Кое е по-малкото зло за детето - без майка или с лоша майка?

• 5 398
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
ignat40 - и в какво по точно се изразява заболяването на жена ти?
До колкото виждам е родила преди 4 месеца, което не изключва една след родилна депресия в която изпадат почти 90% от жените след раждане. Но, това по никакъв начин не е основание да считаш, че тя е "лоша майка" или нещо "трала -ла".
Второ, ако тези психолози при който сте ходили, "дори и да има нещо вярно в това което казваш", те нямат правото да разкриват това. Демек наричат го профисионална тайна. Ти как се сдоби с резултатите?

sunman- а ти защо все пействаш решения на съдилища? Я си признай сега тука какво ти тежи на сърцето. Hug

# 31
Misty,
благодаря за мнението по темата
За останалите:
Не пиша тук за да ми правите десекция на живота.
Намерете си друго място да "творите" дълбоки анализи и спрете да флудите и спамите в тази тема. МОЛЯ!
отворко/е/,защо си правиш майтап с хората.Коя жена след раждането се оправя веднага,че да и до любовници и секс...
..Айде моляте в горният десен ъгъл има x,като не ти харесва и ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

Защо обиждате така човека?
Аз познавам лично такава. Значи има КОЯ... Това, че вие не познавате, не значи, че не съществува. Бъдете малко по-отворени към възможности извън вашия житейски опит. А каквото е решил, не е ваша работа, има си съд за тая работа. Дръжте се малко по-зряло. Човек има право да пусне тема и ако някой не може да отговори нормално, по-добре да не отговаря изобщо.
Задал е конкретен въпрос. За всичко друго се коментира, но НИЩО по темата.
 Rolling Eyes

# 32
Misty
Благодаря ти още веднъж. Радвам се че има хора като теб!  bouquet

# 33
За мен отговора е категоричен - БЕЗ МАЙКА!
Ако коментираме точно случая на  ignat40 има много неясни неща, но и написаните са достатъчен знак, че нещо не е наред.
И не е нужно да го нападате - има и такива жени за съжаление! Може и да е родилна депресия, може и други проблеми да съществуват..детето си расте и си иска грижите и вниманието. За ревност не мисля, че става дума - един ревнив мъж едва ли ще стои пред компа да описва сексуалните приключения на половинката си...
А това какъв пример ще е за дъщеря си- със сегашното си поведение ЛОШ. Децата израстнали в неспокойна и лоша семейна обстановка, с израстването си избират два начина на поведение - или следват семейния стереотип, или напълно го отричат и стават пълна негова противоположност, но това само времето ще покаже. Един съвестен родител е нормално да вземе някакви мерки, когато вижда, че нещо не е като трябва..без значение мъж или жена е. ignat40  ти най- добре познаваш жена си - и преди ли е била така, след раждането ли се е променила, има ли моменти в които осъзнава че прави нещо нередно и иска да промени нещата- всичко това е от значение и единствено ти можеш да прецениш как да постъпиш. Понятието "лош родител" всеки го разбира различно..един  баща е лош, че много работи и не обръща внимание на децата, друг пък не работи и пак не обръща внимание, майката е лоша, че ходи на маникюр и фризьор, друга е лоша, че не ходи и дъщеря и ще стане немарлива като нея...и .и примери колкото щеш Laughing Laughing
И моля не нападайте БАЩИТЕ-  има и добри, съвестни и отговорни Naughty Naughty

# 34
ignat40
Наистина повечето хора просто имат нужда да нищят живота на човек, вместо да дадат своето мнение по ясно и точно поставена тема.
Бих отговорила на въпроса ти - по-добре дете да се отглежда само от единия родител, когато другия представлява реална опасност за психическото и физическото развитие на детето. От тук нататък ти ще си направиш изводите и съда ще реши.

# 35
Леле това някои мъже са просто .... Как решавате съдбата на собственото си дете ей така за няколко месеца още докато е бебе  newsm45 Когато авторът (ignat40) пишеше за дъщеря си мислех, че става дума за вече голямо момиче, а то.. горкичкото няма право на глас още.. И на мен не ми се вярва майката 4 месеца след раждането да е в такава форма, че да и залитат такъв диапазон от хора... То и звездите не могат да се похвалят с такова нещо. Може би просто е още в следродилна депресия и за това се държи така като отървана. Може да е изкарала тежко раждане и за това да ти оставя детето често често. Това не е повод да ги изоставиш наистина! Дори и да се разделите пак трябва да се грижиш поне от време на време (тъй като детето има нужда от грижи и внимание постоянно). Така че такива крайности от рода на с или без майка или баща може да решава само Господ всъщност.

Надявам се мъжете, които четат тук да забележат, че колкото и да са отчаяни някои жени никога не са пускали тема "Как да е детето ми с лош баща или без баща???"!!!??!!! Sad

# 36
ама що за родилна депресия да си зарязваш детенцето на 4 месеца,за да може да си хойкаш!е стига де! и аз съм майка и точно затова не го разбирам да си излизаш насам натам,по цели нощи,разбирам да е голямо детето,но то душичката само на 4 месеца! а относно сексуалните възможности-да ви споделя от личен опит,че при мен след като родих така ми се разбушуваха хормоните,с такова огромно желание и още на първия месец си правихме вече секс с мъж ми!
и разбира се,че ако се налага по добре с един родител,от колкото да има някакъв тормоз-психически,физически,емоционален! според мен!

# 37
А мен ми се струва,че някой  ни взема за

# 38
 Laughing Хубаво мезе! Sunman за съжаление и....и има всякакви!

# 39
Laughing Хубаво мезе! Sunman за съжаление и....и има всякакви!
факт,всякакви хора има на този свят!
оффф от мезето огладнях колкото и да не ме блазнят точно тези мърви!

# 40
Като си в следродилна депресия, като нищо ще искаш да си оставаш детето за да мръднеш , може и да го мразиш- имам позната 2 месеца лежа на легло без да става, не искаше да погледне бебето и роднини го гледаха, има жени след раждане и бременност се чувстват като освободени и побеснели, на мен ми идваше да летя от лекота след първата бременност, много ви е рано да мислете за раздяла, изчакаи, сега сте в шок от новия човек, при всеки го има този момент Peace

# 41
Аз имам един въпрос, просто докато четях всичко дотук не ми стана ясно нещо.
Въпросът ми е откога е този психологически проблем на майката. Това е важно. Преди да роди детето тя държеше ли се по този начин или започна след раждането?

# 42
Искам да кажа , че раждането променя сексуалността на някои жени . Не знам дали тази майка е имала такива склонности преди да се роди детето , но за себе си мога да кажа , че след раждането на дъщеря ми изгубих тотален интерес към секса ...
Защо да не е възможен обратния вариант при други жени  ooooh! ?
Не искам да оправдая такова поведение , но просто има неща които си мислим , че са невъзможни , а се случват  Naughty .

# 43
Аз имам един въпрос, просто докато четях всичко дотук не ми стана ясно нещо.
Въпросът ми е откога е този психологически проблем на майката. Това е важно. Преди да роди детето тя държеше ли се по този начин или започна след раждането?

той таткото каза,че даже не е сигурен че детенце е от него,което би трябвало да значи,че майката от преди е така. newsm78

# 44
  • София
Аз само не разбрах това, че ходи по мъже ли й е психичното заболяване.

Общи условия

Активация на акаунт