Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 921
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Не може ориз във въглехидратен...Гледам,че са го разисквали на много места и аз знам,че е въглехидрат,но в тази диета и той и картофите са при варивата,а ако искаш да си стриктна трябва да го готвиш отделно,да не ти е омешан с животински мазнинки(от пилето имам предвид).Така,че ще си на спагетки,а може и нещо друго тестеничко да си хапнеш.Успех Peace

# 151
  • София
Ванеса, честит малък-голям празник на теб и на щерка ти!

# 152
vanessa80 ,честит празник да е жива и здрава и много да ви радва.
Аз днес бях на плодове,малко хаотично ги хапвах,но гледах да спазвам 2h между отделните яденета.Изядох и 100гр. орехи.С водата в плодовия малко повечко зор видях,не ми се пие толкова.
За утре съм приготвила да пекна едни пържолки. Grinning
Ох ако се правеше лятото тази диеата с толкова плодове и зеленчуци,направо щеще да е супер.

# 153
Привет диетуващи!
Да се включа,че малко се позагубих тези дни... кг си стоят на 3 свалени и това е. Но и аз малко обърках нещата с един ден прегрешения...Малко ми е слаб ангела на мен та затова ми е трудно с диетите - т.е. без едно мога, но с едно не мога. И като ми е написано 1 парче торта- съответно изяждам 2 - е как да отслабна? За това реших, че във въглехидратен ден ще ям салата за вечеря и при рееедки изключения - сладко. Ето на - изрекох го...да ме линчувате след това....и да се срамувам в ъгъла Simple Smile
За сметка на това пък спортувам редовно - яки тренировки у дома и пооот обилно - ето от това вече съм адски доволна. bowuu
Днешен белтъчен ден беше - 2 кивита за закуска, 1 ябълка в 11.
Печено пиле със задушени зеленчуци за обяд и вечеря и пак ябълка за следобедна закуска.
vanessa80, честит празник и тук  bouquet

# 154
Чар, и аз съм зациклила,но и аз съм като теб-без никак мога,с малко не мога,но аз съм скарана и със спорта  EmbarassedЕдинственото ми успокоение,че нямам чак толкова много да свалям.Аз днес съм на плодове.За момента 2 банана,после ще му мисля Simple SmileУтре ми е воден,но ще го карам плодов с по-малко плодове.После ще отчитам резултати.Успешен ден на всички   bouquet

# 155
Айде и аз в кюпа при зацикликите. Даже вече съм решила да не се меря, само се ядосвам. Пък диетата ми харесва, приятно ми е да се храня така. Ако няма ефект, след като спра с кърменето /знам ли кога ще е/ ще пробвам друг режим.
За сладкото и аз, и аз с 1 не мога:). На мен това много ми харесва в диетата, че е разрешено малко, и колкото и да ми е трудно ям съвсем малко шоколад. Тренирам си волята и дано да свикна да си поставям спирачки .
Вчера и аз прегреших, нещо ми беше кофти и омешах яко храните. Ест от това ми стана още по-кофти Laughing. Но пък днес с нови сили

# 156
  • Варна
Здравейте,
виждам че има кърмещи на 90 дневната и това ме радва много!

# 157
Здравейте и от мен! Четох ви, четох ви и най-накрая започнах.
Първите три дни ми харесаха, но вчера по време на плодовия на два пъти ми стана лошо. Явно трябва да мине някакъв адаптивен период, все пак бях свикнала да ям почти денонощно.
Имам някои неща, които още не са ми съвсем ясни и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.
Днес например бях избрала да ям яйца със салата. На обяд си ги изпържих, а вечерта - сварих. Колебая се дали не трябва да бъдат приготвени по един и същи начин. Искаше ми се да си хапна и малко сирене или кисело мляко, но не посмях да ги комбирирам с яйцата, привилно ли постъпих?

# 158
  • София
И аз сред вас Hug

Направих една четворка, кърмата не намаля  Laughing Laughing Laughing Естествено ядях ядки всеки ден. Сега право напред, надявам се до края на април да съм си влязла в дънките Simple Smile

# 159
Сълзичке, не е проблем да ги ядеш различно приготвени. хубаво е продукта да е един и същ на обяд и вечеря. Яйца с мляко и сирене аз лично съм яла - по панагюрски. Но пък аз не съм се съобразявала никога с несмесването на белтъци. Хубаво е да не се смесват въобще или максимум до 2 за деня. Peace

Колко пъти и какво яде в плодовия, че ти е ставало лошо? Rolling Eyes

# 160
  • София
За смесването - аз никога не съм се съобразявала с това, както и с количествата. Моето верою е, че за да отслабнеш трябва да си психически спокоен. А гладът не води до спокойствие.

За протокола - преди да забременея свалих 12 кг за два месеца. Като имах и прегрешения от сорта, че в белтъчен ден ядях пържено пиле в КФС.

# 161
Е, преди да забременея и аз свалих доста - 24кг.  Peace Смесвала съм белтъци, яла съм пържен дроб в белтъчен, пържени картофки във варивата. Угаждах си.. или по-точно не изключих нищо от обичайните си храни. За мен това е грешка - не ям 3 месеца пържени картофи /а аз без тях почти не мога да съществувам/ и след това в почивката ги започвам пак.. Е, всеки ще си върн килцата така. Хубавото е, че след ден на варива с пържени картофки имах минуси Laughing

# 162
здрасти и от мен!
аз нещо не мога да се удържам с неяденето и ограничаването Simple Smile  newsm78 #2gunfire никва воля значи
в общи линии досега не съм успяла и един ден да изкарам по диетата  Joy а и непрекъснато някой носи отнякъде разни шоколади и бонбони, което всъщност ми е основния проблем - видя ли сладко и спирам да мисля!
поне се опитвам да не ям вечер след 8 и да вечерям по-малко количество за вечеря, това засега се получава. дано скоро успея да почна да се придържам към дните...

# 163
Здравейте!
Включвам се малко да ви се оплача и малко да се похваля.
До тук 13 дни диета и съм свалила само 1.5кг, но хубавото е, че вече не изпитвам онзи свиреп глад от първите дни. За съжаление никога не успявам да вечерям преди 21ч. Децата започвам да ги храня към 19.30ч и докато бутам лъжичка ту на  единия, ту на другия и то минало един час.
Много съм горда от себе си, че успявам да отстоявам на сладкото! Преди почти всяка вечер изяждах по цял шоколад. Имаме един вълшебено вкусен шкаф. В магазина купувам почти всичко, което поиска детето, но рядко му го давам и този шкаф се пълни, пълни... Вечер го отварям, наслаждавам се на гледката/ или по-скоро се измъчвам/, след това го затварям, хапвам две-три фурми и това е.
Кажете при вас как вървят килограмите, никой скоро не е споделял!

# 164
jojinko, отново, какво съвпадение, какво съвпадение! хаха:), И мен сладкото ми е най-голямата слабост и моя провал, съвсем не се придържам към диетата напоследък. Но това е само кратка почивка  Laughing, до 1 седмица съм започнала наново. Мен ме проваля и че не винаги успявам да си набавя плодове или да си приготвя салата и налитам на нещо забранено.
Сега в неделя бях на ски и майка ми "набута" 1 шоколад, ако не го бях изяла нямаше да ям нищо цял ден.
Докато спазвах стриктно свалих, 1, 2 кг-комбинирано и със спорт за около 3 седмици. Сега май съм в начални позиции  EmbarassedTired

Общи условия

Активация на акаунт