142
Аз днес закусих -банан и половина,о - една чиния спагети с лютеница(има едни полуготови от тях) , за в- същото и 2 парченца черен шоколад.Вечерта не съм намаляла количеството.Днес си пих и чая за кърмачки на ХИП.Иначе междини хапвания на плод днес не съм имала,просто не съм чувствала глад.
Не мога да приключа с вечерята да 20h, докато се оправим с бебко и то стане към 20.15h.
Утре съм на плодове и орехчета съм си приготвила.Нали мога да хапвам различни плодове през деня,не на едно хранене де.

# 143
  • На топло...
Можеш различни плодове и на едно хранене - плодови салати и сие също. Разгледай в темата за рецептите преведените от Мелисита и ще се ориентираш Grinning.
Само закуската е моноплодова Wink.

# 144
vanessa80, мене все токсини са ми в главата, ма и аз си давам сметка, че това са си мои си вътрешни неоснователни притеснения. Разтваряне на мастни депа, следене за плавното сваляне на кг, килограмите не трябва да са по-малко от преди забременяването-някак си не мога да си отслабвам на спокойствие  Laughing.
 аз наистина свалям съвсем плавно, но при мен винаги е така, явно особеност на метаболизма.
Но е факт, че преяждането, нездравословното хранене са сигурно по-опасни и за кърменето и за майчиния организъм.

И да ви питам растителн кашкавал дали може да се консумира във въглехидратния ден, че пица без сирене и спагети не ми се нравят. А сусамов тахан може ли, в кои дни?
Моето меню днес в деня за варива-бобец и салата-марули, червено цвекло, моркови, лук и домат. Вчера в белтъчния ден в същата салата добавих и кашкавал и и риба тон и на мен си ми хареса доста /на мъжа ми, който няма нужда от диета не толкова Simple Smile/.

# 145
  • На топло...
oceanide, много ме радваш. Сега вече можеш да си отслабваш на спокойствие, щом ти е бръмнала главата Laughing.
Растителен кашкавал е по-добре да се избягва, че не са му хубави хидрогенираните мазнини. Ето малко инфо - "за спокойствие":
http://www.ecovarna.info/projectDispatcher.php?prjId=93&pid=13&lang=BG .

# 146
Хайде и тук да почерпя виртуално по повод половин годинката на моята принцеса,за всеки по нещо Grinning

Ориза не ми се получи,но си представете и един ориз с маслинки най-отдолу.Да ви е сладко Simple Smile

# 147
vanessa 80, честит половин рожден ден на малката ти красавица. Почерпката идва точно навреме за въглехидратния ми ден:).
nanunana, благодаря ти за линка, няма вече да взимам от този кашкавал, особено докато кърмя, на всичкото отгоре не е и вкусен.

# 148
И аз съм на въглехидрати и днес ще съм на сладичко,че от началото не съм яла сладко,освен гадния натурален шоколад Sick,а после ме чакат 2 плодови...

# 149
Привет. Hug
И аз съм последовател на диетката но много нов.Днес ми е въглехидратния ден.. Mr. Green Grinning
Изчетох ви почти и си отговорих на много въпроси но днес съм сготвила на домучадието пиле с ориз... Crossing Armsи се задучих защо не мога да хапна малко ориз след като той е въглехидрат????Много ми е странно защо е поставен в групата на варивата както и картофите? Blush
За момента съм минус 1,5кг имайки впредвид че прегрешавам тук таме... Mr. Green
За днес менюто ми е:
Закуска:2 ябълки
Обяд:спагети с лютеница направени с пилешки булъон.
Следобед:2 домата и малко ядки.
А позволих си и една бисквитка..... Sick
За вечеря ми се щеше да хапна от ориза ама май ще съм си на спагетите??

Общи условия

Активация на акаунт